Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Lemonte @ 2016 10 04, 20:32)
Kokie faini smurfikai smile.gif o kuri amber tu pirkai. Kaip suprantu jis sviecia istisai ir matai maziuka?
Tai gal tada reikia kazkokios bendros temos ? Nes nestukiu nauju kolkas nera, tai jos liks visai vienos... Net nezinau:) unsure.gif

Nu.. kaip ir jo.. tai cia juk ir vadinas ne besilaukianciu tema, o SUSIPLANAVUSIU.. Tai kur beda? Kiek jau cia musu nesciu beliko.. tik reik darasyt temos pav, kad kartu ir auginam biggrin.gif
Ne, jis pastoviai nedega.. 15min.. o muzika 30min groja. 4u.gif
As sita lyg tai turiu
http://www.toycity.l...4037025/p123518
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 04 spalio 2016 - 19:38
Aciu uz palaikyma ir patarimus 4u.gif
As jau vakar norejau atsiprasyti nestukiu, kad visai nekreipiau i jas demesio per savo (.) 4u.gif Pastarosios dienos buvo sunkios tai nieko aplinkui nemaciau 4u.gif Tema tikrai pavirto mamu, nepykit mergaites 4u.gif

Siandien nuostabiai praleidom diena su mb. Nuvaziavom nusipirkti pientraukio, tada pasivaiksciojom labai grazioj vietoj, atsigerem kavos, pasifotkinom tryse wub.gif Jauciu, kad griztu i gyvenima. Tikrai kosmose pries tai buvau.
Senai tokia laiminga bebuvau wub.gif Vis gi gyvenime svarbiausia tureti seima...

Grizus nusitraukiau mp. "Sumaitinau" sauksteliu maziukei 40 ml mp ir 30 ml misinuko. Abzora musu wub.gif Dabar saldziai miega.

Gaminu vakarienei plova su vistiena.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 04, 20:35)
Aciu uz palaikyma ir patarimus  4u.gif
As jau vakar norejau atsiprasyti nestukiu, kad visai nekreipiau i jas demesio per savo (.)  4u.gif Pastarosios dienos buvo sunkios tai nieko aplinkui nemaciau  4u.gif  Tema tikrai pavirto mamu, nepykit mergaites  4u.gif

Apie ka jus kalbat?! blink.gif unsure.gif tikrai nieks nieko nepyksta.. mum tikrai lb smagu, kad cia esat, dalijates patirtimi ir t.t labiau supyksiu, jei paliksit mus.. kazkaip nei trys nei desimt.. gi tuoj visos patapsim mamos ir tarskesim apie kaku formavimasi, duju isejima, sasuotus papus ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 10 04, 17:37)
Apie ka jus kalbat?!  blink.gif  unsure.gif tikrai nieks nieko nepyksta.. mum tikrai lb smagu, kad cia esat, dalijates patirtimi ir t.t labiau supyksiu, jei paliksit mus.. kazkaip nei trys nei desimt.. gi tuoj visos patapsim mamos ir tarskesim apie kaku formavimasi, duju isejima, sasuotus papus ir t.t  biggrin.gif

nepaliksim nepaliksim 4u.gif man cia labai gerai, nenoriu as niekur eiti ax.gif
Papildyta:
Kaip gera stumti vezimeli wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 17:06)
aciu.
Su judesiais, man tas pats. Paguldo klinikoj ant kairiojo sono-nieko. Sakau ant desinio galima, judes. Arba ant nugaros?  biggrin.gif
o tau nebuna, kad pilvas banguoja, bet judesiu nejauti? g.gif tokie svelnus jie buna, ar kaip?  hmm.gif

Turbūt jau dvi savaitės pilvas banguoja, bet judesiukų tik vienas kitas (spyriai/bumsiukai) unsure.gif aš galvojau, kad tik man taip yra, buvau net sunerimus... Bet kaip suprantu, pas Tave ir tik banguoja, bet nespiria? hmm.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 04, 17:52)
ryt fotosesija  wub.gif  wub.gif

Gero laiko 4u.gif Įsivaizduoju nuotraukų būsimą grožį wub.gif Aš prieš kokius 4m turėjau fotosesiją spalio mėn, tai nepasikuklinsiu, nerealiai gražios nuotraukos blush2.gif

De Paris, už grįžimą į gyvenimą ir už puikiai praleistą dieną 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 10 04, 20:50)
Turbūt jau dvi savaitės pilvas banguoja, bet judesiukų tik vienas kitas (spyriai/bumsiukai)  unsure.gif  aš galvojau, kad tik man taip yra, buvau net sunerimus... Bet kaip suprantu, pas Tave ir tik banguoja, bet nespiria?  hmm.gif
Gero laiko  4u.gif  Įsivaizduoju nuotraukų būsimą grožį  wub.gif  Aš prieš kokius 4m turėjau fotosesiją spalio mėn, tai nepasikuklinsiu, nerealiai gražios nuotraukos  blush2.gif

