Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(verksne @ 2017 03 02, 09:07)
Aš geriu Zoloft ir fluanksol.Kol kas nieko daugiau neskyrė.
Jei nors išsimiegot normaliai galėčiau.Nieko daugiau nenusitveriu tik dejuoju ir graužiu save,kad durną galvą ant pečių nešioju.

Smagu,kad sugebi save priverst sportuot.

o kam tau fluanksoli israse? Pas tave nerimas?
pamegink vietoj fluanksolio paprasyti, kad nakciai israsytu olanzapine koki 2.5/5mg. Tai ir nuotaikas pareguliuos ir pamiegosi. Bet cia su daktare pasitark, paklausk del olanzapine.

Night, tikrai nenorejau taves kvaile isstatyti, tokia ir nelaikau tave 4u.gif

Bestyge, linkiu kuo greitesnio sveikimo ir ramiai pasivolioti ligonineje 4u.gif

Depresininkes, o jus tikrinates vit D? Juk jis labai atsakingas uz nuotaika. Pas mane pavasari buna paumejimas, bet akurat ir vit D zemiau plintuso. Norma 3.-100, geriausia bent 50 kad butu, o pas mane 12, tai ir aisku man dabar, ko as be nuotaikos, apsnudusi, nieko nenoriu ir panasiai. Kalsiu ta smugine D ampule, nes nusibodo tokia nuotaika, kokia dabar.
Atsakyti
As jau ikaliau ta ampule. Idomu kada suveiks biggrin.gif
Atsakyti
Siandien gryzus is darbo radau kalyte prie savo vagono,pamaitinau,nufotkinau,isplatinau skelbimus.ir db taip jauciuos savim nusivylus kad neprisiviliojau jos,o leidau eit kur nori... (sad) drauges pasakymas kad visu lietuvos sunu neisgelbesi nepadeda.sirdi skauda kad neprisiviliojau ir nepadariau daugiau nei pamaitinimas ir skelbimu padeliojimas. (sad)(sad)(sad)

Ryt magn rezonansas,nemalonus man tas gulejimas tam aparate
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 03 02, 20:25)
As jau ikaliau ta ampule. Idomu kada suveiks biggrin.gif

tu be tyrimu kali ta ampule? As nedrisciau D kalti be tyrimu, nes perdozavomas D yra baisiau, nei trukumas. suveikia greitai. Man ilgai ji veike. Bet man labiau patinka is Iherb atsisiustos kapsules. 1 kapsule - 10000 vienetu, tai as gerdavau po 2 pora menesiu ir labai graziai pasikeldavau D. O ta ampule, tai ka as zinau, kaip ji ten suveikia, kad man perdozavima parode tyrimai.
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2017 03 02, 22:14)
Siandien gryzus is darbo radau kalyte prie savo vagono,pamaitinau,nufotkinau,isplatinau skelbimus.ir db taip jauciuos savim nusivylus kad neprisiviliojau jos,o leidau eit kur nori... (sad) drauges pasakymas kad visu lietuvos sunu neisgelbesi nepadeda.sirdi skauda kad neprisiviliojau ir nepadariau daugiau nei pamaitinimas ir skelbimu padeliojimas. (sad)(sad)(sad)

Ryt magn rezonansas,nemalonus man tas gulejimas tam aparate

Nu tikrai nemirsi tame aparate. Bent jau tiksliai suzinosi, kas ir kaip. Meja, nesupyk, bet reikia mesti svori. Kitaip, neuzilgo cia guosies sirdies ligomis ir cukriniu diabetu. As nepiktai, tiesiog jaudinuosi uz tave. Artimoje aplinkoje turiu identiska pavyzdi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 kovo 2017 - 01:57
[quote=Nidulia,2017 03 02, 18:47]
o kam tau fluanksoli israse? Pas tave nerimas?
pamegink vietoj fluanksolio paprasyti, kad nakciai israsytu olanzapine koki 2.5/5mg. Tai ir nuotaikas pareguliuos ir pamiegosi. Bet cia su daktare pasitark, paklausk del olanzapine.

Fluanksolį paskyrė,kad nuimtų tas ikyrias mintis.Bent man taip sakė.Tik bėda ta,kad nelabai man nuima.Nors vakar lyg ir geriau jaučiausi,šiandien vėl jaučiu,kaip lenkia prie žemės.
Nidulia,o Tu nebandei ieškotis darbo už namų sienų,ar kaip ir aš negali mest to,ką dabar darai?Kartais atrodo,kad bet koks darbelis būtų geriau,kad tik išeit iš namų ir būt tarp žmonių.
Šioks toks pasiekimas yra -antras rytas neverkiu.
Atsakyti
Tik pasigyriau ir vėl viskas iš naujo.Užteko draugės skambučio ir ašaros upeliais teka.Jaučiuosi nevykėlė,neturinti savo nuomonės ir nesugebanti už save pastovėt.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 03, 02:56)

Nu tikrai nemirsi tame aparate. Bent jau tiksliai suzinosi, kas ir kaip. Meja, nesupyk, bet reikia mesti svori. Kitaip, neuzilgo cia guosies sirdies ligomis ir cukriniu diabetu. As nepiktai, tiesiog  jaudinuosi uz tave. Artimoje aplinkoje turiu identiska  pavyzdi.

Zinau kad nemirsiu.tik siaip nemalonu lb.man uk ji dare
Atsakyti
Verksne, negaliu mesti turimo darbo.
Atsakyti
Aš irgi.Va ir užburtas ratas.Negerai,o pakeist vargu ar ką galim.
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2017 03 03, 10:44)
Aš irgi.Va ir užburtas ratas.Negerai,o pakeist vargu ar ką galim.

Tikrai ateis tau pagerejimas, tiesiog ne taip greitai, kaip noretusi. As va lakstau ir i dienos stacionara, dirbu, sportuoju, visa ziena ant slidziu laksciau, paciuzu, I miesta su vyru lekiam, kavines. O buvau tokiame stovyje kaip ir tu. Viskas bus ir tau geryn tik reikia islaukti 4u.gif
Gal vaistukus pakeis, gal kiti geriau veiks, kas zino... Pakalbek su gydytoja del olanzapine. Man jis nueme ikyrias mintis, nerima ir ziauria nuotaika. Gal ji nuspres, kad ir tau jis butu tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 03, 15:53)
Tikrai ateis tau pagerejimas, tiesiog ne taip greitai, kaip noretusi. As va lakstau ir i dienos stacionara, dirbu, sportuoju, visa ziena ant slidziu laksciau, paciuzu, I miesta su vyru lekiam, kavines. O buvau tokiame stovyje kaip ir tu. Viskas bus ir tau geryn tik reikia islaukti  4u.gif
Gal vaistukus pakeis, gal kiti geriau veiks, kas zino... Pakalbek su gydytoja del olanzapine. Man jis nueme ikyrias mintis, nerima ir ziauria nuotaika. Gal ji nuspres, kad ir tau jis butu tinkamas.

Is kur tu gauni tos energijos...as po darbo nieko nebenoriu,tik lovos.
Jau po tyrimo,db tik reik sulaukt kada pas traumatologa reiks.
Atsakyti
Mane tik namie eda depresija, vos iskeliu koja is namu - kaip nebuta, tai ir varau visur. Man patinka. Be to, tavo darbas fizinis, natural, kad po darbo buni labiau pavargusi nei as.
Atsakyti