Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(*F_M* @ 2016 10 01, 17:00)
De paris, nesvarbu kelintas vaikas, zinok atrodo kad lyg nezinociau, ir nesidomeciau, ujuj kiek visokiu pamokymu  biggrin.gif  pvz vaika ne supt o kratyt, tada tikrai greitai uzmigs  blink.gif ir tiutuka pamirkyt i cukru ar medu (net medaus puslitri gavau), tada tikrai ims! Nu jau geriau lai be tiutes  biggrin.gif

lotuliukas.gif cirkai.. lotuliukas.gif jo.. nuo kratymo vaikas apsvaigsta ir is kart uzmiega lotuliukas.gif
As pabuvau lauke.. apejau 10 ratu apie nama biggrin.gif obuoli suvalgiau.. vynuogiu (naminiai viskas).. ir db sprooooooogsiu..
Uzkrete mane mb sita daina.. negaliu atsiklausyt.. Journey ,,Dont stop believe''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 01 spalio 2016 - 16:24
Skotuke kokia mazyle wub.gif grozis wub.gif gal bus man martele wub.gif as lb gailiuos kad nepasidarem fotosesijos.
Jauniute. Nu kaip cia pasakius. Maitinu ir primaitinu PM. Nezinau kaip bus toliau, noriu bent iki kosiu ismaitint o tada PM nutrauksiu. Bent jau taip tikiuosi. smile.gif
Mano svoris pries pastojant buvo 64, paskui numeciau iki 60, kai vaziavau gimdyt buvo 74, o grizus namo vel 64 ir nekrenta daugiau, nors uzsimusk. O taip noriu bent iki60 numest.
Atsakyti
Ikisom mes mazei soske blush2.gif zinau zinau, norejau pabandyti be jos, bet.. pailses mano (.). As taip skaniai dabar pamiegojau pietu wub.gif tik gaila sunus prizadino. O maziuke miega.
Jetus kaip as ja myliu wub.gif

Amberr, ko tu ten per daug turi? biggrin.gif kosmetikos? Tepk tepk biggrin.gif
Papildyta:
Gerules jusu anytos biggrin.gif
Maniskes patarimai tikrai geri, grybo ji nepjauna, nors jai 65 lyg. Viska pataria taip kaip mes zinom. Bent tiek.

Nusipirkau ebay multi-mam kompresu, jeeee thumbup.gif kaip apsidziaugiau, kad ju cia yra. Nes mb pardej nieko nerado.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 01, 17:44)
Amberr, ko tu ten per daug turi?  biggrin.gif kosmetikos?  Tepk tepk  biggrin.gif

Aha.. kosmetikos da netvarkiau lotuliukas.gif cia vien odos prieziura.. ax.gif
Normaliai.. sita daina bandziau 3k klausyt, skirtingom dienom.. 3 akordai ir pasikukciodama zliumbiu.. blink.gif lotuliukas.gif Jei isklausysit kuri visa, tai reiskia man kazkas ni to..
https://www.youtube....rney faithfully
o sitos negaliu atsiklausyt.. nu toooooks jo balsas..
https://www.youtube....h?v=4Yy6pmsQ9H8
Atsakyti
Juokas juokais dle kratymo bet mano meskiukas uzmiega nuo siurblio garso. Jei lb buna neramus, ijungiu ir is kart nurimsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 01, 17:57)
Juokas juokais dle kratymo bet mano meskiukas uzmiega nuo siurblio garso. Jei lb buna neramus, ijungiu ir is kart nurimsta smile.gif

Žinok ne iš tavęs pirmos girdžiu.. būna mamos siurblį jungia, būna prie įjungto gartraukio vaiką laiko arba plaukų džiovintuvą įjungia.. tipo tas ūžesys primena vaikui mamos viduj girdėtus garsus.. gi ten vandenyse jiems irgi ūžia, mamos kraujotaka visa cirkuliuoja.. tai dėl to ir nurimsta.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 01, 17:30)

Jauniute. Nu kaip cia pasakius. Maitinu ir primaitinu PM. Nezinau kaip bus toliau, noriu bent iki kosiu ismaitint o tada PM nutrauksiu. Bent jau taip tikiuosi. smile.gif

