Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Laba diena, vis skaitau jus. Bet vis reciau ryztuosi isiterpti i nestukiu pokalbius, gal jau nebe vieta cia man g.gif juk nebe nestuke.gif
De Paris sveikatos ir jegu Tau! greiciau susitikit su mazyte 4u.gif
Skotuke net negalvok kad neprivalgo. Drasiai augimo suolis gali buti, pora dienu gal pabus irzlesne ir atrodys kad ir krutine tuscia ir vaikas nuolat nori glaustis ir valgyti bet viskas labai greitai praeina ir atsiranda daugiau pienuko, pastebimai mirksiukas.gif Taip kad jokiu blogu minciu, maitink maitink maitink ir visks bus gerai wub.gif
Atsakyti
Skotuke, saunu, kad viskas gerai einasi. Del pienuko, tai ir augimo suolis gali but. Bet ir siaip vakarais vaikai daugiau kabo ant kruties, kad galetu ilgesni tarpa po to pamiegot (angliskai cluster feeding vadinasi, lietuviskai bijau nugrybaut, tai net nebandysiu spet). O ir tavo pienas pamazu jau prisitaiko prie jos poreikiu, tai krutine tuoj nesijaus tokia pilna, nes pilnumas jauciasi, kai pienuko perteklius buna. Taip, kad dek prie kruties kiek ir kada jai norisi zyst, jei jausiesi, kad pradedi nerimaut del pienuko- isrenk ja iki pamperso ir uzsidek sau ant nuogos krutines (pvz po koldra abi) ir pagulekit. Tas labai padeda tavo hormonam ir mazytei taippat.
Dar apie augimo suolius, norejimas 'pakabot' and kruties daznai prasideda pries augimo suoli. Ji zino, kad jai tuoj reiks daugiau pienuko ir taip ji 'uzsisako'. Mamos ir vaiko kunai yra labai protingi ir gerai subalansuoti. Viskas vyksta del priezasties- tiesiog klausyk mazytes ir atsipalaiduok 4u.gif

Ir dar pridesiu del pieno liesumo- net nusitraukus ir padejus i saldytuva neziurek kaip ten kas atsiskiria, nes pirmas pienas yra atsigerimui, o antras- riebesnis- pavalgymui. Tai nusitraukiant normalu, kad pienas atrodo liesesnis, nes nusitrauki daug pirmo pieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 28 rugsėjo 2016 - 09:56
*Skotuke*, vakarais dauguma mažylių mėgsta pakabėti ne tik prieš augimo šuolį smile.gif Tiesiog mažuliai gauna labai labai daug informacijos per dieną, kuriai suvirškinti prireikia daug energijos ir protinių išteklių. O ir atsiriboti nuo tos informacijos antplūdžio jie dar nemoka, todėl pavargsta, pervargsta. Tai kaip kitaip geriausia nusiraminsi, jei ne prie mamytės, pienelį gurkšnojant wub.gif Taip ir gaunasi tas kabėjimas, bet tikrai nebūtinai jis yra dėl alkio, kaip ir verkia kūdikėliai tikrai ne tik tada, kai valgyti nori smile.gif Štai mano beveik 5 mėnesių jaunuolis naktimis kabo ant (.) kas valandą, nors dieną ir 4 gali išbūti, ypač, jei išvykę kur nors esam arba šiaip lauke vaikštom. Šiandien pas gydytoją buvom, tai ji pasakė lygiai tą patį, ką aš ir pati galvoju - tiesiog naktį jis perdirba visus per dieną gautus įspūdžius, apdoroja informaciją ir jam to pasidaro per daug, gal tiesiog jautresnis vaikiukas yra, todėl ir raminasi pas mane prie krūties. Svorio priaugo puikiai, tad tikrai ne iš alkio jis man miegoti neduoda ax.gif

Dėl pieno liesumo: MP nebūna nei per liesas, nei per riebus. Jis būna kaip tik toks, kokio reikia būtent tam vaikeliui ir netgi dienos eigoje jo sudėtis kinta smile.gif Taip pat jo nepariebinsi ar nepaliesinsi jokiais maistais, gėrimais ir t.t. Maitink savo mažiukę nesukdama galvos ir mažiau prisileisdama mintis apie visokius mitinius riebumus ir liesumus 4u.gif
Atsakyti
Skotuke, tau jau merginos viską surašė, tai nebekartosiu, tik, kadangi mūsų vaikiukai kelių dienų skirtumu tėr, pasakysiu, kad ir manasis vakarais mėgsta kaboti ir dažnai to prašo savo kreksėjimu smile.gif Taip turi būti ir viskas čia ok. Tą patį vakar buvusi gydytoja pakartojo. Atsipalaiduok ir mėgaukitės procesu 4u.gif

