Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Tik dabar pažiūrėjau seriją su vertimu. Pragaras ReyMir žemėje buvo vartotojo įkelta nuotrauka
Emociškai serija - sunki, o ir aiški jos nata iš pat pradžių buvo (praėjusios serijos pabaiga, naujos serijos fragas ir pan), bet kita vertus, serija - stipri.

Pykau bežiūrint, kai rodė kaip lėtai priimamajame Hazarui baltinius perkarpa, bet supratau potekstę- lėtumas tas link laiško akcentas, ir tą metaforą- tiesa liko vienoje pusėje, o Miranas (ReyMir)- kitoje. Taip ir nutiko.

Elif gaila dėl patirtos traumos vaikystėje. Sultan bus šakės jei Azizė sužinos, kad ji savo vyrą paliko miriop, sąmoningai. Liudininkas tai yra.

Miranui šioje serijoje buvo nepaprastai gera galimybė išjausti ir pamatyti visą tai iš arti kas būtų su tuo jo intikam jei tai įgyvendintų vartotojo įkelta nuotrauka

Minusinė kraujo grupė… Mirano poelgis vardan Reyan - stulbinantis, net nežiūrint į savo mirtiną priešą imti ir perlipti per save, vardan stipraus ir gilaus jausmo, o dar matyt ir kraujo šauksmas yra, pasąmonėje.

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka





____________

Su ta kraujo grupe tai pas mane realiai (prieš metus) bajeris buvo kaip kokiame seriale, turbūt. Gyvensiu nepamiršiu, nieku gyvu nepatikėčiau, kad taip gali būti, jei ne asmeninė patirtis vartotojo įkelta nuotrauka

Vienu žodžiu, prieš operaciją Santaros klinikose, reikėjo visokių tyrimų, tame tarpe ir kraujo. Padarė. Tame siuntimo lape_mano kraujo grupė A, o visą gyvenimą lyg tol visad buvo 0. Paskambino mama, o aš su nuostaba į ją su tuo klausimu- kaip taip gali būti? Mama užmigti visą naktį negalėjo- kaip, na kaip šitaip, staiga antra grupė, kai tėtis, mama, brolis ir aš- pirma, ir staiga mano kraujo grupė pasidaro antra, kai to apskritai negali būti, nes pirmagimis gimė per labai komplikuotą gimdymą, kai man nekrešėjo kraujas, cezaris buvo, reikėjo kraujo perpylimo, tai jau pats faktas neginčytinas yra, kad 0 buvo.

Pasirodo, supainiojo kraujo mėginius doh.gif

Man nedašuto iš pat pradžių, bet gerai, kad vyras pasakė- parodysi savo vairuotojo pažymėjimą, ten nurodyta yra tikroji.
Paaiškinus situaciją anesteoziologui, jis paprašė parodyti mano vairuotojo pažymėjimą, ir pasakė dar, kad bet kokiu atveju, nežiūrint į nieką, jie vis vien daro kraujo grupės tyrimą reikalui esant. Bent tiek ramu.

Perdarinėjau paskui per naują, kad ligos istorijoje ištrintų tą ir būtų įrašyta teisinga.
Atsakyti
O kas paėmė Esmos laišką iš Hazaro rūbų maišiuko? Realiausiai - Fyratas. Ne gi Azizė už kampo stovėjo biggrin.gif

Bet mamą tai suprantu, juk tikrai Miranas (Asnabbėjai) kalti, kad Hazaras dabar kovoja dėl gyvybės. O Rejan nori tiesos, vardams pačios tiesos ir vardan meilės. Jos abi teisios, kaip ir.

O dėl Elif, tai ji vis tiek, įtariu, kad matė, nes pats faktas, kad kažkas atsitiko jų namuose - taip netraumuotų.


___

Keremas be barzdelės gerokai gražesnis. Ir ką jau turi, tai labai gražią šypseną.

