QUOTE(ausrazs @ 2017 02 12, 19:46)
Manau, kad standartai.
Greičiausiai standartai, nes daugiau nelabai yra kam būti - yra mikro mini (nežinau ar kas Lietuvoje be manęs jų turi, nebent gal Austelė kokią vieną kitą, visumoj nepaplitę, kai pirmą kartą pamačiau - pačiai šokas buvo

- nematytas augalas, nepanašus į sanpauliją pasirodė), mini, pusiau mini, standartai ir dideli standartai (šių taip pat labai mažai palyginus, pas mane lyg ir iš viso nėra, sąmoningai nepirkdavau, jeigu prie aprašymo būdavo nurodyta. Treilerio stambiažiedžio iš viso nesu mačius, nežinau ar tokių apskritai yra.
Maža kas ten ką rašo - apie kai kuriuos strepsius irgi rašo, kad lapai apie metrą. Ar pas ką nors tokie užauga, jeigu auga ne Jenikejevo šiltnamyje

? Na, apdrožiau dvi apatines eiles lapų ir įgilinau tas senesnes skroteles, nes man labai didelės ne itin patinka, bet ir pačios ne visos veislės auga didelės, virš 9-uko ribų ne taip ir plačiai pasiduoda į šonus. O žinant, kaip Vidam bliūdukus mėgsta, tai turbūt pas ją streptokarpai už sanpaulijas vietos užima daugiau.
Su tuo stambiažiediškumu - padariau išvadą, kad žiedų dydis turbūt irgi kartais į sportus nueina. Sanpaulija AV Tango pražydo, man nepatiko, nedideli žiedai, spalva tokia fui... Antras vaikas pražydo - tas pats. Jau galvojau mesiu aš likusius. Pasižiūriu - vos nenualpau - žiedas tokio dydžio, kad per visą mano delną, didesnio gyvenime nebuvau mačiusi. O vaikutis mažas, prie lapo. Likau apšalus, visiškai. Labai įdomūs augalai jos, daug įdomesni už streptokarpus man asmeniškai paskutiniu metu