Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

amberr., pas mus pietums bus kažkas, ką rasim senamiestyje biggrin.gif Mama grįžtant liepė užsukti, įdės troškinių moliniuose indeliuose, kaip aš juos mėgstu rolleyes.gif Kopūstus turi omeny, kad sunku tarkuoti? Yra tokia pjaustyklė/tarka, kur labai lengvai, greitai, plonai juos sučečkavoja lotuliukas.gif

jauniute, TB nepadeda tau? Ar man tik neteisingai pasigirdo šioks toks nusivylimas iš posto? 4u.gif Tu nevalgyti negali, pati žinai. Nejuokauk. Nors kažką užkąsk. Žinau, kad tau nereikia pasakoti kaip tai yra svarbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 25 rugsėjo 2016 - 14:03
pas mus bus jautienos steikai. bet veliau, nes mb darbe dar.
o sunui verdu vistienos striuba su makaronais. tiksliau sultini su blauzdelem ir makaronais. jo mylimiausia sriuba.

vel skausmeliai uzejo. gimda kieteja skaudziai. nu bet kodel niekas neprogresuoja unsure.gif nuotaika net dingo. vargina.

jauniute, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 25, 14:47)
pa smane taip, as negaliu ne minutelei prisesti ant suolelio, nes jei ir atsisedus stumdysiu vezima, vistiek jaucia kazkaip ir labai pyksta, todel turiu buti nuolatiniam judejime arba bent jau stovint veziot kad pilnai matytu, ir visiskai visiskai nesvarbu ar miega mano vaikinas ar nemiega smile.gif

va va, tai moteriai kur pasakojo, panašiai -vežimas turi judėti PIRMYN, o ne pirmyn-atgal drinks_cheers.gif

amberr, pas mane irgi krutinėlė, tik su ryžiais (labai mėgstu Scotti, nes visad gaunasi birūs, o sulipusių nekenčiu) ir pomidorais su grietine thumbup.gif
tada išsidrėbsiu lovoj su knyga wub.gif
Atsakyti
Mano dukra, kol dar gulėdavo vežimėlyje, irgi tokia buvo - privalėdavau judėti pirmyn, jokių stoviniavimų vietoje ar pastumdymų pirmyn-atgal. Na, bet palyginus su tuo, kad šitas vaikas vežime apskritai nebūna, tai tas nuolatinis judėjimas pirmyn dabar atrodo toks mizeris irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu skanus meniu pas visas thumbup.gif gersim kava.. siand antras puodukas, bet darysiu silpnesne nei ryte.. gal nieko.. lb noriu rolleyes.gif
Jauniute, fu kaka tb tavo.. sekmadieni galetu seimai paskirt, o ne draugam.. gautu nuo manes i aki maniskis unsure.gif
Atsakyti
Nu Mano vaikui vezimas turi vaziuot. Nu ir gerai, nueidavau kilometrus ir tirpdydavau lasiaka.
Atsakyti
Mano sunus miegodavo stovinciame vezime. Idomu kaip bus su dukra.

klausimas maitinancioms. ar geriate kava? jei taip, kokiu metu?
Atsakyti
pasiskaiciau dabar apie skatinimus, tai vaje. tikrai nenoriu. tikiuos neprireiks unsure.gif
Atsakyti
O mano toks pusiau rankinukas . Kartais patinka ant ranku, kartais ne. Vezime miega gerai tik kol iseinam yra tragedija nes reik kepure uzsidet.
Del pakisu tai pritariu kad patepus viskas kitaip vyksta. As buvau susitarus su akusere tai nepalyginamai gimdziau negu ta kuri salia gimde. (buvo bumas tai po dvi gimdykloj buvom).
Del tos kedutes su bariuku. Reikziuret kad uztektu dirzo, nes tas bariukas daug ilgio pasiima. Puske turejo tai zinau kad vienoj masinoj prisegdavo o pas mane pvz neuztekdavo dirzo, bet saugumo atzvilgiu manau nera saugesnes, tik teisingai Finna sako kad reikia tada tarpines kazkokios.
Pas mane pietuk plovas. Apsirijau ir dabar galvoju sliauzt i lauka, pasiimt kavos ir i parkeli.Ir noriu bet ir aptingau,...
Papildyta:
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 14:45)
pasiskaiciau dabar apie skatinimus, tai vaje. tikrai nenoriu.  tikiuos neprireiks  unsure.gif

Mane skatino bet kadangi emiau epidura nematau tame jokio baubo. Bet as aplamai gimdyma neatsimenu kaip koki siauba. Man tai kazkas nepakartojamo. wub.gif Dar db siurpuliukai eina per kuna. Va pogimdyvinis laikotarpis jau kas kita...
Atsakyti
Davus KYSI lengviau pagimdoma? rolleyes.gif nepykit, bet truputi juokingai skamba.. Esu grieztai pries kysius ir vis svajoju, kada lietuviai pagaliau isbris is to.... Tikrai graudi situacija verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 09 25, 12:52)

Mane skatino bet kadangi emiau epidura nematau tame jokio baubo. Bet as aplamai gimdyma neatsimenu kaip koki siauba. Man tai kazkas nepakartojamo.  wub.gif Dar db siurpuliukai eina per kuna. Va pogimdyvinis laikotarpis jau kas kita...

tai va tokiu atveju reikalingas epiduras..

as ir pries kysius. man nereikia tos dirbtines sypsenos ir lindimo i sikna vien todel, kad as tam gydytojui sumokejau. man jis butu slykstus kaip asmuo.
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 16:03)
Davus KYSI lengviau pagimdoma? rolleyes.gif nepykit, bet truputi juokingai skamba.. Esu grieztai pries kysius ir vis svajoju, kada lietuviai pagaliau isbris is to.... Tikrai graudi situacija verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Išvis kaip galima lyginti dvi skirtingas moteris, du skirtingus organizmus, dvi skirtingas asmenybes, du skirtingus gimdymus ir teigti, kad toji, kuri davė pinigų personalui, gimdė lengviau nei ta, kuri nedavė? Kas išmatavo tą lengvumą? Ir ką kitaip darė pinigų gavęs personalas? Iškentė sąrėmius už gimdyvę? Išstūmė? Na, nepykit, bet juokingai skamba... Tuo pačiu ir liūdnai, nes vis dar sėdime sovietiniame kyšių mąstyme...
Gimdžiau du kartus skirtinguose miestuose, tarp gimdymų - nemažas laiko tarpas. Nei vieno gimdymo metu "neužsisakiau" nei akušerės, nei gydytojo, bet absoliučiai jokių priekaištų niekam neturiu, tiek atmosferą, tiek gimdymus prisimenu su šypsena ir didžiausia nostalgija.
O štai net ir iš šitos mūsų temos viena narė gali papasakoti (ir jau pasakojo), kad tarėsi su gydytoja, tačiau toji neatvyko, nes tuo metu dirbo privačiame savo kabinete. Štai kita mama pasakojo, kad tarėsi su akušere, mokėjo pinigus, bet po gimdymo susiuvo tarpvietę taip baisiai, kad ir praėjus keleriems metams didžiuliai randai jaučiasi, nors gimdymo metu ta mama plyšo tikrai nedaug.
Atsakyti