____

Einam žiet naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 lapkričio 2019 - 14:49

Serija buvo tikrai įdomi ir aplamai kiekviena serija savaip įdomi kažką įrodanti, naujų klaustukų užminanti.

Miranas kai davė kraują išvis perlipo per save ir kai prie kapo verkė, jautė, kad Rajan praranda. Aš sustingusi žiūriu be įkvepimo tokias scenas. Jam buvo pamoka, kas būtų jeigu būtų... Jis dėl Rajan daro viską, net žodžių nereikia. Labai patiko akcentas, kai kiekvieną kartą Miranas žvelgdavo į Rajan, kad jis to nepadarė. Ant jo puola visi, o jis mato tik ją  :wub:  Ilgai netempė su Rajan pasitikėjimu ir gan greitai sužinojo apie kraują.

Rajan palikusi šaunuolė, gyvenimas parodė, kad reikia kovoti. Visą gyvenimą ją tik žemino, nei mama, nei tėvas neapgynė nuo senelio. Hazaras žinojo, kad tik Miranas gali ją apsaugoti ir išvaduoti. Hazaras visada ją suprasdavo, nors ne tikra dukra. O Zehra niekada nesuprato Rajan. Neįsivaizduoju kaip taip pasakyti, kad aš neturiu dukters, labai labai žema. Ji paskui nagus nusigriauš, kai sužinos, kad Miradas davė kraujo ir tik dėl to Hazaras liks gyvas. :huh2: 

Kokia ta Jeren man antipatiška, ar čia ji tokia gera aktorė, kad ji mane taip įtikino, ar aplamai aš jos nemėgstu, jau ir pati nesuprantu. Kiekvieną kartą kai ją rodo, jos elgesys, maniera, apsirengimas viskas erzina  :hmm: 

Įdomu kas paėmė švarką ir padėjo jį atgal. Manau, kad tai Firato darbas... O kas pastūmė Hazarą irgi klausimas. Tikrai pats nenukrito. Manau Sultan ir Elif matė, yra įtarimų, kad Esma. Labai jau Firatas su Sultan susižvalgė. O jūs žiūrėtojos kaip manote?

Kaip man visų aktorių gaila ir komandos. Dirba iš vis be išeiginių, naktimis. Už kadro kai įkelia nuotraukas tokie pavargę, sušalę, išsekę. Rajan išvis kiekvienoje serijoje, čiut ne kiekviename epizode verkia, iš kur gauti tiek ašarų, tuo labiau, kad ji tokia pozytivus ir linksmas žmogeliukas. Aišku Miranas nuo jos neatsilieka, vyrui išspausti ašaras ohoho, jis galėtų ir mažiau verkti nes savo emocijomis moka parodyti. Serijų ilgumas, greitai pasieks 3 val su tokiu tempu. Ir prasukti nieko nereikia, yra vietų mažiau įdomių, bet tikrai neprasukamų.

Na o fragas wouuu, žiūrėjau kokius 10 kartų. Bus serija romantiška vieni du tamsoje, sušalę, danuojantys... aš jau praskydau  :wub:  :4u:  :angel_not: 

Atsakyti
Jei jau kalbant apie tą išvogtą laišką, tai galvosūkis tikrai geras 😉
O kodėl jūs galvojat, kad Fyratas? Kad būtent jis?
Motyvą, mano galva, visi gali turėti. Kaip sakoma- kol kaltininkas nesurastas įtariami yra visi, ir atvirkščiai, yra nekaltumo prezumpcija 😉 Matyt scenraistės tuo ir vadovaujasi, t.y. laviruoja tarp tų abiejų savokų 🙂 Kartais, kad ir kaip begalvočiau_vis vien gaunasi 50%/50%, t.y. ir tikiu netikiu, ir gali būti ir negali būti 🙄




Laiškas 🧐

👀 Tai dar visa laimė, kad vietoj paimto laiško atgal kokio kito, nesąmoningo, nepakišo atgal. Va čia tai būtų siaubas 👀



