Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

QUOTE(ausrazs @ 2016 10 23, 19:21)
Išsikrapščiau kai kurias achimenes, kurios seniai nudžiūvusios buvo. Derlius negausus,  bet užteks, dar ir skolas atiduot liks. Išsiėmiau ir stambuoles achimenantės rizomas, o du to paties augalo auginukai dabar vėl pumpurus krauna  biggrin.gif

Aš vėl padėjau su visais vazonais irnesakyk.gif , koleriją, smitiantas nukirpau - tegu miega rolleyes.gif Žiūrėsiu derliaus naujais metais ax.gif

Vidam bigsmile.gif , gražiau pasidarei už mane blink.gif biggrin.gif thumbup.gif

Silvija72, DS-Rozovyje Sny wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 24 spalio 2016 - 19:36
Ačiū ausrazs 4u.gif Tikrai net nesitiki kad sugebėjau hihihi.gif Viename lange yotube, kitame mano blog,s. Taip pažingsniui, vis stabdant yuotube ir susikūriau biggrin.gif Galėsi ateit padėsiu susikurti, o susikelt jau pati susikelsi mirksiukas.gif

dzūke nemokėjau kaip tu, o tu paaiškint irgi nemokėjai, tai viską dariau ką rodė youtube
Atsakyti
Vidam labai graziai isikuret 4u.gif
Reiks man dukros prasyt kai i svecius atvaziuos, kad sukurtu. Pati tai nemoku.
Ir kiek strepsu graziu turit.
Silvijos DS-Rozovyje Sny wub.gif
Atsakyti

O kur jūs perkate  Schultz Afrikan Violet? Niekusr negaunu, senos atsargos baigėsi. Dabar naudoju Substral NPK 6-3-6 + Fe. Auga kas nori, o jei sugalvoja šaknis versti tai jau niekas nebepadeda.

Achimenes, glokses nukarpiau ir į rūsį su visais vazonikais pastačiau. Tegul laukia pavasario.

Vidam, jei nesunku prašau įmesti nuorodą.

Ford Royal taip pat susižavėjimo nekelia.Man spalva nelabai/O va DS sofi Ruletovna tai a044.gif.Dar Di Marry patinka.

Smailikų man nerodo, nužudys mane  naujoji versija.

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 10 24, 21:35)
koleriją, smitiantas nukirpau

Nukirpai nenudžiūvusias? Aš leidžiu joms pačioms reguliuotis, tegul pačios baigia ciklą ir pradeda naują kada nori. Štai rugsėjį nudžiūvusis ir sulig žemėm nukirpta Vidam Sunshine lyg ima atželti natūralioj šviesoj.

Vidam, ačiū už pasiūlymą. Jeigu vėl imsiuosi, gal kreipsiuosi, kad pavadovautum. Pradėjau tik su pavadinimu ir "stovi" tik su antrašte biggrin.gif

Lisitėja2, sanpaulinio Šulco turėjau nuo senų laikų buteliuką, nesidomėjau, ar dabar dar tokio yra, turbūt jį baigusi, naujo ir nepasigesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 24 spalio 2016 - 20:18

Trąšos A.Violet man patiko dėl dozatoriaus. :blush-anim-cl:O šiaip, esu mačiusi ir geresnių ir blogesnių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 24 spalio 2016 - 20:28
as is cia siunciaus,daugiau niekur lt neradau http://www.lankava.l...8ml--10322.html
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 24, 21:12)

<p>Vidam, jei nesunku prašau įmesti nuorodą.</p>

Kokią nuorodą ? Youtube iš kur kuriau?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 24, 21:44)
Kokią nuorodą ? Youtube iš kur kuriau?

Aha, šitą bigsmile.gif kai pasirodys atžala, pamokins kaip ir ką daryti.
Bndysiu ką nors panašaus lipdyti.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=IFBu02CEE8I

Aš pradžią kitaip dariau. Bet jei jau aš sugebėjau, tai jauni geriau moka. Nors mano dukra tokiais niekais neužsiima. Dirba savo darbą, o tokių nemoka. Tai esu pati priversta suktis smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Turiu pazystama kuri labai zavisi siomis gelytemis, gal galetumet paterti kur galeciau idomesne rasti ?
Is anskto aciu
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Na , mūsų kai kurios merginos prekiauja.Galima užsisakyti iš užsienio selekcininkų.Apie tai rašoma pirmame temos puslapyje. Šiaip tai jūsų pati draugė turėtų šių augalų ieškoti, nes tik ji pati žino kokios jai veislės imponuoja.
Niūriam rytui paskaidrinti.Pernykštė Nefertiti.
user posted image
Atsakyti