Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 07:37)
Jei apie valymasi kalbi, tai nedaug jau visai.. Tik siaip vis dar skauda.grauzia.stengiuos darytis oro vonias, nes tie iklotai tai nepadeda gyti visai..atrodo niekad neuzgis ten unsure.gif
Gal mamos turi patarimu kaip padet ten greicisubgyt? Bet turbut tiesiog turinpraeit tam tikras laikas ir tiek. Lauksim..

Su savaitele musu kleckus 4u.gif

tau gerai.. pas mane vis dar gausiai.
o siules skausmas jau nuo vakar gerokai mazesnis. tik vis dar jauciu tempimo jausma. negaliu normaliai atsikoseti ar greiciau eiti.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 08:43)
nėštukes, dar darot pim - pim su SB.?  blush2.gif

Nebe, tiek man tiek MB psichologiškai kažkaip neina persilaužti..
Atsakyti
Romy, apsiprausiu kiekviena karta i wc eidama. Bet siaip gereja gereja jau bigsmile.gif
De paris, sakai gausiai? Hm. Manes vakar paskambinus gyd net klause koks kraujavimas (apibudint liepe). Tai kai ateis gydytoja paklausk? Jei ji gales atsakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 08:43)
nėštukes, dar darot pim - pim su SB.?  blush2.gif

Mes nedarom nuo... unsure.gif g.gif lotuliukas.gif Ziaaaauriai noriu, bet neleido gyd., nes placenta labai zeimai kolkas.. Ne pirmaeiga, ziociu nedengia, bet ties ziociu krasteliu.. huh.gif Nu labai tikiuos kad pakils 4u.gif Nebenoriu as CP rolleyes.gif Noriu pati pagimdyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 08:45)
Romy, apsiprausiu kiekviena karta i wc eidama. Bet siaip gereja gereja jau bigsmile.gif
De paris, sakai gausiai? Hm. Manes vakar paskambinus gyd net klause koks kraujavimas (apibudint liepe). Tai kai ateis gydytoja paklausk? Jei ji gales atsakyt ax.gif

Cioliene, reiktu po wc.
Man patiko ligonines WC, kur soec begdavo muliukas kazkos (dezinfekuojantis), po to siltas vandenelis biggrin.gif
Sedi kaip ponulis, o tulikas tau reikalus sutvarko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 10 05, 09:53)
Cioliene, reiktu po wc.
Man patiko ligonines WC, kur soec begdavo muliukas kazkos (dezinfekuojantis), po to siltas vandenelis  biggrin.gif
Sedi kaip ponulis, o tulikas tau reikalus sutvarko  biggrin.gif

Taip taip.po wc!! Ne taip issireiskiau ;) pas mane bide yra, tai irgi patogu rolleyes.gif
Atsakyti
as naudoju intymios higienos prausikli.
vakar grizusi is pasivaiksciojimo turejau skalbti kelnes. ir kresuliu yra unsure.gif
kiek ieskojau nete info tai ji labai dviprasmiska.
kai eisiu i gp prasysiu kraujo tyrimo. nes ir isblyskus sau atrodau.
Atsakyti
Kokios ankstyvos visos smile.gif smile.gif
Del gijimo tai sakiau ne krta man tai labai ziaurus laikas. Geriau 5 kart gimdyt negu gyt 1 karta. As plaudavau kaskart po wc ir paskui dezinfekuodavau su cutaseptu.
Kiek zinau dar yra saldancios putos clogin. mirksiukas.gif
FM jus irgi diegliukai kankina? Mums ziauriai padejo Gripe
water. Jei ne jie nezinau kaip butu. Bet jau db pfu pfu pfu praeidineja po truputi, vis reciau beuzeina.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 10:24)
as naudoju intymios higienos prausikli.
vakar grizusi is pasivaiksciojimo turejau skalbti kelnes. ir kresuliu yra  unsure.gif
kiek ieskojau nete info tai ji labai dviprasmiska.
kai eisiu i gp prasysiu kraujo tyrimo. nes ir isblyskus sau atrodau.

Ligoninej sake geriau nenaudot prausikliu.. Bet as karta i diena nusiprausiu su Clogin.dezinfekuoja gerai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

PD mes su mb isvis pim pim padarem tik praejus 10 men, zodziu pastojau jokiu pim pim ir pagimdzius dar bele kiek laiko kraujavau 4u.gif o ir dabar praktiskai nebedarom isvis, nes man ziauriai skauda, tiek sausa ten...nzn net ka daryti mb ziauriai gaila, bet kentet taip irgi man ne kazka 4u.gif panaudojau drekinanciu zvakuciu kursa anei trupucio nepadejo unsure.gif

Ai Finna, dar taves norejau paklausti, man si nestuma placenta buvo priekinej sienoj, ar tai reiskia kad ir kita nestuma greiciausiai taip bus, ar cia tiesiog visiskas atsitiktinumas? ax.gif
nes paskaiciau jei priekinej sienoj vel ji butu tai gali iaugti i randa, tai jau butu visai ne kazka... ax.gif

Ai DeParis norejau paklausti, kai gavai epidura ir po to jau reikejo stumti, skaudejo tau, jutai? ax.gif kazkaip idomu pasidare 4u.gif

Amberr man atrodo, kad kai gimdysi tai tau ne iki Jono bus biggrin.gif susivarysi epidura ir eisi pamiegot kaip dauguma cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 05 spalio 2016 - 10:38
Jauniute, o liubrikantai nepadeda ? unsure.gif
Atsakyti
jauniute, po epiduro beveik nieko nejauciau. stumti sunkiau buvo nes negali suprasti stumi ar ne. truputi jutau kai galvyte lindo. bet jokio skausmo.
man norejo nutraukti epidura bet jie pasitare nusprende, kad naudos nebus.
epiduras man visiskai numalsino skausmus. gydytojai net juokesi, kad mano veidas po jo pasikeite ax.gif
Atsakyti