Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 14:19)
Jei vandenu pakankamai dar gali apsiversti  4u.gif

Pas mane sakė užtektinai vandenų, tai dar galvoju, kad apsisuks.... 4u.gif Bet iš veiksmų jaučiu, kad jam laaaaaabai smagu sedėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 09 26, 14:20)
Badytum sukti?  g.gif  Gydytoja nieko apie tai neužsiminė Tau?

dabar dar nieko neminėjo, sakė laukt 36sav. Apie apsukimą mums klinikoje per paskaitas pasakojo. Bet esu kažkaip linkusi prie nuomonės, kad ne - tegu lieka taip, kaip gamta padarė. CP tai CP, ne aš pirma, ne aš paskutinė.. unsure.gif
Atsakyti
PD, sekmes 4u.gif ir Braskiukui 4u.gif

Akusere sake labai grazus mano cp randas, vos matomas. Klause kur man dare cp.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 14:21)
kažką minėjo, kad iš tokios mandros padeties kaip mano pakankamai sudėtinga jiems apsisukti. Arba blogai supratau. Pratimus liepė daryt. Darysiu ir būsiu optimistė smile.gif

Gal minėjo kokius pratimus reikia daryti? Mano ginė apie pratimus net neužsiminė, o iš karto prakalbo apie sukimą unsure.gif Beje, su pasimatymu 4u.gif
Atsakyti
Blyn chaosas su tonais verysad.gif Tai 200 tai 140. Pildo kazkokius popierius, klause ar darytas kraujo perpylimas. Bet kol kas jokiu ziniu neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 26, 09:30)
Labas rytas

Panašu, kad tikrai kamštis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Braškiukas @ 2016 09 26, 09:36)
O dabar noriu jūsų paklausti, merginos, ką galvojat apie vaikelio apsukimą gimdoje 36-37sav?

Nžinau ir nesidomėjau apie šią procedūrą, bet kažkada kai maiau video tai man baisiai atrodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 09 26, 14:24)
Gal minėjo kokius pratimus reikia daryti? Mano ginė apie pratimus net neužsiminė, o iš karto prakalbo apie sukimą  unsure.gif  Beje, su pasimatymu  4u.gif

sakė vartytis nuo šono ant šono lovoj. Atsistoji keturiomis ir guliesi tai ant vieno šono, tai ant kito. Taip kad siubuotų.
Šitoj temoj dar radau.. http://www.supermama...hp/t473568.html
Atsakyti
Šiaip aš irgi pirmiausia pratimus daryčiau apsukimui.. sako kartais padeda ax.gif

De Paris, pasimatymas manau jau čia pat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 12:59)

bet kokie mandruoliai, tikrai biggrin.gif tikiu ir linkiu kad apsiverstų 4u.gif
Atsakyti
Lady. S, ir aš žiūrėjau video, tai kažkaip kraupiai viskas pasirodė....
PD, ačiū už nuorodą 4u.gif
De Paris, jau artėji link pačio finišo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 13:27)
Blyn chaosas su tonais verysad.gif Tai 200 tai 140. Pildo kazkokius popierius, klause ar darytas kraujo perpylimas. Bet kol kas jokiu ziniu neturiu.

kaip gerai, kad nuvažiavai smile.gif
Atsakyti
Kokius video jūs žiūrėjot, kad baisu pasirodė? rolleyes.gif man išvis iš video taip paprasta pasirodė, kad atrodo ir pati galėčiau apverst lotuliukas.gif
Atsakyti