Oijva, o tu drąsiai terpkis smile.gif Man čia tokia sava seserija wub.gif , nepamainoma. Tiesa, mb vadina truputį kitaip, su lengva pavydo gaidele - superraganikių klubas cool.gif
Atsakyti
Aciu mergaites wub.gif
Saremiavau 17 val, kaklelis 5 cm. Gavau epidura, tai nusvito akyse. O tai buvo jomajo.
Atsakyti
O mano ziukas vis pakosti, jau beveik 3 sav, buvom pas gydytoja nu kaip ir viskas ok, sako praeis, o mum skiepas antradieni, tai taip jaudinuos kad gali neskiepyti kai taip daros, ir taip jau ziauriai suveluota su tais skiepais, gydytoja cia pridirbo mum. tai jei ir vel nepaskiepys, as nezinau kaip bus verysad.gif juolab, kad uz poros menesiu itariu musu laukia operacija nu tai isvis kaip be skiepu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
zodziu pasibedavojau...

DeParis, laikykis, jau tuoj tuoj tuoj bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 28 rugsėjo 2016 - 11:14
QUOTE(De Paris @ 2016 09 28, 11:09)
Aciu mergaites  wub.gif
Saremiavau 17 val, kaklelis 5 cm. Gavau epidura, tai nusvito akyse. O tai buvo jomajo.

Nu jau vakare tikrai turi turet savo princese bigsmile.gif wub.gif
Jetau kiek nebedaug beliko wub.gif
Bet kiek issikankinai blink.gif As pasibaisejus UK sistema blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

HA, ačiū labai hi.gif o dėl tetulės.. taip gražiai skamba.. nepyk blush2.gif thumbup.gif

uzsispyrus, aš taip ir supratau, kad jie ten kaip įmonė, nes daug visokių vežimų mačiau prifotkinta pas juos thumbup.gif parašyk, kai atsakymą žinosi 4u.gif

Skotuke, gerai supratau, kad su mišinukais jau atsisveikinot? Labai džiugu, kad viskas tvarkosi wub.gif
Atsakyti
Ir saukiau biski, ir verkiau blush2.gif atsiprasinejau gydytoju. Sake sauk kiek nori rolleyes.gif nors nebuvo taip, kad grynai saukciau, tik garsiai dejavau.
Bandysiu dabar pamiegoti, juk nemiegojusi visai.
Atsakyti
De Paris, kiek nedaug beliko wub.gif o dabar jau ir su šviesesniom akim lauksi finišo thumbup.gif

Pamiršau Oijvai atsakyt.. pažiūrėk, kiek čia lankosi jau išsilukštenusių! Ir nei viena nesijaučia nesava.. tiek laiko bendrauta, taip susibendrauta.. aš suprantu, kad nebėra tiek laiko sekti visus pokalbius ir įsiterpti visada, kai tik norisi, bet tai nereiškia, kad jau viskas, pagimdei ir čia ne prie ko ax.gif aš kaip tik labai džiaugiuo kiekviena, kuri pagimdžius nepabėga ir pasirodo pas mus, pasidalina patirtim.. ir pas planiukes dar bebūnant irgi labai smagu būdavo, kai susiplanavusios užsukdavo.. žodžiu.. nesijausk nesava 4u.gif

Jauniute, kas per operacija? unsure.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

DeParis,[B] jau tuoj tuoj wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(De Paris @ 2016 09 28, 11:18)
Ir saukiau biski, ir verkiau  blush2.gif  atsiprasinejau gydytoju. Sake sauk kiek nori  rolleyes.gif  nors nebuvo taip, kad grynai saukciau, tik garsiai dejavau.
Bandysiu dabar pamiegoti, juk nemiegojusi visai.

Nesu dar susiplanavusi, bet tikiuosi tai ivyks greit. Dristu ikisti savo trigrasi del De Paris saremiavimu. ax.gif Nu akmens amzius ne kitaip.... blink.gif doh.gif Jomajo, nu kaip taip galima su zmogumi elgtis??? Tiek prasikankinta ir tik dabar kazka daro? bash.gif As po 5 val saremiavimo prasiausi epiduro, tai vyr akusere tik pasake, kad "oi koks nekantrumas", kai tuo tarpu MB mano saremius komentavo "jau ateina saremis... oho koks stiprus, net i ekrana netelpa". Tai isivaizduokit, kad jie stiprus buvo, kad net skaleje nebetilpo. Ir as sulaukiau epiduro ir tikrai akyse nusvito. Nereikejo paru laukti kazkokio stebuklo. Tik tiek, kad pas mane vaikas buvo didelis ir verdiktas po 14 val - Cesaris. Nors buvo pilni 10 cm. Bet tikrai neleido man kankintis. schmoll.gif
De Paris - mes su tavimi ir siunciame stiprybes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eguta: 28 rugsėjo 2016 - 11:39