Machmutas 🧐

Jis galėjo laišką nufyrinti. Jis - Azizė protežė. Azizė gi įsakė jam akylai visus iki vieno stebėti, kad jokia smulkmė nepraslystu pro jo akis ir ausis, jokia musė nepraskristų be jos žinios. Man regis jis stebėjo iš pasalų, žinojo kas dedasi. Labiausiai ši nesantaika naudinga ir reikalinga Azizė, todėl manau, kad jos patikėtinis Machmutas tą galėjo padaryti, na, arba tą delegavo Fyratui. T.y. informatorius yra Machmutas, o deleguotus jos paliepimus vykdo Fyratas.

Fyratas 🧐

Man šioje serijoje jis toooks juokingai baikštus buvo (gerąją prasme). Suprantama, jį gąsdina situacija mamos Esmos ir jam tikrai labai nefaina, kad jis pats dabar kaip bendrininkas yra; nutyli nuo Mirano ką matė ir žino (Esma-Hazaras).

Yaren 🧐

Kad ir turi krūtą planą chuliganą kurį derino su Sultan, bet ir nuslėptas laiškas jai taip pat į naudą būtų. Pagal nutylėjimo principą.

Azatas 🧐

Kad ir nepanašu į jo natūrą, bet iš didelės hiperglobos Reyan atžvilgiu gali ir stogą nurauti.

Džichanas 🧐

Chameleonas man jis dar vis. Bandau įsivaizduoti jo reakciją, kai staiga ne jo sūnus Azatas vyriausias Šadoglų anūkas, o Miranas juo tampa, t. y. Nasucho mylimo sūnaus sūnus.
Atsakyti
kaip mane šis serialas įtraukė ax.gif ax.gif

http://dizimania.ru/...e-proshloe.html
Atsakyti
Aš Džichano personažo nesuprantu gal net labiausiai. Jau net įtariau, kad jis galėjo pastumti Hazarą, bet po to lyg prisiminiau, kad buvo su visais namie, kai pranešė. Ten vis tik nėra 1 min kelio.

Kodėl Fyratas? Nes buvo ten. Ir kaip tik sužinojo apie mamos ir Hazaro susitikimus. Jam kyla daugiausiai įtarimų.

Ir pamiršom dar mes tą trečią, kas viską žino..

Tai kur Rejan tėtis? Kokia istorija, nepamenu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2019 11 12, 13:39)
kaip mane šis serialas įtraukė  ax.gif  ax.gif

http://dizimania.ru/...e-proshloe.html

As ji turkiskai ziuriu prabegom, reikia kada su vertimu paziuret ax.gif
O dabar per Netflix pradejau Kara para aşk ziuret, visos jau seniai ji praziurejot, o as tik dabar pribrendau biggrin.gif
Atsakyti
Ohoho... bigsmile.gif Va čia bent! bigsmile.gif bigsmile.gif


- Ещё немного останемся
- Хорошо, останемся, насколько ты захочешь останемся
- Та боль, что ты не выдерживаешь даже пока твой отец жив, не сравнится и на чуточку с той, что пережил Миран
- Я не упал, дочка
- Хватит, хватит, того, что ты нам сделала хватит. Везде где ты, нет жизни, ты тень для всех
- Я больше не хочу видеть маму расстроенной, скажи, мой брат - Фырат?
- Одна твоя ошибка приведёт к смерти твоего брата, к тому же он так и не узнает, что он Асланбей


wub.gif wub.gif wub.gif

Hercai 21. Bölüm 2. Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka


Papildyta:
Dabar man baisiai įdomu, kaip Hazaras paaiškins visiems ko jis ten nakčia ir paslapčia į tą Aslanbėjų dvarą ėjo...
Atsakyti
Kaip man patinka, kai Rejan puola tą bobulę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 10, 14:44)
Bet mamą tai suprantu, juk tikrai Miranas (Asnabbėjai) kalti, kad Hazaras dabar kovoja dėl gyvybės. O Rejan nori tiesos, vardams pačios tiesos ir vardan meilės. Jos abi teisios, kaip ir.

