Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Laba, Saulyte 4u.gif
Atsakyti

Prasau paziurekite ir man :) yra vaikinas kuris man siulo gyvenima kartu.istikruju jis mane myli ir turi grazius ketinimus ar tiesiog iesko naudos? Kokios perspektyvos su juo ?

Atsakyti
[quote=AmariliaiM,2016 11 18, 20:32]
Dėl naujos veiklos: perspektyva iš šiandien dienos yra sunkus ir labai sunkus darbas. Yra tokia galimybė, kad nesuvaldysite situacijos ir turėsite nuostolių (Jūs viena tai darysite, ar bus bendradarbių? Jei taip - juos reiktų atidžiai stebėti, kad nebūtų Jumis pasinaudota, budri būkite). Savi interesai gali nukentėti, čia jau reiktų kovoti ir su kažkuo trečiu (todėl klausiau pirmiau, ar viena, ar ne viena tai daryti norite). Tas trečias - jei ne asmuo, tai aplinkybės. Jums yra labai pavojinga skolintis tam pinigus. Čia būtų spąstai. Patarime - labai atidžiai žiūrėti, kaip viskas vyksta su pinigais ir dokumentais, tai yra silpnoji Jūsų pusė šiuo atveju. Pavojus surašiau, bet griežto "ne" tikrai nėra. Kortos tik įspėja apie kliūtis ir silpnas vietas, o tai turint omenyje, galima keisti situaciją ir pastrateguoti atitinkamai.

Perspektyva senajame darbe tokia, kad darbdavys jau yra ir gali būti toliau nepatenkintas (dėl galimų biuletenių greičiausiai, kaip man čia matosi), ten taipogi būtų sunku vėl įsivažiuoti ir labai galimai yra žmogus vietoj Jūsų, kurio darbdavys nenorės paleisti, ką tie įstatymai bekalbėtų. Tai ne verdiktas, pasikartosiu.

Jeigu iš senojo išeinate, galima tiek nostalgija (Jums ten patiko, ar buvote pripratusi?). tiek emocinis sąstingis šioks toks - trumpalaikis. Kova už būvį, kol vėl stosite į vėžes, matau kažkokio, Jums svarbaus asmens spaudimą likti ten, bet matau ir aiškų ryžtą išeiti. Jūs rašote, kad abejojate, bet širdy Jūs puikiai žinote, ką norite daryti ir kas būtų teisinga. Jums tereik patvirtinimo.
Jeigu neišeinate, liekate ten, tai neturiu daug ką papasakot, tiesiog stagnacija. Plius, kadangi aš matau labai galimą Jūsų neįsileidimą ten atgal (šiame derinyje taip pat), tai Jūs jaustumėtės, kaip ir pasielgusi neteisingai, ne taip, kaip liepia širdis ir sveika nuovoka. Galimai, bandant grįžti ten, Jūsų lauktų emocinis sustojimas, ryžto sumažėjimas ir patupėtumėte dar su vaikučiu namuose smile.gif Patarime dėl senojo darbo - nekamuokit savęs abejonėmis, Jūs žinote, ką daryti.
[/quote

Aciu, Amariliai, taip tiksliai viska suraset. Del senojo darbo is tikruju reikejo man patvirtinimo, nes kaip ir buvo kalbu is salies, kad manes ten nelaukia. Tai tarkim as iseinu is to darbo ir tos veiklos nepradedu, nu nes tikrai jauciu, kad tos visos Jusu isvardintos kliutys gali buti, nes niekas manes nenori palaikyt siuo klausimu. Kokios kito darbo perspektyvos ateityje?
Atsakyti

Papildyta:
Labas smile.gif Ar kas pasikeitė per tą mėnesį? smile.gif Nieko nebeatsimenu apie darbą :/ Atsimenu, tik kad rašėt, jog kantriai laukiat.
[/quote]
Sveiki sugrize Amariliai!

ooo taip atleido/ paleido mane pries 3 savaites del nepakankamu finansu
jau gavau nauja darba bet vis dar einu i pokalbius gal paziuretumet ar rasiu geresni varianta?
ir meiles reikalai idomu
Atsakyti
Labryt, mergaites 4u.gif kaip sekmadienines nuotaikos? As, va, neapsisprendziu- eit i dusa geriau, ar iki prekybcentrio spurgu ir kavos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Galbūt galėsite užmesti akį ir į mano situaciją. Jau kelis metus esu vieniša, niekaip nepasiseka rasti tinkamo žmogaus, o jau ir šeimos norisi... Pastaruoju metu mintys vis dažniau sukasi apie K, tačiau net neįsivaizduoju, ką jis galvoja (ir ar galvoja) apie mane. Labai įdomu būtų sužinoti, ar su juo yra kokių nors perspektyvų, ačiū!
Atsakyti
QUOTE(įvairiai @ 2016 11 20, 15:46)
Sveikos,

