Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Sveikos 4u.gif

Skotukes mergyte labai zavi bigsmile.gif

nekalbadienis man.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 01, 18:11)
Sveikos 4u.gif

Skotukes mergyte labai zavi bigsmile.gif

nekalbadienis man.

Gal pergyveni del to ka pasake gydytojai?
Atsakyti
Ne, tai aišku, nepulsim iškart visur su vaiku lakstyt.. saugosimės, savaime suprantama ax.gif bet fotostudija visgi ne koks prekybcentris, kur šimtai sergančių žmonių vaikšto.. o į lauką ar taip ar taip eisim.. tai ir iki fotostudijos nuvažiuosim 4u.gif
Dėl visų lankymų tai niekam nieko nesakysiu.. kažkaip kiek pasiklausau, tai lyg visi supratingi pas mus, pirmą mėnesį nesiveržia.. aišku, tėvai, sesės, močiutės tai nelauks manau ir to mėnesio thumbup.gif mano tėvai ir sesė tai išvis dar ligoninėj lankys.. čia jau ir mano pačios noras wub.gif o va mb tėvai nežinau.. jie gal tik į namus atvažiuos.. nu žodžiu.. mums suėjus mėnesiukui gi šventės visos bus, tai manau dauguma tuo pačiu ir lankys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 01, 19:22)
Gal pergyveni del to ka pasake gydytojai?

kad nurimau kazkaip. Jei antradieni vel kreive bus bloga, reikalausiu issamesniu komentaru.
O siaip, kazkokiu egzistenciniu apmastymu diena..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 01, 18:24)
kad nurimau kazkaip. Jei antradieni vel kreive bus bloga, reikalausiu issamesniu komentaru.
O siaip, kazkokiu egzistenciniu apmastymu diena..

Na ziurek negalvok tik jokiu nesamoniu smile.gif tik teigiamos mintys nestukei thumbup.gif viskas bus gerai ir kreive bus superine thumbup.gif
As kertu cili troskini su suriu ir skrebuciu, svajojai nuo pat gimdymo tai siandien issipildziau nora wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 01, 19:33)
Na ziurek negalvok tik jokiu nesamoniu smile.gif tik teigiamos mintys nestukei thumbup.gif viskas bus gerai ir kreive bus superine thumbup.gif
As kertu cili troskini su suriu ir skrebuciu, svajojai nuo pat gimdymo tai siandien issipildziau nora wub.gif

ne ne, mintys tokio tipo-kiek daug as pasikeiciau per nestum: poziuriai, emocijos, prioritetai..

paklaustu mane kas nors pries metus-du, kaip as gimdysiu, buciau 100% pasakiusi, kad pirkciau cezari, nes, nafik cia moterys taip kankinasi. Pastojus kazkaip atsirado noras: as pagimdysiu savo vaika PATI, o ne ispjaus man kas nors ji biggrin.gif dabar kad ir kazkas nemokamai pasiulytu -teeina jie sikt. Jeigu sveikata leis, tai tik pati. Panasiai ir su maitinimu buvo. Dar nestumo pradzioje ziurejau i viska pro pirstus, kad "et, bus kaip kaip" -dabar labai labai stengsiuos maitinti pati.. Ir tas giliai giliai sirdy tupintis apmaudas, kad mano kunigaikstis - ne mergaite, kaip po vakar dingo. Dzin dzilin ta lytis, bele MANO, bele sveikas wub.gif wub.gif
gal kazkas pakraups nuo buvusiu minciu, pati pries save raudonuoju. Kasgi vyksta. Kiba manyje bresta mama?
Atsakyti
Imeldute, tai zinoma drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mane deja ne tokie supratingi.. schmoll.gif jau keli zm kls ar negaletu i ligonine ateit blink.gif kooooooo ten lekt as nesuprantu.. unsure.gif nu koo.. duokit atsgaut.. pasidziaugt patiem.. sustipret.. kur tas smailas, kur dauzo per galva sau lotuliukas.gif
Ziuriu viena akim Muzikine kauke per btv , o kita akim Svogunus lotuliukas.gif neliksiu zvaira kazi..
Mama bajeri suskele.. omg as jau matau bus cia vaizdu.. sake garsus juokas prilygsta nervavimuisi ir stresui nestumo metu.. tipo gazdinu maze.. rimtai cia? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 01, 19:44)
gal kazkas pakraups nuo buvusiu minciu, pati pries save raudonuoju. Kasgi vyksta. Kiba manyje bresta mama?