O dėl Elif, tai ji vis tiek, įtariu, kad matė, nes pats faktas, kad kažkas atsitiko jų namuose - taip netraumuotų.
___

Keremas be barzdelės gerokai gražesnis. Ir ką jau turi, tai labai gražią šypseną.
Aš buvau ant jos labai supykusi (tiek, kad po serijos peržiūros čia dukart rašiau ir velniop tuos du kartis ištryniau).
Neteisinga yra perkelti visą atsakomybę ant dukros, galų gale ir ant to paties Mirano, tie vaikai niekuo dėti. Šios nelemtos aplinkybės ir pasekmės - abiejų senolių dėka. Zehra Nasuchui turėtų pirštu baksnoti ir ant sąžinės minti, o ne Reyan. Jei jau visa familija Šadoglų leidosi būti apgaunama Aslanbėjų; suaugusieji, kurie jau su patirtimi ir kai kurie, net gi, metuose, tai jie čia tie, kurie turėtų atsiprašyti Reyan, o ne nepelnytai visus šunis ant jos karti. Va, paburnojau

Pati sau prieštarauja Zehra...
Nasuchui ji pasakė, kad tai ką jiems teko ir tenka išgyventi, patirti, tai tik per jo ir Azizė ilgalaikę nesantaiką, o vėliau- skelia antausį Reyan, išsižada jos, ir pravaro lauk. Zehra matyt pamiršo, kad Reyan apskritai niekuo dėta, kad ji net tekėt už Mirano nenorėjo, kad patys jie (tėvai) ją atidavė jam... Net dabar pamenu, kai ji Reyan verkiančią išsivedė iš arklidės, nutempė ją pas Miraną ir jo piršlių svitai.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

____

Ko gero. Tik įdomu, ar nuo to ką matė ar dėl to kas netikėtai nutiko...

____

Apie piktą Keremą ir jo gražią šypseną_vėliau

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka


QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 12, 20:50)
Ir pamiršom dar mes tą trečią, kas viską žino..


Tai kur Rejan tėtis? Kokia istorija, nepamenu
Aš stipriai jau abejoti pradėjau ar tas X apskritai yra, nes pastaruoju metu nerasta nei su žiburiu help kur taip reikėjo...


Kaip aš supratusi esu- Zehra besilaukianti našlė buvo, kai Hazaras ją paėmė į žmonas.
Beeet, esu tokią sąmonę ar nesąmonę perskaičiusi, kad neva Zehrą yra išprievartavęs vienas iš Azizė sūnų.

Iškart prisiminiau nuotrauką šią, blefas ne blefas, bet į ją žiūrint norom nenorom ima noras viską kvadratu kelti...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2019 11 12, 12:39)
kaip mane šis serialas įtraukė  ax.gif  ax.gif

http://dizimania.ru/...e-proshloe.html

Gaila, bet jis ilgai neišsilaikys, nes jis ir man patiko lotuliukas.gif

Kažkuo primena man Sahin tepesi savo stilium.
Aktoriai labai faini. Labai mėgstu abu Burakus wub.gif Merginos irgi visos super. Poros labai patraukliai sudėliotos ir tikrai jau nuo pirmųjų serijų jaučiasi kibirkštys tarp jų, ypač tarp Melis ir Burako, kažkaip užkrito personažų vardai hmm.gif biggrin.gif

Erzina tik viena - kai vienas visagalis visą pasaulį už virvelių tampo, o visi kiti, aišku, nieko nesupranta frusty.gif frusty.gif frusty.gif

Bet šiaip kol kas įdomu tikrai. Pagaliau kažkas užkabino ax.gif
Atsakyti
Aš irgi jį žiūriu. Nors nė vienas nėra man labai gražus, bet visi simpatiški.
Atsakyti