Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Baigiu mintinai išmokt vaistų aprašymą.Taip laukiu nors kokios prošvaistės smegenyse.Tuoj ir vyrą ligoniu paversiu,nes arba tyliu dantis sukandus,arba kalbu tą patį per tą patį.
Kaip Jūs išlaukėt tą laiką?Kalbėjot ,tylėjot,verkėt?Kaip?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verksne: 01 kovo 2017 - 17:05
Ačiū visoms už gerus žodžius,palaikymą.

Prieš pusvalandį parvežė į palatą iš operacinės. Kol kas ne per daugiausiai ką jaučiu prileista nuskausminamų.Statys lašinę. Esu 12,val negėrus. Valgis tai ne bėda.tik troškina. Širdis kaip zuikio plakė prieš operaciją. Ir mažasis spaudimas aukštokas. Skausmai bus vėliau. Bet kai vaikystėje esu prisikankinusi su pūlingomis anginomis ir kai rydavau ar valgydavau,atrodė,kad peilį ryju.Tai manau,kad baisiau nebus :)Dabar lašinę pastatė.

Kai vežė su rarukais gulinčią po operacijos,liftą sustabdžiau su koja, tai sesutė pajuokavo,kad turi pagalbininkę sportininkęsmile.gif Sesutės malonios,,prie lovos kabo planšetė, inernetas.ko daugiau reikia:)beda,kad cia konvejeris. Mane šeštąją operavo šiandien.po manęs dar keli. Tai kitą parą paleidžia, jei viskas gerai.prašysiu,gal palaikys bent porą parų.namie nėra ramybės:)
Papildyta:
QUOTE(verksne @ 2017 03 01, 17:02)
Baigiu mintinai išmokt vaistų aprašymą.Taip laukiu nors kokios prošvaistės smegenyse.Tuoj ir vyrą  ligoniu paversiu,nes arba tyliu dantis sukandus,arba kalbu tą patį per tą patį.

Ėjau į laukus,Zliumbiau,sauukiaus Dievo.gerk raminamus,kol taip yra.ir ieskok pagalbos.
Atsakyti
Bestyge,smagu,kad jau po viskam.Vakar dar pagalvojau,kad kažin ar operuos,kai sloga,bet ,pasirodo,nieko tokio.Sveik ir tikrai namo neskubėk.Jei tik laikys,aišku.
O laukais pavaikštau ir aš.Vaistus geriu.Laukiu.
Atsakyti
Kartu su Ad pradžioje gydymo apie 2 mėnesius gavau EgLONYL ir Tranksena, tai man iš karto buvo geriau, matyt mano bėda kitokia.
Ugdau sau drausmę - einu sportuoti, nevalgysiu penktadienį mėsos (pasnikas). Nesu labai tikinti, bei ateityje ruošiuosi surasti laiko vakare bent pora minučių maldai. Rasti tas dvi min. sunku - lengviau sedėti portaluose, deja.
Sveikatos, Bestyge, ir ramios nakties.
Atsakyti

Vis pagalvoju po Nidulios komentaro šian, kokia lopė forume atrodau, kad net pagalvojo, kad galiu gerti ramiakus ir to nesurišti su mieguistumu. doh.gif
Tiesa, buvo mintis kažkurią dieną gal įkalti, nes jei pastovus varginantis blogas jausmas, o nėra tokio tokio budinančio šoko, lexotanil`is man padėdavo prisikelt iš lovos.
Bet tokio blogo jausmo, kaip tadais, nebuvo.

QUOTE(verksne @ 2017 03 01, 14:25)
Ar Jums nebaisu,kad tiek laiko vartojant vaistus vis tiek išlenda tie patys pojučiai,juodos mintys?

Ne tai, kad baisu, bet man būna toks nusivylimo savimi jausmas, lyg pūsčiau prieš vėją.
Bet šiaip nuo juodų minčių vaistų nėra, aš tą aiškiai suprantu. Ir suprantu, kad AD gali padėt išbūt sunkų periodą, aptvarkyt fizines funkcijas, bet ne daugiau. Nėra tablečių nuo sunkaus gyvenimo. Tiesiog nėra. Jokia tabletė neatstos prarastų žmonių ir nesukurs saugumo jausmo.

