Man vis tiek atrodo, kad nebūtinai pats "išsivėmimas" svarbu, kaip rašiau, kartais pavyksta pamatyt savo klaidas "bevemiant". Svarbu jaust kam galima, be abejo.
Mylimuke, tavo dramos įdomesnės, nei mano, ir ne tokios vienodos, be to, iki mano paklodžių tau dar daug tobulėt.
Per ilgus metus išmokau būt atvira sakydama, kaip jaučiuos. Iš pradžių buvo sunku paaiškint paklaustai, tuolab, nesakydavau ir neklausta. Dabar, jei ir, pvz., darbe paklausia, būnu gan atvira. Sakau, jausena lievoka, ar pan. Žinoma, be detalių. Kažkokia šventvagystė man atrodytų sakyt, kad viskas ok, kai taip nėra.
Pranaite, tavęs neklausinėja, manau, todėl, kad atrodai protinga ir racionali, valdanti situacijas. Tuolab, jei niekad nesiskundi. Tai žmonėms ir atrodo, kad viskas visada neblogai. Pan. savybėm lengvai primeni Daniellą (gaila, kad nebesidalina vargais - džiaugsmais).

Ji atrodydavo man tokia stipri...
Dėl studijų, nieko prieš neturiu amatus, profesines mokyklas, tik visiškai neturiu tam pašaukimo. Liesti žmones išvis baisu.

Aš labai nemeili.

Bet ko norėčiau... Jei taip įsisvajojus, tai architektūros arba kūrybinių industrijų. Bet dirbant tai per sunku. Architektūra išvis nebūtų suderinama su darbu. O turint omeny mano savijautas nestebuklingai ramias, tai būtų dar 2 plytos po kaklu. Todėl reiktų ieškot kažko paprastesnio.
Nesuprantu, iš kur tas siaubingas mieguistumas. Savaitgalį miegu iki pietų, keliuosi, nes ala taip reikia. Laisvai išmiegočiau iki vakaro. Darbo dienom prisikeliu, nes, atseit, "privalau", bet dieną dažnai taip ir neprabundu, nors būnu išmiegojus 8val.
Papildyta:Mėja, mudvi nesam bendravę, kai man buvo taip jau be proto neramu. O ta jausena, kaip paskutinius metus man, tikiu, kad nepastebima.
Apie tave tą patį kažkada pagalvojau, kad, kai bendravom, emocine savijauta nesiskundei ir nesimatė. Bet aš žinau tuos depresikus. Mažai ką iš urvo išvilksi, kai su anuo pasauliu kalba.