QUOTE(PRANAITE @ 2017 01 26, 21:58)
Ksenija, valgiau lygiai tokį patį vaistų komplektą. Viena iš ligos apraiškų buvo pykinimas ir vėmimas nuo maisto ir kvapų. Dažnai pykinimas užeidavo be aiškiai matomos priežasties, bet pastebėjau, kad bet koks net nejaučiamas stresiukas sukeldavo tą pykinimą. Stresiukas nebūtinai psichologinis. Tai būdavo ir nepavalgymas laiku (užtrunki pavz kamštyje ir praleidi kažkokį momentą, kai galėtum valgyti. Bet jį praleidi ir ateina pykinimas. Pykinimą sukeldavo ir koks šaltesnis, riebesnis, karštesnis ar dėl kažkokios nejaučiamos smulkmenos netinkamas maistas. Ar pačiai per šiltai, šaltai ar kaip apsirengus ar kokia neskani dantų pasta. tada ir Eglonyl nepadedavo, bet visada padedėvo - pirštai į burną, išvemi iš tuščio skrandžio rūgščių perteklių ir pasijunti geriau, o valandos - kitos gali bet ką valgyti.
Šita liga man atrodo praėjo. suprantu, kad gali ir sugrįšti,
Nu, kai man kiekvieną dieną bloga, ir taip ne daug ką suvalgau, tai nežinau kas iš manęs liktų, jei dar pirštus pradėčiau gerklėn kišti

Kažkaip, kol turiu galimybę, tai iki sekančio gydytojo vizito daugiausia lovoj guliu, ilsiuosi. Tai nesupykina dar tiek, kad vemčiau. Nors dar turiu ir su skrandžiu bėdų ilgą laiką, refliuksas, stemplės erozija. Tai man čia uždaras ratas su tuo pykinimu ir nervais.
Šiaip, labai gerai, kad šuo namie yra, bent jau išeinu laukan prasieiti, oru pakvėpuot- iškart pagerėja

Matyt, kad reikia kažką keisti iš vaistų, gal tiesiog netinka. Nes nu absurdas kažkoks, su tokia savijauta aš net dirbti negaliu. O tai iš ko gyvent reiks...?

Atrodo, norėčiau tikrai daug ką nuveikt, darbo naujo reikia ieškoti. Bet, kad aš net į darbo pokalbį tokia nenusivilkčiau

Sako, kad žmonės su nerimo sutrikimais prisigalvoja sau ligų visokių ir pan., bet aš pradedu galvot, kad gal rimtai kažką dar išsitirt reikėtų. Nes nu gyvena žmonės ir su tuo nerimu, ir su depresija, ir į darbą eina, ir vaikus augina. O aš tiesiog fiziškai negaliu nuo to pykinimo, galvos svaigimo. Apie skaudantį žandikaulį išvis nekalbu, pastoviai sukandus, ypač po miegų atsibudus tai jezusmarija kaip skauda.