Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Pažiūrėjau Hercai, nors likus 5 min iki pabaigos - lūžau, tai atsikėlus pabaigiau.
Natūralu, kad jie turi susitaikyti, nes serialo esmė ne jų kova tarpusavyje, o jų abiejų kova dėl meilės prieš savo šeimas (kaip Romeo ir Džuljetoj).

Siaubingai ištęstas, aš pusė laiko žinias skaičiau, nes čia ne visi kaip VISGI, kuri stebi detales. Aš kiek kitokia, nekantri, man reikia judesio, daug emocijų, daug drugelių biggrin.gif

Liko tik neatsakytas klausimas - kas apšaudė mašiną? Kokios idėjos?
Atsakyti

Galvoju, kažkas iš savų gal Azizė, nes jis važiavo pas Šadoglų ir ji jam užkirto kelią. Bet jaučiu, kad čia kažkas kitas turėtų būti, kad mus nustebintu... :huh2:​ 

Atsakyti
Nemoku žiūrėti taip, kad nepastebėti/nematyti detalių, man jos labai matomos vartotojo įkelta nuotrauka



Į Miraną šaudė Azizė užsakymu, mano galva ji, tam, kad pastiprinti Mirano įtikėjimą tuo, kad tai neva priešų Šadoglų darbas.
Buvo mintis, kad tai Džichano rankų darbas, bet grįžau prie tos minties, kad vis tik tai Azizė unsure.gif


Serija buvo labai nuosekli. Aš tikrai tiek visko nesitikėjau šioje serijoje. Čia tikriausiai dėka naujų scenaristų, oro_buckis.gif oro bučkis jiems, kad nieko nepraleido, neperšoko, nes neišbaigtumo tikrai nemėgstu.

* Iškeldinimas Šadoglų

* Skyrybos dokumentai pasirašyti

* Pasikeičia Mirano, kaip personažo, charakteris (grįžta toks Miranas kaip buvo I sezono pirmose serijose)

vartotojo įkelta nuotrauka

* Miranas prieš Azizė (pradeda ryškiai nepaklusti, vis aršiau prieštarauti)

vartotojo įkelta nuotrauka

* Reyyan pagaliau įsisąmonino (tapo atvira sau ir neneigė, kad didžiausia netektis jos gyvenime būtų - netekti Mirano. Taip mylėti, kaip Miranas, žmogus gali tik kartą gyvenime.)

vartotojo įkelta nuotrauka

* ReyyMir kartu (labai netikėta ir graži serijos pabaiga. Galvojau Miranui širdis sustos, nes jis net nesuprato iš pradžių ką Reyyan jam pasakė.) heart.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

* Vestuvės (?)
"Hercai" 14. Bölüm Fragmanı wub.gif Įdomu tik, jos tikrai įvyks? Net patikėt sunku.
"Ветреный" 14 серия 1 фраг

Azizė nepralenkiamas pasitikėjimas savimi - žudantis. Visą galvą jaučiasi pranašesnė už Nasuchą, net pats Nasuchas ne visai supranta kame Azizė problema jo ir jo šeimos atžvilgiu. Aš tai tuo labiau negaliu suprast. Laukiu paslapčių atskleidimo. Kas ta Nasucho minima Ayse?

Man patiko nedviprasmiškai apibrėžtas problemos ratas šioje serijoje. ReyMir drauge, bet dabar kiekvienas turi savo siekį- Miranas, atskleisti Reyyan tikrą veidą Hazaro, o Reyyan parodyti Miranui tikrą veidą Azizė.

Kaip bebūtų, kas benutiktų, tačiau Reyyan ir Miranas balansuoja tarp meilės ir tragedijos vienu metu. Žiūri į juos ir matai, ir jauti, kad meilę nuo neapykantos, laimę nuo tragedijos skiria tik viena akimirka.


Vaikų neapgausi, jie viską labai gerai jaučia ir nepriima jokio falšo wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Faktai svarbūs, bet jie tik įvykę faktai, veiksmo prasme besvoriai. O vat susitaikymo ir neišplėtojo, per greit, mano manymu.

