Emociškai serija - sunki, o ir aiški jos nata iš pat pradžių buvo (praėjusios serijos pabaiga, naujos serijos fragas ir pan), bet kita vertus, serija - stipri.
Pykau bežiūrint, kai rodė kaip lėtai priimamajame Hazarui baltinius perkarpa, bet supratau potekstę- lėtumas tas link laiško akcentas, ir tą metaforą- tiesa liko vienoje pusėje, o Miranas (ReyMir)- kitoje. Taip ir nutiko.
Elif gaila dėl patirtos traumos vaikystėje. Sultan bus šakės jei Azizė sužinos, kad ji savo vyrą paliko miriop, sąmoningai. Liudininkas tai yra.
Miranui šioje serijoje buvo nepaprastai gera galimybė išjausti ir pamatyti visą tai iš arti kas būtų su tuo jo intikam jei tai įgyvendintų

Minusinė kraujo grupė Mirano poelgis vardan Reyan - stulbinantis, net nežiūrint į savo mirtiną priešą imti ir perlipti per save, vardan stipraus ir gilaus jausmo, o dar matyt ir kraujo šauksmas yra, pasąmonėje.

Vienu žodžiu, prieš operaciją Santaros klinikose, reikėjo visokių tyrimų, tame tarpe ir kraujo. Padarė. Tame siuntimo lape_mano kraujo grupė A, o visą gyvenimą lyg tol visad buvo 0. Paskambino mama, o aš su nuostaba į ją su tuo klausimu- kaip taip gali būti? Mama užmigti visą naktį negalėjo- kaip, na kaip šitaip, staiga antra grupė, kai tėtis, mama, brolis ir aš- pirma, ir staiga mano kraujo grupė pasidaro antra, kai to apskritai negali būti, nes pirmagimis gimė per labai komplikuotą gimdymą, kai man nekrešėjo kraujas, cezaris buvo, reikėjo kraujo perpylimo, tai jau pats faktas neginčytinas yra, kad 0 buvo.
Pasirodo, supainiojo kraujo mėginius

Man nedašuto iš pat pradžių, bet gerai, kad vyras pasakė- parodysi savo vairuotojo pažymėjimą, ten nurodyta yra tikroji.
Paaiškinus situaciją anesteoziologui, jis paprašė parodyti mano vairuotojo pažymėjimą, ir pasakė dar, kad bet kokiu atveju, nežiūrint į nieką, jie vis vien daro kraujo grupės tyrimą reikalui esant. Bent tiek ramu.
Perdarinėjau paskui per naują, kad ligos istorijoje ištrintų tą ir būtų įrašyta teisinga.