Tai va ir mano tikslas toks, bent jau iki kosiu, laimei nebedaug liko, menup su trupuciu, tikiuos datempsim 4u.gif aisku jei viskas ok, nusitraukinesiu ir po tu 6 men 4u.gif
o tu irgi nusitraukineji ar pati maitini? 4u.gif daug misinuko papildomai reik daduot? 4u.gif

maniskis pats ismoko suptis bb gulte, nu tai dabar tokie supimaisi pas mus, kad atrodo iskris pro langa lotuliukas.gif o jau laimingas, sypsosi nuo ausies iki ausies ir pabandyk tiktai nukelti lotuliukas.gif

man grazu tos fotosesijos 4u.gif labai labai, bet as niekaip nesiryzciau vos keliu dienu naujagimio veziot kazkur, gi toks traputis, toks imlus gi ir apsirgt gali, zodziu as nebuvau tokia drasuole ir neveziau niekur 4u.gif bet va DeParis atvejis kai atvaziuos i namus man visai fainai atrodo, nu ir kaip as pati taip nesugalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
Va vezti lelytes ir as niekur nenorejau drinks_cheers.gif Man labai patiko, kad ji vaziuoja i namus. O dar kai ji pazystama tai labai super thumbup.gif
Atsakyti
Jauniute jei ima kruti duodu is kruties bet buna kad ir neima tada nutraukiu. Ir PM ivairiai buna kad 30 ml tereik daduot buna ir 90 suvalgo. Visaip.
Tai cia ne as viena tokia su PM primaitinu. Galvojau kad viena.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 10 01, 18:08)
man grazu tos fotosesijos  4u.gif labai labai, bet as niekaip nesiryzciau vos keliu dienu naujagimio veziot kazkur, gi toks traputis, toks imlus gi ir apsirgt gali, zodziu as nebuvau tokia drasuole ir neveziau niekur  4u.gif  bet va DeParis atvejis kai atvaziuos i namus man visai fainai atrodo, nu ir kaip as pati taip nesugalvojau  bigsmile.gif

Saulės pieva irgi atvažiuoja į namus, tik tada brangiau kainuoja.. o jei dar ne Kaune, tai ir už kelionę papildomai reikia.. ai, kažkaip nesibaiminu aš.. nežinau, gal jauna, kvaila, tai ir nebijau biggrin.gif nors taip kai pagalvoju, tai tikrai.. žiema bus, dar jei bjaurūs orai pasitaikys.. bet tai ai irnesakyk.gif vistiek vien namie nesėdėtumėm rolleyes.gif

Parašiau čia apie visus ūžimus, dabar atėjau į mūsų namus, o čia tėtis su mb laminatą deda.. nu ir tenka papjaustyt tas lentas, kalt dedant.. tai mažiukas visai pasiuto nuo tų visų garsų thumbup.gif bet jau PAGALIAU kvepia tikrais namais wub.gif jau matosi bendras svetainės vaizdas.. norisi jau ant grindų tiest čiužinį ir miegot čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 01, 18:32)
Jauniute jei ima kruti duodu is kruties bet buna kad ir neima tada nutraukiu. Ir PM ivairiai buna kad 30 ml tereik daduot buna ir 90 suvalgo. Visaip.
Tai cia ne as viena tokia su PM primaitinu. Galvojau kad viena.

Ne viena ne viena, as sitaip jau beveik 5 men 4u.gif krutine nutampyta jau nuo tu pientruakiu, bet va visai neblogai sukuos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 01, 18:53)
nežinau, gal jauna, kvaila, tai ir nebijau biggrin.gif nors taip kai pagalvoju, tai tikrai.. žiema bus, dar jei bjaurūs orai pasitaikys.. bet tai ai irnesakyk.gif vistiek vien namie nesėdėtumėm rolleyes.gif

as kai nescia buvau irgi galvojau ai nieko baisaus 4u.gif o kai pagimdziau atsirado suvokimas ir supratimas ka reiskia zodziai, kad gyvenime nera nieko baisesnio, nei kad serga tavo vaikai 4u.gif

aisku liga ligai nelygu, bet visvien baisu, bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 10 01, 18:57)
as kai nescia buvau irgi galvojau ai nieko baisaus  4u.gif  o kai pagimdziau atsirado suvokimas ir supratimas ka reiskia zodziai, kad gyvenime nera nieko baisesnio, nei kad serga tavo vaikai  4u.gif
aisku liga ligai nelygu, bet visvien baisu, bent jau man  4u.gif

drinks_cheers.gif maniske is vis gims sausi... kai prasideda visi gripu sezonai.. tikrai pirmus 2men neleisiu jokiu lankytoju schmoll.gif nekalbu apie senelius, artimus gimines (bet ir tie palauks bent men tikrai).. nes zmones ziauriai nesupratingi.. apsisnargleja, sergantys lenda.. o ka kalbet apie ka tik gimusi leliuka.. dar tik betruko, kad gripu uzkrestu blink.gif ne ne.. aciu!Atsarga gedos nedaro.. o pakalbet visi mandrus, kai ju neliecia.. kad cia neprisaugosi..nu as tokiu komentaru sulaukiu. Aisku, be proto ten, tai taip.. bet tokiu sezonu gimusi , tai manau verta pasaugot.. BET cia sakau, as turiu savo atveji galvoje, nes gims tokiu gripo sezonu galima sakyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 01 spalio 2016 - 18:15