Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Šiuo metu džiugina... trapi, smulki, lyg rudens lietaus nuplauta ir pievoje pasimetusi paprastukė...
Tokios asociacijos pažvelgus į klivijos ir savo gėlytę smile.gif Po truputį auga ir veislinukės, iš jų tikiuosi didesnių, ryškesnių žiedukų ax.gif

user posted image
Atsakyti

Labai miela akiai gėlytė :wub: Kai už lango tokie orai, jokio skirtumo ar kilmingos ar paprastutės žydi. :D

Atsakyti
Keliu temą į viršų, nes jau puslapio apačioje mirksiukas.gif Nepasiduodanti tamsai DS-Sofi Ruletovna wub.gif

user posted image
Atsakyti

Ir aš paspalvinsiu :ax:

DSCF8024-th.jpg

Atsakyti
pora maniskiu
monet

user posted image

ds strana alyh serdec

user posted image
Atsakyti
o kiek graziu spalvu, tokiomis tikrai tamsiomis dienomis smile.gif
Atsakyti
pas musu jau gili ziema unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Oho, tikrai kaip viduržiemį smile.gif Bet gal nuo sniego bent vakarai šviesesni, nes tokia tamsa pasijuto iškart po laikrodžio atsukimo. Tokiu metu mane labai džiugina, relaksuoja maža apšviesta lentynėlė su augalais, nors ten ir nėra nė vieno žiedo smile.gif
Atsakyti

Pas Silviją kaip šiaurės ašigalyje. Pas mus tik niekingi 11 cm, ir tai toks kiekis užmiestyje. Bet jau tirpsta, vandenėlis zirzia nuo stogo, bus laistymui. Šviesiau bus, jei nenutirps. Pas mane taip pat niekas nežydi :unsure:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 06, 17:40)
<p>
Pas Silviją kaip šiaurės ašigalyje.

O dzūkai sau grybus prie kelio pardavinėja ir žolė žalia mirksiukas.gif Va - o atrodo tiek tos Lietuvos.
Atsakyti
žemaitijoje irgi drebtelėjo sniego negailėdamas dangus. dar daugiau nei pas silvija, niekas nenutirpo o tik naktį sustingo.
Atsakyti
tai as ir gyvenu pacioje zemaitijoje
Atsakyti