QUOTE(verksne @ 2017 03 01, 17:02)

Ne visiems išeina verkti. Anapus iškeliavus tėčiui, verkti nustojau. Pratrūkstu retais išimtinais atvejais. Norėčiau, kad išeitų dažniau.
Aš"vemdavau" forume, ar draugei. TIK raštu. Kreipdavaus į Dievą. Bet, ir man paprasčiau rast laiko "vemt", nei melstis. Čia blogas įprotis (mano atveju).
Atsakyti
night lexotanili tu vartoji kaip vienkartine pagalba? ar kazkaip ilgeliau.
as jau kuris laikas blogai jauciausi. jau net nepadoriai. ir prisiminiau kad pries metus tokiam pat laike man israse lexotanilio trumpa kursa. kaip greito poveikio. ir as turejau jo tableciu. tai kelias dienas geriu po puse 2 k. dienoj. anksciau israse buvo po 1 du kart dienoj. as zmogum jauciuosi kelias dienas. ir siaip jau sokas ar gali 3 tabletes taip viska apversti. nei mieguistumai nei kokia apatija nei kas. tiesiog dingo panika ir isijunge sveikas protas bei sveika reakcija. galvojau gal siaip pasiseke. bet tik perskaiciau tavo pamineta pavadinima surisau kad cia tas pats. bet tai kazkokia nesamone kad chemikalai ir keli jo gramai taip patvarko.
Bestyge-sveik. pailsek. gauk tas papildomas dienas.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2017 03 01, 19:58)
Kartu su Ad pradžioje gydymo apie 2 mėnesius gavau EgLONYL ir Tranksena, tai man iš karto buvo geriau, matyt mano bėda kitokia.
Ugdau sau drausmę - einu sportuoti, nevalgysiu penktadienį mėsos (pasnikas). Nesu labai tikinti, bei ateityje ruošiuosi surasti laiko vakare bent pora minučių maldai. Rasti tas dvi min. sunku - lengviau sedėti portaluose, deja.
Sveikatos, Bestyge, ir ramios nakties.

Aš geriu Zoloft ir fluanksol.Kol kas nieko daugiau neskyrė.
Jei nors išsimiegot normaliai galėčiau.Nieko daugiau nenusitveriu tik dejuoju ir graužiu save,kad durną galvą ant pečių nešioju.

Smagu,kad sugebi save priverst sportuot.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2017 03 01, 21:54)
night lexotanili tu vartoji kaip vienkartine pagalba? ar kazkaip ilgeliau.
as jau kuris laikas blogai jauciausi. jau net nepadoriai. ir prisiminiau kad pries metus tokiam pat laike man israse lexotanilio trumpa kursa. kaip greito poveikio. ir as turejau jo tableciu. tai kelias dienas geriu po puse 2 k. dienoj. anksciau israse buvo po 1 du kart dienoj. as zmogum jauciuosi kelias dienas. ir siaip jau sokas ar gali 3 tabletes taip viska apversti. nei mieguistumai nei kokia apatija nei kas. tiesiog dingo panika ir isijunge sveikas protas bei sveika reakcija. galvojau gal siaip pasiseke. bet tik perskaiciau tavo pamineta pavadinima surisau kad cia tas pats. bet tai kazkokia nesamone kad chemikalai ir keli jo gramai taip patvarko.
Bestyge-sveik. pailsek. gauk tas papildomas dienas.

Vienkartinę.
Atsakyti
Ačiū. Išsimušiau dieną.Ryt paleis. Bandžiau valgyt. Gulėsiu su berniuku palatoj mažu ir jo tėčiu.
Atsakyti
Verkia berniukas parneštas tėčio. Kitiems nuskausminamiems dar per anksti....Operavo adenoidus.Negaliu verksmo klausyt....sueis cia visi jo giminės. Reikėjo šiandien važiuot man namo....
Papildyta:
Čia planšetės prie lovų.Tėtis jam uždėjo filmukus ant viso garso.O vaikutis rėkia- skauda,skauda gerklę.
Papildyta:
QUOTE(Bestygė @ 2017 03 02, 11:13)
Verkia berniukas parneštas tėčio. Kitiems nuskausminamiems dar per anksti....Operavo adenoidus.Negaliu verksmo klausyt....sueis cia visi jo giminės. Reikėjo šiandien važiuot man namo....
Papildyta:
Čia planšetės prie lovų.Tėtis jam uždėjo filmukus ant viso garso.O vaikutis rėkia- skauda,skauda gerklę.

Suleido narkozinių vaistų. Užmigs.vėliau nuskausminamų leis....
Papildyta:
QUOTE(Bestygė @ 2017 03 02, 11:22)
Papildyta:
Papildyta:
Suleido narkozinių vaistų. Užmigs.vėliau nuskausminamų leis....

Vaiko mama atnešė didelį naują lego ir vaikas nurimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 02 kovo 2017 - 11:33
Na va,berniuką jau paleis uz valandėlės, bus ramybė,iki rytojaus ryto smile.gif
Atsakyti
Tempė iki 37.6 pakilo. Greičiau berniukas išvažiuotų su visais garsiais filmukais.Silpnoka.Noriu ramybės.
Atsakyti