Galbūt galėsite užmesti akį ir į mano situaciją. Jau kelis metus esu vieniša, niekaip nepasiseka rasti tinkamo žmogaus, o jau ir šeimos norisi... Pastaruoju metu mintys vis dažniau sukasi apie K, tačiau net neįsivaizduoju, ką jis galvoja (ir ar galvoja) apie mane. Labai įdomu būtų sužinoti, ar su juo yra kokių nors perspektyvų, ačiū!

Atsiskyrelis, tauriu tuzas ir pakaruoklis

Sitas zmogus dabar labiau isigilines i save ir eina saviieskos keliu. Potencialas santykiams lyg ir butu, bet jus stengtumetes viena, o jis nebent palinksetu pritardamas. Siuo metu siam zmogui nereikia santykiu apskritai. Trumpai tariant net jei bandytumet kazka su juo viskas greit prieitu akligatvi.
Papildyta:
QUOTE(Sawlyte22 @ 2016 11 18, 23:30)
<p>Prasau paziurekite ir man smile.gif yra vaikinas kuris man siulo gyvenima kartu.istikruju jis mane myli ir turi grazius ketinimus ar tiesiog iesko naudos? Kokios perspektyvos su juo ?</p>

Tauriu tuzas, saule, pakaruoklis. Tam pakaruokliui istraukiau tikslinancia korta- devyni pentakliai.

Sakyciau, kad tas zmogus jaucia jums siltus jausmus. Ne meile dar kol kas, bet susizavejima. Tai, kas potencialiai galetu isaugti i meile. Sis zmogus nori jums suteikti visa, kas geriausia kiek jis begali duoti, bet budama su juo jus jaustumetes ikalinta. Nors ir auksiniame, bet vistiek narvelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 20 lapkričio 2016 - 15:08
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 11 20, 16:16)
Atsiskyrelis, tauriu tuzas ir pakaruoklis

Sitas zmogus dabar labiau isigilines i save ir eina saviieskos keliu. Potencialas santykiams lyg ir butu, bet jus stengtumetes  viena, o jis nebent palinksetu pritardamas. Siuo metu siam zmogui nereikia santykiu apskritai. Trumpai tariant net jei bandytumet kazka su juo viskas greit prieitu akligatvi.

Tikrai kažkiek panašu į teisybę, dėkui. smile.gif
Kaip bebūtų, vyro ir šeimos tema man labai aktuali. Gal artimiausiu metu nusimato kokių prošvaisčių šioj srity? Galbūt kažko nematau, o galbūt ieškau ne ten, kur reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo įvairiai: 20 lapkričio 2016 - 15:46
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 11 20, 12:00)
Labryt, mergaites 4u.gif  kaip sekmadienines nuotaikos? As, va, neapsisprendziu- eit i dusa geriau, ar iki prekybcentrio spurgu ir kavos  biggrin.gif

Tai kas nugalejo-dusas,ar spurgos su kava biggrin.gif ?
Kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 11 20, 16:58)
Tai kas nugalejo-dusas,ar spurgos su kava biggrin.gif ?
Kaip jautiesi? 4u.gif

Visgi spurgos (kuriu nusliauzus iki parduotuves neradau) biggrin.gif Galvoju, ar ziuret seriala, ar kazkam kitkam ta 40 minuciu paskirt. hmm.gif O kaip Tavo diena?
Atsakyti
Taip ir galvojau,kad spurgos paims virsu,nes pati taip buciau darius biggrin.gif
Sekmadienis-tikrai ne mano diena biggrin.gif Jau geriau pirmadienis,kai viskas stoja i savo vezes ir maziau laiko lieka galvot ...
Atsakyti
Labas vakaras.. nesibūna man ramiai su daug klausimų galvoj, gal kuri galės pažiūrėti? 4u.gif
Labai greitai manęs laukia atsisveikinimas su tėvų namais (toks gerokai pavėluotas, bet geriau nei niekada), keliamės gyvent su ilgalaikiu draugu, ar teisingai darom? Kaip klostysis santykiai/bendras gyvenimas? Ar išvis čia tinkmas žmogus man kurti gyvenimą kartu? Dabar šeima (mama) jaučiu, jog nerimsta, koks bus jos požiūris, nepradės nebendrauti, nebus problemų? 4u.gif
ačiū iš anksto!
Atsakyti