Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Lisitėja2, labai simpatiška Nefertiti wub.gif Ačiū, tikrai pašviesino šį tamsų rytą 4u.gif Turbūt kada nors norėsiu turėt, nebeturiu kolekcijoje panašių spalvų derinio (buvo anksčiau kažkas truputį panašaus). O kokie dideli žiedai, palyginti su skrotele!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 25 spalio 2016 - 06:54
QUOTE(Vidam @ 2016 10 24, 15:18)
Labai smagu kad nute2 ir b.kite pasiliko ir aldam vis ką parašo,

nedingstam, bet siemet nelabai ka turiu parodyti, isvaziuodama i atostogas be gailescio ziedus nureziau, tai supyke kol atsigavo ir persodinejau ir ko tik nedariau, gero nieko nebuvo.. o tuos kur palikau prieziurai darbe smile.gif tai tie bujoja dar ir dabar, o ju persodinti nebuvo kada.. tai siemet tie ir liko grazus.
dabar namie saldziai miega smile.gif tikiuos ankstyvo pavasario prabudimo, puikiu ziedu, tada ir rodysimes, tik pas mane kolekcija jau tokia kukli, kad jums kiekvienas ziedas labai gerai pazystamas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 25 spalio 2016 - 07:21
Ir mes dar žydim smile.gif
Šiandienos foto grįžus po darbo, jau temstant rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
klivija2, jau kaip gražu wub.gif wub.gif Čia natūralioj šviesoj toks žydėjimas?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 10 25, 19:10)
klivija2, jau kaip gražu  wub.gif  wub.gif Čia natūralioj šviesoj toks žydėjimas?

iš kairės pusės gėliukus kažkiek apšviečia nuo strepsių lentynos sklindanti šviesa smile.gif
Atsakyti
klivija tiesiog nuostabu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Klivija, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Gal kas žinot autorių veislių, prie kurių pavadinimo yra "priedas" SimSim? Radau tokių kolerijų

O, jau radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 25 spalio 2016 - 20:31
Klivija nuostabus ziedai, atgaiva akims kai taip jau spalvu truksta
Atsakyti

Klivija, sprogsiu iš pavydo a040.gif Šitoks žydėjimas. Kolerijos  gražu, bet man jos tamsus miškas. :blush-anim-cl:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 26, 09:33)
Kolerijos  gražu, bet man jos tamsus miškas

Nieko ten tamsaus nėra, tikrai smile.gif
Atsakyti

Norėjau pasakyti, kad neturiu patirties jų auginime, Paprasta , jau nepamenu kieno dovanota gal prieš 15 metų auga be problemų.Taip, kad nesiskaito.

Atsakyti