drinks_cheers.gif normalu.. as gi pradzioj bijojau judesiu.. pamenat, kaip guodziausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar tik ir laukiu, kad sukrutetu.. taip nerealu wub.gif
Atsakyti
PD, pamenu tas tavo mintis ir pastebiu ryškiai, kaip po truputį keičiasi jos 4u.gif bet gi čia kiekvienos pasirinkimas, ką ir kaip daryt 4u.gif o tuo labiau manęs visai nestebina tai, kad iki nėštumo mintys būna visai kitokios ir tik pastojus aplanko tam tikri suvokimai, kažkokie norai ar mintys.. viskas tvarkoj 4u.gif

amberr, geriausia, kai kokios kolegės ar išvis vyro bendradarbiai veržiasi vos ne pirmą dieną į ligoninę doh.gif
Papildyta:
Ne į temą, nu bet pasirodyt noriu blush2.gif va mūsų svetainės dekoratyvioji siena wub.gif dar porą lentų sudės ir viskas bigsmile.gif nu ir dar plintusai.. omg, kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Amber maziau klausyk tokiu nesamoniu smile.gif
dar juoktis nebegalima lotuliukas.gif
Ziurek nezvairuok. Dar maziukei pakenksi smile.gif Juokauju lotuliukas.gif Tokiais atvejais dziaugiuos atsukama televizija ;)
PD dziugu kad tos mintys i gera keiciasi wub.gif kai pagimdyso manau dar karta pasikeis i dar geresne puse wub.gif
Imeldutia super grazu thumbup.gif man patinka sviesis butas, pas mus orgi sviesios spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemonte: 01 spalio 2016 - 19:08
Imeldutia wub.gif Kaip smagu savus namus irenginet wub.gif

amberr Tu ten visiem nesamones snekantiem perduok kad nusisnekejimas irgi kenkia.. lotuliukas.gif doh.gif

As dziaugiuos kad man niekas nieko neaiskino ir neaiskina thumbup.gif Matyt zino kad ner tikslo , nes kai isgirstu idijotiska pamokyma apsisuku ir iseinu arba lepteliu dar ka nors idijotiskesnio kad suprastu kad geriau buvo patylet lotuliukas.gif

Visa diena prasivoliojau lovoj blink.gif
Noriu keptu baklazanu saldziarugsciam padaze essen.gif
Ir is kur man ju gaut kaime? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 01, 20:06)
Imeldutia super grazu thumbup.gif man patinka sviesis butas, pas mus orgi sviesios spalvos  smile.gif

Ačiū wub.gif aš kažkaip anksčiau mėgau spalvotesnį interjerą ir bijojau šaltų spalvų.. bet Švedijoj dirbdama tiek prisižiūrėjau to skandinaviško stiliaus, kad užsikrėčiau thumbup.gif tai pas mus dabar visur namie sienos vos ne baltos, grindys va tokios į pilkumą.. o jau jaukumas kuriamas visokiais kilimukais, užuolaidom, paveikslais, pagalvėlėm.. nu žodžiu.. žiūriu aš į tą sieną ir jau matau viską thumbup.gif
Atsakyti
PD, uz nekalbadieni 4u.gif

Imeldutia, fainai thumbup.gif

ziuriu i dainuojancia YVA, boze boze blink.gif
Atsakyti