Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(imeldutia @ 2016 09 26, 13:40)
Kokius video jūs žiūrėjot, kad baisu pasirodė? rolleyes.gif man išvis iš video taip paprasta pasirodė, kad atrodo ir pati galėčiau apverst  lotuliukas.gif

youtubėj kažkokį biggrin.gif
Atsakyti
Pusle tai tuoj sprogs blush2.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif

Imeldutia, biggrin.gif
Atsakyti
Paris, tau anksciau toniukus tikrindavo?
Man pries gala kas savaite.
Atsakyti
Va dar, Braškiuk 4u.gif
"Vienas iš galimų pratimų - “katės poza”, kurios metu moteris atsiklaupia keturpėsčia, į žemę atsiremia alkūnėmis ir išsirietusi tarsi katė pabūna apie minutę laiko. Po kiek laiko pratimą reikėtų pakartoti. Tokio pratimo metu pilvas atsipalaiduoja ir vaikučiui atsiranda daugiau vietos judėjimui."
Bandom? bigsmile.gif

Atsakyti
De Paris, paskaičiau dabar apie tuos toniukus.. gi gali būt dažnas širdutės plakimas dėl mamos streso, įtampos, didelio fizinio aktyvumo rolleyes.gif turint omeny, kokia tu pas mus aktyvi, o paskutiniu metu dar ir įtampoj dėl neprasidedančio gimdymo, tai gal nieko čia tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 14:48)
Va dar, Braškiuk 4u.gif
"Vienas iš galimų pratimų - “katės poza”, kurios metu moteris atsiklaupia keturpėsčia, į žemę atsiremia alkūnėmis ir išsirietusi tarsi katė pabūna apie minutę laiko. Po kiek laiko pratimą reikėtų pakartoti. Tokio pratimo metu pilvas atsipalaiduoja ir vaikučiui atsiranda daugiau vietos judėjimui."
Bandom?  bigsmile.gif

Bandom bigsmile.gif Arba juos iškrapštysim, arba toliau auginsim karalaičius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 09 26, 14:52)
Bandom  bigsmile.gif Arba juos iškrapštysim, arba toliau auginsim karalaičius  cool.gif

sakė pajusim, kai suksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 09 26, 11:45)
Paris, tau anksciau toniukus tikrindavo?
Man pries gala kas savaite.

Tik kai nuvaziuodavau i ligoninie. Tai buvo 3 kartus. Visus kartus buvo geri. Tik dabar tokie.

Imeldutia, skaiciau ir as. Bet kada paskutines savaites as namie sedejau, jokio aktyvumo.
Ai nzn..
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 13:55)
Tik kai nuvaziuodavau i ligoninie. Tai buvo 3 kartus. Visus kartus buvo geri. Tik dabar tokie.

Imeldutia, skaiciau ir as. Bet kada paskutines savaites as namie sedejau, jokio aktyvumo.
Ai nzn..

viskas bus gerai. laikom kumscius thumbup.gif
Atsakyti
DeParis, viskas bus gerai 4u.gif pamatysi 4u.gif

ai, man sakė kad placenta mano jau II laipsnio g.gif ne per anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 09 26, 11:59)
Ačiū visoms pasisakiusioms  4u.gif  Bet ir mano širdis linksta ties tuo, kad nedaryti apvertimo.... Gyvenime sau neatleisčiau, jei kažkas nutiktų. Jau geriau turėsiu cp, nei rizikuosiu  unsure.gif Dabar bandysiu paieškoti kokių pratimų sau ir pilveliui, gal gi pavyks su karalaičiu susitarti ir pats dės kūlį  biggrin.gif

Pas mus rugpjutinukei sekmingai apverte.
Manau kad jei matytu, kad yra kazkokiu kliūčių apvertimui neapvertinetu.
O pratimeliu nedaryciau be gyd leidimo.

Papildyta:
O jus nebijot vienos daryt tuos pratimus namuose?
Na apvertimas tai prieziuroj vyksta...
O cia kaip kai kas minejo, o jeigu trumpa virkstele ir jus tampysites kaip kates, apsivers vaikutis ir.. Oj nenoriu net galvot.
As tada jau geriau palikciau taip kaip yra ir jokiu pratimu nedaryciau...
Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Ir Labas nepasakiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Saremiauju tongue.gif
Atsakyti