Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Sveikos 4u.gif

Senai čia lankiausi, nes įsmigus būvau į savo senai žiūrėtus serialus biggrin.gif Kol laukiau gryžtančio Hercai sužiūrėjau vėl iš naujo Feriha ir Ask I Memnu
Dabar žiūriu Ezel pirmą kartą, dar tik pradžia, kad ir senas, bet labai įtraukė smile.gif
o iš naujesnių žiūriu dar Afili Ask wub.gif

Ką jūs dar žiūrite? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 24 rugsėjo 2019 - 00:47
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 23, 11:02)
Ką atskleis Azizė?
Tariamą tiesą.
Atsakyti
Aišku kad nieko neaišku, apart liūdno Reyyan žvilgsnio. Jau tuomet, nuvykus jai pas tą seniūną, liko įtarimas, kad vis tik čia kažkas ne visai taip kaip atrodo.

Hercai 14. Bölüm 2. Fragmanı
Atsakyti
Labai norisi tikėti, kad nebus tik liūdesys.. unsure.gif

Patarkite, ką dar pažiūrėti, gal kažką iš senesnių? Siaubas, badauju unsure.gif
Atsakyti

Dabar eina per lt " Aistros kaina" (siyah  beyaz ask) ir "Našlaitės" (Kirgin cicekler) tikrai abu verti dėmesio 👍😉 jei aišku nemačiusi...

Atsakyti
Na ir anonsas kitos serijos Afili Ask, parodė viską biggrin.gif Jaučiu, reikia nežiūrėti anonsų unsure.gif
Atsakyti
Dar nesu paskutinių serijų žiūrėjusi nei "Afili Ask" nei "Hercai". Mažum šiandien pavyks.

"Afili Ask" kaip suprantu, iš būsimos serijos, Ayse būsimas skyrybas taip 'švęs' vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Visgi, laukiu, kada ir tu pažiūrėsi.

Patiko man šita serija, pasitvirtinimo spėjimai, bet uch, kada Miranas nors kažkiek praregės, jau gerokai to much viskas frusty.gif Norisi lygesnės kovos. Man dėl to labai patiko Kara Sevda, kad ten visada buvo 1:1, o ne į vienus vartus. Tas amžinas pralaimėjimas (bent jau man) kiek erzinančiai veikia ir gadina serialo malonumą.

Bet bent jau Mirano plaukai pakilo nuo kaktos bigsmile.gif

O aš buvau teisi tongue.gif Netikėtas čia tas Rijan ir Mirano susitaikymas tongue.gif

O šiaip turkai turi savybę, kad pas juos herojai išlieka visada tokie patys, su laiku nepasikeičia, kaip aš pirmomis serijos įsivaizdavau, kad Rijan taps kovotoja biggrin.gif Neeee, tik ne turkų serialuose, jei nuolanki, tai nuolanki iki galo.. Jei blogiukas, tai blogiukas iki galo.
Atsakyti
Ką tik baigiau žiūrėti. Pabaiga tokia, kad bežiūrint man net šalta pasidarė, kūnas pagaugais nuėjo, nuo to ką ir kaip sakė Azizė. Baisi žiežula, kiekvienai situacijai turi po atsarginį A,B,C....ir net Z,Ž planą.
Pati aktorė- labai įtikinamai perteikia ir vaidina savo personažą.

Azizė medūzoz žvilgsnis į Mirano mamos dovanotą žiedą Reyyan... Grėsmę pajuto. Jaučiu suprato, kad ne juokais Miranui Reyyan reikšminga ir lengva nebus jį palenkti į savo pusę.

vartotojo įkelta nuotrauka


Gerai, kad Hazarui parūpo kas gi iš tiesų buvo užsakovu Mirano pasikėsinime. Žado neteks, kai sužinos, kad pati senelė įsakė į anūką šaudyti ir automobilį kulkomis suvarpytį kaip rėtį. Turėtų tai sukelti jam įtarimą, kad kažkas čia ne taip, kad tai mažu mažiausia yra labai keista. Mažum Hazarui pateko pirmasis koziris į rankas prieš Azizė, taip sakant apčiuopė siūlo galą į paslaptį (pats to neįtardamas ir sužinos, tikriausiai, norėčiau, kad taip būtų). Tik taip galėtų Mirano akys atsiverti dėl senelės. Turi gi kažkaip jau pradėti svyruoti jo pasitikėjimas ja. Turėtų tai nutikti Reyyan ir Hazaro dėka. Gana jau Azizė pasjansą dėlioti.


