Bestygei dar kartą sveikatos, ramybės, poilsio ir kad balsas nepasikeistų.
Verksne, gal ir trumpokas dar laikas su AD. Skambi skausmingai. Nerandu žodžių paguodai dabar, tai tiesiog linkiu irgi ramumo ir santarvės su savim.
Iš jau ilgokos savo patirties su vaistais galiu pasakyt, kad jie gali padėt išbūt, aptvarkyt emocijas, ką jau ir rašiau. Na negali jie imt ir išgydyt. Aš manau, kad žmogus ima keltis iš liūno, kai už kažko užsikabina. O kabina skirtingi dalykai. Man tai tikėjimas, draugai, artimieji, katinas. Be abejo, kai viduj skerdžia, sudėtinga rast jėgų, ūpo, pamatyt prasmę paties kabinimosi.
Tiesą sakant, ir pati nežinau kokia ta prasmė... Kankinuosi seniai su klausimu kokia viso šito pasaulio egzistencijos prasmė. Kartais atrodo, kad RADAU. Bet, būna, pabundu ryte ir suprantu, kad tas radimas nebuvo tikras. NE TAI. Užburtas ratas...
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 01, 00:05)
Night, o tu tik AD ryte geri? Nuo ko tau toks nenormalus mieguistumas? Nors ir as nestrykcioju ir netrykstu energija.
Ryte. Paroxetinas juk teoriškai neslopinantis ir geriu seniai. Kad aš žinočiau nuo ko... Bijau, kad nebūtų kokia nors reakcija AD su kažkuo. Paroxetinas man atrodo geriausias iš bandytų. Va, šiandien "prabudau" 23val. Net akyse prašviesėjo. Ir dabar dar nemiegu. Net knygą paskaičiau. Galbūt čia geras ženklas. Bet šiandien prieš tai buvo kaip ir vakar. Negalėjau atplėšt akių, išmiegojus 8 val, ar net daugiau. Sunku dirbti, visa mano laimė, kad šiandien turėjau laimės daryt daug mąstymo nereikalaujančius darbelius.
Papildyta:
Oj. Ne to klausei. Geriu tik AD.