Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2017 02 27, 23:22)
Kliedėjau apie studijas, naują darbą. Naujo darbo tikrai reik. Bet kaip aš net gavus ko noriu, pavežčiau, kai tenoriu tik miego. Naktį parpiau 8val., ryte negalėjau atplėšt akių ir visą dieną nesijaučiu prabudus. Labai erzina, nežinau, kaip sau padėt. Visa laimė, kad nei ūkis, bitės, nei vaikai. Bet va, dirbt normaliai nebepajėgiu. Nežinau ką daryt...

Pasitikrink skydliauke.jei dar nesitikrinai.nuo jos buna mieguistumas.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 02 27, 22:44)
Pasitikrink skydliauke.jei dar nesitikrinai.nuo jos buna mieguistumas.

Viskas su ja gerai. Diabeto taip pat nėr.
Atsakyti
O aš negaliu miegot.Iš vakaro užmiegu,o naktį prabundu ir viskas.Mintys juodos plaukte plaukia.
Dar tik dvi savaites vartoju vaistus,tikriausiai negaliu tikėtis pagerėjimo?Per greit noriu?Toks jausmas,kad viskas tik blogėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verksne: 28 vasario 2017 - 12:21
Ryt mane papjaustys. (operacija) Plius suslogavau.

Užtarkit tikinčios angelais ir Dievu kokiu žodeliu....Būsiu neveiksnibent 3 savaites.

Tikiuos, balsas nepasikeis. Plius suslogavau. Bet gal nieko tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 28 vasario 2017 - 12:59
QUOTE(Bestygė @ 2017 02 28, 13:56)
Ryt mane papjaustys. (operacija)  Plius suslogavau.
Užtarkit tikinčios angelais ir Dievu kokiu žodeliu....Būsiu neveiksnibent 3 savaites.

Tikiuos, balsas nepasikeis. Plius suslogavau. Bet gal nieko tokio.

4u.gif laikykis,viskas bus gerai.

Atsakyti
Bestyge, chirurgai daro stebuklus. Duok Dieve jiems išminties padaryti darbą, o tau pasveisktii ir pailsėti nuo įprastų problemų...Turi progą pasirūpinti savimi - kitiems nieko blogo nenutiks.
Linkiu sėkmės ir kantrybes ir Dievo palaimos
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2017 02 28, 13:21)
O aš negaliu miegot.Iš vakaro užmiegu,o naktį prabundu ir viskas.Mintys juodos plaukte plaukia.
Dar tik dvi savaites vartoju vaistus,tikriausiai  negaliu tikėtis pagerėjimo?Per greit noriu?Toks jausmas,kad viskas tik blogėja.

Ir man taip buvo, pasokdavau nakti nuo nerimo, tiesiog nerimas is miego pazadindavo. Per dvi savaites tikrai negali tiketis zymaus pagerejimo. Teks pakenteti, ar papildomai pagerti kokiu migdomuju, raminamuju, kad atsijungtum nuo juodu minciu ir pamiegotum.
Night, o tu tik AD ryte geri? Nuo ko tau toks nenormalus mieguistumas? Nors ir as nestrykcioju ir netrykstu energija.
Atsakyti
Bestygei dar kartą sveikatos, ramybės, poilsio ir kad balsas nepasikeistų.

Verksne, gal ir trumpokas dar laikas su AD. Skambi skausmingai. Nerandu žodžių paguodai dabar, tai tiesiog linkiu irgi ramumo ir santarvės su savim.
Iš jau ilgokos savo patirties su vaistais galiu pasakyt, kad jie gali padėt išbūt, aptvarkyt emocijas, ką jau ir rašiau. Na negali jie imt ir išgydyt. Aš manau, kad žmogus ima keltis iš liūno, kai už kažko užsikabina. O kabina skirtingi dalykai. Man tai tikėjimas, draugai, artimieji, katinas. Be abejo, kai viduj skerdžia, sudėtinga rast jėgų, ūpo, pamatyt prasmę paties kabinimosi.
Tiesą sakant, ir pati nežinau kokia ta prasmė... Kankinuosi seniai su klausimu kokia viso šito pasaulio egzistencijos prasmė. Kartais atrodo, kad RADAU. Bet, būna, pabundu ryte ir suprantu, kad tas radimas nebuvo tikras. NE TAI. Užburtas ratas...
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 01, 00:05)

Night, o tu tik  AD ryte geri? Nuo ko tau toks nenormalus mieguistumas? Nors ir as nestrykcioju ir netrykstu energija.

Ryte. Paroxetinas juk teoriškai neslopinantis ir geriu seniai. Kad aš žinočiau nuo ko... Bijau, kad nebūtų kokia nors reakcija AD su kažkuo. Paroxetinas man atrodo geriausias iš bandytų. Va, šiandien "prabudau" 23val. Net akyse prašviesėjo. Ir dabar dar nemiegu. Net knygą paskaičiau. Galbūt čia geras ženklas. Bet šiandien prieš tai buvo kaip ir vakar. Negalėjau atplėšt akių, išmiegojus 8 val, ar net daugiau. Sunku dirbti, visa mano laimė, kad šiandien turėjau laimės daryt daug mąstymo nereikalaujančius darbelius.
Papildyta:
Oj. Ne to klausei. Geriu tik AD.
Atsakyti
Night, tu dienos begyje, sakei, vis isgeri leksotonilio. Gal jis tave uzglusina ir duoda ta mieguistuma?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 01, 10:59)
Night, tu dienos begyje, sakei, vis isgeri leksotonilio. Gal jis tave uzglusina ir duoda ta mieguistuma?

Negėriau paskutiniu metu, tame ir esmė.

Šian jau geriau. Tik darbe labai susinervinau vėl.
Atsakyti
Ar Jums nebaisu,kad tiek laiko vartojant vaistus vis tiek išlenda tie patys pojučiai,juodos mintys?Man baisu.Toks jausmas,kad niekada tam nebus pabaigos.
Tu teisi Night,reikia turėt už ko užsikabint,kad pakilltum.Kol kas neturiu,o gal nematau.Nežinau.
Atsakyti
Vernsne, pagerės tai tikrai/ Gal ne nuo šių vaistų, gal nuo kitų. Kai man kilo tokie klausimai kaip tau, psihiatras sake "100 proc. pageręs" Ir pagerėjo. Ar vaistus reikės gerti ilgai irgi išsiaiškinsi. Daugybė žmonių gers vaistus visą gyvenimą nuo kokios nors ligos (pvz. iš aplinkos vienai 20metei gražiai ir protinai reikia gydytis reumatoidinį artritą).Būna sergi sloga, išsigydai po kiek laiko vėl susergi. Tai ir čia, pasveiksi o paskui - gal liga grįš gal ne. Pagyvensi pamatysi, Tik gal jau laikas pasirodyti gydytojui, jei nė kiek negerėja.

Bestyge, kaip laikaisi?
Atsakyti