De Paris, už grįžimą į gyvenimą ir už puikiai praleistą dieną  4u.gif  wub.gif

aha, man irgi taip.. pakelus maikute matosi, kaip nubanguoja pilvuzas, bet spyrio nejauciu tuo metu g.gif pries savaite kazkur pastebejau

meldziuos kad ryt butu geras oras rolleyes.gif kitaip nieko nebus is fotosesijos.
Dabar tai Vilniuj dangus su zeme maisosi unsure.gif
Papildyta:
DeParis, smagu kad grizti i gyvenima thumbup.gif tikrai pastarosios savaites tau buvo nepyragai unsure.gif

man vienai sumazejo sone sypseneliu ? hmm.gif
Atsakyti
De Paris, o dar reikia mišinuko? Ar nesišlapina dar pakankamai? Nebandei žiūrėti kiek kartų gavosi šiandien? unsure.gif Gražiai atrodai 4u.gif
Pirmos dienos visoms turbūt būna kosmose visomis prasmėmis, po to "grįžti" į gyvenimą smile.gif, nebe tokį koks buvo, bet į buvusį niekada nieko nebekeistum wub.gif

Aš iš tiesų niekada gyvenime nebuvau šeimos žmogus, bet mažiukas mane į naują žmogų atvertė smile.gif Net pagalvojau kažkada, kad gimė ne tik jis, ir aš, galima sakyti, kažkuria prasme smile.gif Sutikau Laisvėj kolegę aną vakarą, sako nepasiilgai darbo, sakau baik juokus, net pagalvoti nenoriu, dabar turiu naują viršininką, jokio kito darbo man kol kas nereikia biggrin.gif

imeldutia, dėl gimdyklų iš tiesų galima pasidaryti kaip tik nori thumbup.gif Aš buvau pamiršusi, kažkada jau norėjau tą parašyt, kai amberr. norėjo su Jonu gimdyti biggrin.gif
Žvakių nenorėjau, nuo smilkalų man bloga dažnai pasidaro, o ir mažiukui ateiti į tokią aplinką kažin ar būtų patikę. Mes patys muzikos turėjome įsirašę, po teisybei, jau net nebeatgaminu ar klausėm (iki epidūro nebent, nes po to miegojom, o po to atvažiavo gyd, tada dar prasėdėjom, visokias istorijas vieni kitiems pasakojom, o po to jau veiksmas vyko biggrin.gif ), žinau, kad labiausiai ko norėjau, tai prieblandos (mums dar kaip tik šviesi diena pasitaikė), tą tai tikrai gavau smile.gif

PD, man irgi sumažėjo šone šypsenėlių, bet jas galima rasti paspaudus "rodyti viską". Man tik citavimo labai trūksta, pusę pamirštu ką norėjau pasakyt unsure.gif
---
Dabar subalamutinot mane visai, tai reikia mums tos temos ar dar nereikia? Ar laukiam dar kol kitos pagimdys, ar einam mamos į bendraminčius, ar ką darom? smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 04 spalio 2016 - 20:06
De paris super atrodai. As atsimenu kai isejau i lauka pirma kart irgi asaros biro is laimes kad pagaliau wub.gif Tik dar kart pasikartosiu saugok (.)(.) kai i lauka eini.
De temos as sakyciau laukim kol visos pagimdys. Juk tiek beliko. Paskui matysim
Atsakyti
aciu 4u.gif

QUOTE(Lemonte @ 2016 10 04, 18:20)
De paris super atrodai. As atsimenu kai isejau i lauka pirma kart irgi asaros biro is laimes kad pagaliau wub.gif Tik dar kart pasikartosiu saugok (.)(.) kai i lauka eini.
De temos as sakyciau laukim kol visos pagimdys. Juk tiek beliko. Paskui matysim

aha saugau mirksiukas.gif

Finna, sisioja pakankamai, siandien jau net pampis neatlaike. bet va kaku nera unsure.gif
ir jai neuztenka vien mp. ziobcioja kaip paukstukas.. tai ir duodu papildomai misinuko. tik tada nurimsta.
ir pastebejau, kad pilveli skauda..

laukiam kol visos pagimdys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Paris: 04 spalio 2016 - 20:29
QUOTE(De Paris @ 2016 10 04, 21:27)
aciu  4u.gif
aha saugau  mirksiukas.gif

Finna, sisioja pakankamai, siandien jau net pampis neatlaike. bet va kaku nera  unsure.gif
ir jai neuztenka vien mp. ziobcioja kaip paukstukas.. tai ir duodu papildomai misinuko. tik tada nurimsta.
ir pastebejau, kad pilveli skauda..

laukiam kol visos pagimdys  4u.gif

Mes vargstam su kakuciu... nuo 1 men prasidejo bedos. Bet tai ne del maisto trukumo...
Atsakyti
Nu ok, tada laukiam kol kitos pagimdys smile.gif

De Paris, o iš ko tu sprendi, kad neužtenka MP, kad žiopčioja? smile.gif Jeigu tikrai neužtenka (bet dieną dar sakei, kad turi kaip supratau pakankamai, kad bėga net unsure.gif ), tada reikia pagausinti, nes kitaip savaime niekas nepasidarys unsure.gif

*MiStreSS*, kokios bėdos jums prasidėjo nuo 1mėn.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 04 spalio 2016 - 20:44
QUOTE(*MiStreSS* @ 2016 10 04, 18:40)
Mes vargstam su kakuciu... nuo 1 men prasidejo bedos. Bet tai ne del maisto trukumo...

o nuo ko? 4u.gif
Atsakyti