Dėl Azizė ir mano pirma mintis kilus, nes daugiau kaip ir nėra kam. Tik man, blaiviai vertinant, per didelė rizika pasirodė. Vdrug nespėtu pasilenkt nuo pirmų kulkų, aišku, gal ne šiaip rodė ir visą virtinę šūvių į sieną? Bet daug ir į langus. O be Mirano viskas žlunga.

Niekaip nesuprantu Azizė motyvo dėl skyrybų. Tik dėl scenarijaus, kad galėtų toliau vystytis meilė. Nieeekaip nerandu logiško paaiškinimo.


Atsakyti

Aš galvoju, kad Azize leis susituokt, o tada bus atskleista tiesa, kad Rajan ir Miranas sesuo ir brolis, ir vėl bus noriu, bet negaliu. Tikiu, kad turėtų pabėgti į Stambulą. Čia dar tiek daug visko bus ir tiek daug kas neaišku ir dar kol išaiškės vaje vaje.

Šį kartą man teko žiūrėti turkiškai (prisimenant Fazilet laikus, pagailėjau pinigėliu), vat čia buvo įšūkis, nieko nesupratau, pradedu skaityti komentarus dar labiau nebematau. Kai beveik nieko nesupratau tai tie klykimai visų buvo nuobodūs. Bet su vertimu pažiūrėjau, jau lyg grįžtu į savo pasiilgta serialą  :blink: 

Tu Visgi kaip visada aprašiai idealiai, ką aš matau ir nemoku išreikšt  :wub:​ 

Atsakyti
Neatskleis! Čia gi pagrindinė serialo paslaptis!
Atsakyti
Man jie labai svarūs, pirmo sezono patys kertiniai dabar, vystymasis tik pirmyn, iki atomazgos. Susitaikymas man labai tinka vartotojo įkelta nuotrauka Pakalbėjo abu trobelėje ir gana. Daug teisingų žodžių buvo pasakytą.
Įvyko faktas ir baisu pasidarė. Reyyan suprato, kad jei nekovos, tai nieko ir nebus, kaip Melike tarnaitė jai pasakė- o tu kitą istoriją Miranui papaskok, parodyk, kad yra kitaip, sukurkit savo bendrą.
Jau tiek jis visaip visko bandė, visą I sezoną atgailavo ir taikėsi abu- ir dangų po kojomis klojo ir žvaigždes nuo dangaus skynė, ir žemę apvertė, ir beprotiškus poelgius darė; ir išvogė, ir du kartus ją iš mirties gniaužtų gelbėjo.

Žinai, aš pirmą akimirką pagalvojau, kad gal čia ne ji (kai galvojau, kad Džichanas), kai rodė kokia sunerimus bėgo prie automobilio, bet paskui man liko jausmas toks, kad ji tik dėl to ir išsigando, kad ar nepersistengė, nes o kaip gi, keršto įrankio nebeliktų. Reik nepamiršt, kad čia gi Azizė, velnio nešta ir pamesta 'senelė' vartotojo įkelta nuotrauka brrr... O jei čia vis tik ne Azize, tai respect, kad taip suklaidino.

Ir dar. Man atrodo, kad jį specialiai tą padarė dėl to, kad paskubinti viską. Ji gi sakė, kad ją padarys įrankiu, kad jie tik žaisliukai, kad ji rašo scenraijų ir tampo už virvučių.
Ji sake Geniul, kad protinga būtų Geniul pačiai, savo noru, pasirašyt skyrybų dokumentus, nes Miranas vis vien vieną dieną pats sugrįš atgal. Aš tik tikiuosi, kad ji nesugalvos pasakyti jiems, kad jie brolis ir sesuovartotojo įkelta nuotrauka

Visą tai Azizė pačiai labai naudinga, paprasčiau bus svetimomis rankomis žarijas žarstyti. Taip sakant draugus laikyk arti, o priešus dar arčiau. Ji puikiai žino, kad koks gali būti ReyMir bendras gyvenimas, kai jų šeimos, dvi galingos šeimos, vis dar karo stovyje. Čia žibalo galima tiek papilstyti, kad mažą nepasirodys, šaukštas deguto laisvai pilną statinę medaus pagadins.

