Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

AR VIOS JAU CIA IR UZMIGOTE,ALIO,AR YRA KAS GYVAS DAR?MES DAR NEMIEGAM biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
oho kokie kiekiai žiedų

maniškės jau miega saldžiai smile.gif paskutinius žiedelius baigiu nukirpti.
žadinsim jau kitais metais smile.gif
Atsakyti
mano kvailiukai nemiega,negana to,kiti dar pumpurus krauna unsure.gif
Atsakyti
Silvija, pagarba tau. Stebuklai pas tave, ne kitaip. Neturiu, ne mažiausio, nei nusususio žiedelio.
Čia tikriausia, tai,kad palangės nekaitina radiatoriai.Prie lango šviesu ir vėsu .
Atsakyti
aga,nera radiatoriu,tai jie ir nesiskundzia,zydi ir daugiau,ne visus parodziau rolleyes.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų, kad nepasimestų kažkur gale biggrin.gif

Kaip smagu kad sulaukėm gruodžio, kaip mat sausis pradės dienos ilgėt, prasidės persodinimai ir laukimas žydėjimo. Smagumėlis biggrin.gif

Dabar keletas mano žieminių žiedelių mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 03 gruodžio 2016 - 10:16
oj vidam dar pilnai zydit bigsmile.gif grazu,pas musu pradejo ziauriai snigt,nepatinka man eit kast sniega doh.gif keli ir mano ziedeliai

ir jauniklis sumane pirmus ziedus parodyt ziema
Atsakyti

Šaunus abiejų žydėjimas, :good:  dėkui, kad pakėlėt temutę, o tai vis pati neprisiruošiau :blush-anim-cl:
Tik nesijuokit garsiai, žydi ir pas mane :hihihi: DS Sofi Ruletovna. O pas mus pradeda šalventi, dangus giedras giedras.d1a60f08da52.jpg

Atsakyti
vaje kiek ziedu.. neturiu nei vieno.
Atsakyti
reiskia strepsiukai ne pas visas miega,mano vienas starteriukas mazuti pumpuriuka kelia,ir nezada miegot unsure.gif
Atsakyti

Miela gruodį  matyti tiek gražių žiedų  :wub:  Aš irgi džiaugiuosi - šiemet, kaip niekad, prasidėjus kalendorinei žiemai džiugina šiek tiek žiedelių ant palangės :)

Atsakyti
Ar jis ne gražuolis mirksiukas.gif

DS-Cyplionok

Atsakyti