Baisu ir įsivaizduot kas bus, kai Reyyan tėvai sužinos, kad šį kartą jau šaudė į juos abu.
Hazaras jaučiu tikrai taip nepaliks, pradės kapstyti giliau. Įdomu kada Miranas tuo rimtai susidomės_kas šaudė į juos.

vartotojo įkelta nuotrauka


Gionul – pavojinga. Yaren - pamišusi. Mirano – gaila, jis – iš meilės, Reyyan – iš pasiaukojimo. Meilė akla, dabar kaip ant sparnų jis, mažai ką pastebi. Manau ne už ilgo Miranas pradės įtarti, susiprotės, arba kažkas jam pačiulbės. Jis nori mylėti ir būti mylimas. Jis besąlygiškai ja tiki. Tai bus skaudus nusivylimas, smūgis žemiau juostos.



Man buvo taip gaila, kai ji atėjusi pas jį, jų vestuvių dieną, net neapkabino jo

vartotojo įkelta nuotrauka



Jeigu ji jam nepadės, nebus išvien su juo petys į petį, amžinai bus nusiminusi dėl tėvų ir vaikščios su tokia veido išraiška kaip mirštanti gulbė- Miranas vieną dieną pavargs vienas su visais kovoti, tvarkytis, įrodinėti, verstis per galvą, lėkti strimgalviais į pagalbą, pasijaus nesuprastas, nereikalingas,

vartotojo įkelta nuotrauka

paliks viską, apsisuks, išeis ir grįš va toks piktas ir nuožmus kaip 1-oje serijoje.

vartotojo įkelta nuotrauka




Patiko ir man kaip pradėjo keistis, ir net tik šukuosena, bet ir drabužiai, ne vien tik juodos spalvos

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka



Sekančioje serijoje norėčiau, kad Reyyan savo savigailą nustūmtų į šoną, suimtų save į rankas, stotų atgal į savo karingą pozą, pradėtų šaltai samprotauti, duotų atsaką Azize (ji tam parako turi), būtų gudri, pradėtų strateguoti jų su Mirano naudai ir labui.
Dar vis noriu, kad Elif ir Azatas būtų drauge. Kaip? Neįsivaizduoju. Tikiuosi tik, kad nepavogs dėl mainų.
P.S. jei tik Hazaras žinotų, kad Miranas - jo sūnus, galėtų visa šeimai laimingai gyventi drauge. Idilė.
Atsakyti
O man tas ir liūdniausia, kad Rajan visai ne karinga, o auka/pasiaukojanti. Ir gi Miranui JAU pasakė - suprantu, kodėl tu vedi Rajan, bet nesuprantu, kodėl JI teka už tavęs. Tai ką, nemato jis to jis šaltumo, tiek meilė akla? unsure.gif Nu gi ne paauglystė, kad nematyti kitų spalvų.

Atsakyti
Jis kol kas tai supranta kaip liūdesį dėl tėvų. Guodža vis, kad apsipras jie, priims tai kaip faktą, nurims, tik laiko reikia šiek tiek, reikia luktelėti.
Bet jos akys nežiba, nėra gyvasties, nusiminus, net mažai su juo ir kalba. Nors bent kažką ji galėtų parodyti, o dabar toks jausmas tarytm jis visai svetimas žmogus ir mato jį vos ne antrą kartą tik gyvenime. Na nieko, vis vien jis supras ar sužinos, kitaip ir būt negali.
Galima pagalvoti, kad jau jam labai lengva prieš žmoną, uošvienę ir bobulę atstovėti. Jam ne ką mažiau kliūna, dar ir kokį spaudimą jam daro tos tris žemaitės 🤨
Aš tai pyktelėjusi ant Reyyan 🤨
Galėjo pasakyt tėvams bent jau tada, o tai dabar pati nuvažiavo pas tą 'šerifą', pati viena sprendimą priėmė, ir dabar belieka tylėt kaip žemė.Tarytm kažkam lengviau nuo to... Na, apart Azizė, jai tai smaguma manipuliuoti, kiekvieną ėjimą apskaičiuos, ką reiks ir kur reiks pastūmės 👀
Atsakyti
man tai Mirano gaila... taip Reyyan jį myli, bet tekėjo už jo labiau iš pareigos. Jis dabar su rožiniais akiniais, bet manau supras tikrai kas kaip, o žiūrėk kokia Gunul jam tai pasakys, išsiaiškinus savais keliais rolleyes.gif

Azize tokia bjauri, na bet man ir patinka, su ja nenuobodu tikrai, planų prikūrusi visam gyvenimui ir dar keliems į priekį biggrin.gif Bet jau galėtų Miranas pradėti suprasti kas yra ištiesų tiesa.

Labai įdomu kaip rutuliosis viskas toliau.
Atsakyti