Tikiuosi Reyyan bus gudri motera, o Miranas nepasikliaus nieko. Tegu tiria abu, renka faktus, gal kai abu ras, tai abu žagtles nuo tiesos. Norėčiau, kad taip būtų.

O kaip bus iš tikrųjų, tai labai noriu pamatyti vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Indrijan @ 2019 09 22, 19:05)
Aš galvoju, kad Azize leis susituokt, o tada bus atskleista tiesa, kad Rajan ir Miranas sesuo ir brolis
Tik dabar pamačiau tavo postą, geras, man ir tokia mintis šmėstelėjusi, kad ji Miranui va tuo ir išmuš pagrindą iš po kojų, sužlugdys juos visai. Reyan gal net nežinos, pasakys tik Miranui, ir jis pats bus priverstas nuo jos atsisakyti. Na, arba tik Reyyan pasakys, ir ji jį paliks. Bus čia dar streso.

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 22, 19:11)
Neatskleis! Čia gi pagrindinė serialo paslaptis!
Man regis, kad pagrindinė serialo paslaptis tikrai ne ši. Pagrindinė paslaptis, kad Miranas vis tik Šadoglų, ko gero tai.
O bajeris būtų jei Reyyan būtų Aslanbey, Azizė anūkė, pvz Geniul sesuo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 09 22, 19:59)

Man regis, kad pagrindinė serialo paslaptis tikrai ne ši. Pagrindinė paslaptis, kad Miranas vis tik Šadoglų, ko gero tai.
O bajeris būtų jei Reyyan būtų Aslanbey, Azizė anūkė, pvz Geniul sesuo.

O tai čia ne tas pats? Juk, jei brolis ir sesė (kas nėra), tai akivaizdu, kad jis Šadoglu ;) Tik atskleidus kas tėvas ir būtų aišku. Bet tada netylės ir Rajan tėvai, pasakys, kad ji ne Šadoglu.
Bet čia bus į pabaigą ir tada Mirano kerštas Azizei.


O kas tas senis, pas kurį Rajan ėjo dėl Azato? Kažkaip pražioplinau.
Atsakyti
Skirtingi dalykai mano akimis- paslaptis dėl paslapties ir kulminacinė paslaptis.

Jis kaip miestelio seniūnas, patarėjas. Pamiršau kaip tiksliai vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 09 22, 20:46)
Skirtingi dalykai mano akimis- paslaptis dėl paslapties ir kulminacinė paslaptis.



Ta prasme?
Jei pasakys, kad brolis ir sesė, tai kaip nesužinosi, kad Šadoglu? Pati supranti, kad neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 09 22, 19:05)
Aš galvoju, kad Azize leis susituokt, o tada bus atskleista tiesa, kad Rajan ir Miranas sesuo ir brolis, ir vėl bus noriu, bet negaliu. Tikiu, kad turėtų pabėgti į Stambulą. Čia dar tiek daug visko bus ir tiek daug kas neaišku ir dar kol išaiškės vaje vaje.[....]
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 22, 19:11)
Neatskleis! Čia gi pagrindinė serialo paslaptis!
Todėl Azizė ir atskleis, kad nepagrindinė. Kad Azizė atskleistų pagrindinę paslaptį- nepatikėsiu, neįtikėtina, neįsivaizduoju kas turėtų nutikti, na, nebent išlaukus tinkamo momento norėdama smogti dar labiau žemiau juosmens.
Realiai įdomu kiek svorio turi mūsų spėjimai ir interpretacijos; ar nuspėjam mes čia ką nors kažkiek ar visai pro šoną pjaunam rolleyes.gif Belieka laukti.

Susidubliavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 rugsėjo 2019 - 00:07
Ką atskleis Azizė? Nesuprantu tavęs, Visgi. Aš kalbu konkrečiai. Pagrindinė ŽINOMA paslaptis, kad Miranas yra Šadoglu. Tik tai pasakius būtų aišku, kad su Rajan Miranas brolis ir sesuo, kol ne nepasakys, kad Rajan ne Šadoglu.
Tai šitos paslapties Azizė tikrai nepasakys.
Atsakyti