Vidam šaunuolė
Man dar niekaip nepabunda meilė augalininkystei. Vos prisiverčiu paliet atbulom rankom. Kas su rizomomdarosi neaišku.
Na, bet jau kada kai pulsiu

Na, bet jau kada kai pulsiu

Na, kelių veislių achimenių rizomas, bedygstančias, susodinau po lempom - bus eksperimentas, kas iš to išeis
Aha, dzūke, įsivaizduoju, kaip griebsies darbo - net dūmai rūks

Aha, dzūke, įsivaizduoju, kaip griebsies darbo - net dūmai rūks

Aš prisiverčiau ir sutvarkiau galutinai achimenes- saviškes palikau kiek reikia ir užbėriau žemėm. O lišnas sudėjau į maišelius. Gal alytiškės norit ? Dovanoju
Ne visų jau yra, bet jei yra norinčių prašom kreiptis, parašysiu kas liko

Keliu temutę, kelkimės jau gana snausti
Nieko įpatingo, seniena Lunyj Motyliok.Pirmasis parodęs žieduką, kuo labai džiaugiuosi
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 12, 09:21)
<p>Keliu temutę, kelkimės jau gana snausti
</p>
<p>Nieko įpatingo, seniena Lunyj Motyliok.Pirmasis parodęs žieduką, kuo labai džiaugiuosi

<p>Nieko įpatingo, seniena Lunyj Motyliok.Pirmasis parodęs žieduką, kuo labai džiaugiuosi

Kelkimės

Lisitėja 2, gražus Motyliokas
Nemiegam, tik rodyti dar nėra ką

Nemiegam, tik rodyti dar nėra ką

LABAS RYTAS.pabudome ir kelkimes,mastau ka parodyt,bet tik viena tezydi,o pumpureliu kadien daugiau randu,tik vel kaip visada sena dainele su salotejanciais lapais,dauguma persodinti,liko keletas,reik susiimt kazkaip,kazkaip siandien pagalvojau reiks pelarginijas isnest i antra auksta,tos galo negaus,praziemavojo ant zemes,prie stelazo,vietos nebera,isstypo,teks apgenet.
Mes jau seniai sukilę
Net ir pelargonijos parkeliavo iš rūsio
Dabar augam,o žydėsim vėliau
Pas mane dabar žydi du. Перо жар-птицы, man nepatinka, spalva tokia pabodusi, žiedai irgi nieko įdomaus, kotukas plonas, silpnas, turėjau paremti kad nulaikytų žiedus. Žiemot pas mane neliks.

Bristol's Creamsicle jau visai kas kita. Man patinka tokia nepabostanti spalvytė, o ir žiedeliai kad ir smulkūs tačiau žavūs.

Lunij Motyliok, kiek eina įžiūrėti tikrai gražus
Kažką panašaus turiu atrodo
Jau neatsimenu ką turiu ir kaip žydės
reikia laukti žiedų

Pas mane dabar žydi du. Перо жар-птицы, man nepatinka, spalva tokia pabodusi, žiedai irgi nieko įdomaus, kotukas plonas, silpnas, turėjau paremti kad nulaikytų žiedus. Žiemot pas mane neliks.

Bristol's Creamsicle jau visai kas kita. Man patinka tokia nepabostanti spalvytė, o ir žiedeliai kad ir smulkūs tačiau žavūs.

Lunij Motyliok, kiek eina įžiūrėti tikrai gražus

QUOTE(silvija72 @ 2017 02 12, 13:44)
tik vel kaip visada sena dainele su salotejanciais lapais,dauguma persodinti,liko keletas
Pas mane kol kas tos problemos nėra (tfu tfu tfu) Tik 7082 su tokiais įdomiais balzganais lapais, neaišku kodėl.
O va su sanpaulijomis ne kas, labai drastiškai aš jas persodinau, matyt joms nepatiko, tai juk ne strepsai, o gležnesnės būtybės. Yra paglebusiais lapeliais, gal dar sutvirtės. Kai atšils reiks kokį dešimtuką įsigyti. Miniukai nepatinka, tai ieškosiu standartų su diideeliais žiedais.
ir mano visos persodintos sanpaulijos stovi nuleidusios ausis,numojau ranka,darykit kaip ismanot,kaput man jau,radau zede mirusiu vaiku,nes ....perdziuvo 
Papildyta:
klaida padariau,deze vaiku

Papildyta:
klaida padariau,deze vaiku
QUOTE(Vidam @ 2017 02 12, 15:16)
Kai atšils reiks kokį dešimtuką įsigyti. Miniukai nepatinka, tai ieškosiu standartų su diideeliais žiedais.
Oho, 10 standartų - nemažai vietos reikės

silvija72, gaila tų žuvusių vaikučių

Vidam labai gražus B.Creamsicle