Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 12:18)
Sedziu pajungta. Maziukes sirdies tonai 187 doh.gif

Nu va, jaute tavo sirdis, kad reikia siandien vaziuot unsure.gif lauksim tolimesnio veiksmo plano 4u.gif
Atsakyti
kokią aktualią temą palietėt.. na ką, grįžau iš echo. Maniškis pasirodo, ne sėdi, o dar geriau -tupi doh.gif blink.gif kojos tiesiai mano klyne. Sakė retoka padėtis ir iš jos vaikučiui sunkoka būna apsiversti unsure.gif
viska kita kaip ir ok - placenta po biški kyla, mažius sveria 1400g, biški mažesnis nei pagal mm (keliom dienom), bet čia sakė gali būti ir dėl to, kad dėl tokios nepatogios jo padeties labai sunku tiksliai išmatuoti.

DeParis, kad būtų viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 26 rugsėjo 2016 - 13:01
Ale ot uzsispyre. Kuris mandriau blink.gif
Atsakyti
Del vaikucio sukimo, mano sunena suko ir apsuko, cia UK buvo. Vienas is pavoju yra vaikucio sustresavimas, ko pasekoje gali but extra CP sukimo diena. O va kita kur zinau kur sukt bande- nesisuko leliukas nors tu ka ir buvo CP suejus terminui.

As nezinau kaip elgciausi tokioj situacijoj budama... manau klausyt savo sirdies reikia, kas atrodo teisinga tuo metu- taip ir elgtis g.gif
Atsakyti
o aš vis galvoju, ko judesius vos ne vien klyne jaučiu g.gif
viskas aišku dabar.
Atsakyti
Sikna atbuko jau nuo lovos. Valanda laiko jau matuoja. Tonai labai nereguliarus. Sake dar ziures. Krauja paeme, paliko kateteri.

PD, oho kaip gudriai isitaise.
Atsakyti
Čioliene, net balsu susijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vakare, ir aš turiu artimoj aplinkoj pavyzdžių, kai suko ir neapsuko.... Stresas ir vaikeliui, ir mamai unsure.gif Dar galvoju kaip elgtis, bet širdis kužda, kad palikti kaip surėdyta gamtos 4u.gif Šią savaitę važiuosiu į LV, pasiklausiu ką ten gydytojas galvoja.
Atsakyti
As ir manau, kad leliukui stresas.
Braskiuk, daryk kaip sako sirdis 4u.gif

Kaip pakvipo maistu... kazkokiais balandeliais lotuliukas.gif
Atsakyti
Braškiuk, gal dar apsisuks mūsų karalaičiai unsure.gif
Nors važiuojant namo kažkaip vis sukosi mintys apie tą apsukimą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 11:16)
Braškiuk, gal dar apsisuks mūsų karalaičiai  unsure.gif
Nors važiuojant namo kažkaip vis sukosi mintys apie tą apsukimą  unsure.gif

Jei vandenu pakankamai dar gali apsiversti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 14:16)
Braškiuk, gal dar apsisuks mūsų karalaičiai  unsure.gif
Nors važiuojant namo kažkaip vis sukosi mintys apie tą apsukimą  unsure.gif

Badytum sukti? g.gif Gydytoja nieko apie tai neužsiminė Tau?
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 14:19)
Jei vandenu pakankamai dar gali apsiversti  4u.gif

kažką minėjo, kad iš tokios mandros padeties kaip mano pakankamai sudėtinga jiems apsisukti. Arba blogai supratau. Pratimus liepė daryt. Darysiu ir būsiu optimistė smile.gif
Atsakyti