Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

biggrin.gif dabar taip ir padarysiu, nes jau tingiu pabaigti. Reikia tas lišnas kažkur padėt, užrašyt ir t.t Atsirinkt kas ko prašė iš fb.
Atsakyti
Vidam šaunuolė 4u.gif Man dar niekaip nepabunda meilė augalininkystei. Vos prisiverčiu paliet atbulom rankom. Kas su rizomomdarosi neaišku.
Na, bet jau kada kai pulsiu biggrin.gif
Atsakyti
Na, kelių veislių achimenių rizomas, bedygstančias, susodinau po lempom - bus eksperimentas, kas iš to išeis biggrin.gif

Aha, dzūke, įsivaizduoju, kaip griebsies darbo - net dūmai rūks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš prisiverčiau ir sutvarkiau galutinai achimenes- saviškes palikau kiek reikia ir užbėriau žemėm. O lišnas sudėjau į maišelius. Gal alytiškės norit ? Dovanoju mirksiukas.gif Ne visų jau yra, bet jei yra norinčių prašom kreiptis, parašysiu kas liko smile.gif
Atsakyti

Keliu temutę, kelkimės jau gana snausti :4u:

Nieko įpatingo, seniena Lunyj Motyliok.Pirmasis parodęs žieduką, kuo labai džiaugiuosi :wub:

8ec9d7b35236.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 12, 09:21)
<p>Keliu temutę, kelkimės jau gana snausti 4u.gif</p>
<p>Nieko įpatingo, seniena Lunyj Motyliok.Pirmasis parodęs žieduką, kuo labai džiaugiuosi wub.gif

Kelkimės biggrin.gif Man Lunij Motyliok labai graži veislė, labai žiedo faktūra graži būna, išskirtinė tokia. Sveikinu su pirmu žiedeliu 4u.gif

Atsakyti
Lisitėja 2, gražus Motyliokas wub.gif

Nemiegam, tik rodyti dar nėra ką smile.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS.pabudome ir kelkimes,mastau ka parodyt,bet tik viena tezydi,o pumpureliu kadien daugiau randu,tik vel kaip visada sena dainele su salotejanciais lapais,dauguma persodinti,liko keletas,reik susiimt kazkaip,kazkaip siandien pagalvojau reiks pelarginijas isnest i antra auksta,tos galo negaus,praziemavojo ant zemes,prie stelazo,vietos nebera,isstypo,teks apgenet.
Atsakyti
Mes jau seniai sukilę 4u.gif Net ir pelargonijos parkeliavo iš rūsio biggrin.gif Dabar augam,o žydėsim vėliau mirksiukas.gif

Pas mane dabar žydi du. Перо жар-птицы, man nepatinka, spalva tokia pabodusi, žiedai irgi nieko įdomaus, kotukas plonas, silpnas, turėjau paremti kad nulaikytų žiedus. Žiemot pas mane neliks.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Bristol's Creamsicle jau visai kas kita. Man patinka tokia nepabostanti spalvytė, o ir žiedeliai kad ir smulkūs tačiau žavūs.
vartotojo įkelta nuotrauka

Lunij Motyliok, kiek eina įžiūrėti tikrai gražus wub.gif Kažką panašaus turiu atrodo smile.gif Jau neatsimenu ką turiu ir kaip žydės biggrin.gif reikia laukti žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2017 02 12, 13:44)
tik vel kaip visada sena dainele su salotejanciais lapais,dauguma persodinti,liko keletas

Pas mane kol kas tos problemos nėra (tfu tfu tfu) Tik 7082 su tokiais įdomiais balzganais lapais, neaišku kodėl.
O va su sanpaulijomis ne kas, labai drastiškai aš jas persodinau, matyt joms nepatiko, tai juk ne strepsai, o gležnesnės būtybės. Yra paglebusiais lapeliais, gal dar sutvirtės. Kai atšils reiks kokį dešimtuką įsigyti. Miniukai nepatinka, tai ieškosiu standartų su diideeliais žiedais.
Atsakyti
ir mano visos persodintos sanpaulijos stovi nuleidusios ausis,numojau ranka,darykit kaip ismanot,kaput man jau,radau zede mirusiu vaiku,nes ....perdziuvo blush-anim-cl.gif
Papildyta:
klaida padariau,deze vaiku
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 02 12, 15:16)
Kai atšils reiks kokį dešimtuką įsigyti. Miniukai nepatinka, tai ieškosiu standartų su diideeliais žiedais.

Oho, 10 standartų - nemažai vietos reikės rolleyes.gif

silvija72, gaila tų žuvusių vaikučių console.gif Mano bute arba oras itin sausas, arba substratas labai lengvas - augančius mažesniuose indeliuose lieju beveik kasdien, kaip vasarą...

Vidam labai gražus B.Creamsicle wub.gif
Atsakyti