*Skotuke*, vakarais dauguma mažylių mėgsta pakabėti ne tik prieš augimo šuolį

Tiesiog mažuliai gauna labai labai daug informacijos per dieną, kuriai suvirškinti prireikia daug energijos ir protinių išteklių. O ir atsiriboti nuo tos informacijos antplūdžio jie dar nemoka, todėl pavargsta, pervargsta. Tai kaip kitaip geriausia nusiraminsi, jei ne prie mamytės, pienelį gurkšnojant

Taip ir gaunasi tas kabėjimas, bet tikrai nebūtinai jis yra dėl alkio, kaip ir verkia kūdikėliai tikrai ne tik tada, kai valgyti nori

Štai mano beveik 5 mėnesių jaunuolis naktimis kabo ant (.) kas valandą, nors dieną ir 4 gali išbūti, ypač, jei išvykę kur nors esam arba šiaip lauke vaikštom. Šiandien pas gydytoją buvom, tai ji pasakė lygiai tą patį, ką aš ir pati galvoju - tiesiog naktį jis perdirba visus per dieną gautus įspūdžius, apdoroja informaciją ir jam to pasidaro per daug, gal tiesiog jautresnis vaikiukas yra, todėl ir raminasi pas mane prie krūties. Svorio priaugo puikiai, tad tikrai ne iš alkio jis man miegoti neduoda
Dėl pieno liesumo: MP nebūna nei per liesas, nei per riebus. Jis būna kaip tik toks, kokio reikia būtent tam vaikeliui ir netgi dienos eigoje jo sudėtis kinta

Taip pat jo nepariebinsi ar nepaliesinsi jokiais maistais, gėrimais ir t.t. Maitink savo mažiukę nesukdama galvos ir mažiau prisileisdama mintis apie visokius mitinius riebumus ir liesumus