De Paris, o dar reikia mišinuko? Ar nesišlapina dar pakankamai? Nebandei žiūrėti kiek kartų gavosi šiandien?

Gražiai atrodai
Pirmos dienos visoms turbūt būna kosmose visomis prasmėmis, po to "grįžti" į gyvenimą

, nebe tokį koks buvo, bet į buvusį niekada nieko nebekeistum
Aš iš tiesų niekada gyvenime nebuvau šeimos žmogus, bet mažiukas mane į naują žmogų atvertė

Net pagalvojau kažkada, kad gimė ne tik jis, ir aš, galima sakyti, kažkuria prasme

Sutikau Laisvėj kolegę aną vakarą, sako nepasiilgai darbo, sakau baik juokus, net pagalvoti nenoriu, dabar turiu naują viršininką, jokio kito darbo man kol kas nereikia
imeldutia, dėl gimdyklų iš tiesų galima pasidaryti kaip tik nori

Aš buvau pamiršusi, kažkada jau norėjau tą parašyt, kai
amberr. norėjo su Jonu gimdyti
Žvakių nenorėjau, nuo smilkalų man bloga dažnai pasidaro, o ir mažiukui ateiti į tokią aplinką kažin ar būtų patikę. Mes patys muzikos turėjome įsirašę, po teisybei, jau net nebeatgaminu ar klausėm (iki epidūro nebent, nes po to miegojom, o po to atvažiavo gyd, tada dar prasėdėjom, visokias istorijas vieni kitiems pasakojom, o po to jau veiksmas vyko

), žinau, kad labiausiai ko norėjau, tai prieblandos (mums dar kaip tik šviesi diena pasitaikė), tą tai tikrai gavau
PD, man irgi sumažėjo šone šypsenėlių, bet jas galima rasti paspaudus "rodyti viską". Man tik citavimo labai trūksta, pusę pamirštu ką norėjau pasakyt
---
Dabar subalamutinot mane visai, tai reikia mums tos temos ar dar nereikia? Ar laukiam dar kol kitos pagimdys, ar einam mamos į bendraminčius, ar ką darom?