Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

pirmaargenta ačiū wub.gif kaip teisingai viskas susidėliojo... Taip - jis savo srities profesionalas. Jį nuolat lydį patys geriausi įvertinimai. Net jei tai nesusije su profesine veikla - viską jis atlieka super gerai, nieko nedaro atmestinai. Jo darbo rezultatai kuo geriausi. Taip - jis gan materialus žmogus, jam lengviau kalbėti apie daiktus, pinigus (jam labai svarbu piniginis vertinimo aspektas jo atžvilgiu), bet ne apie jausmus, emocijas. Šioje vietoje jis santūrus, tačiau tam tikri poelgiai išduoda, kas slepiasi jo viduje. Taip ir Ritandra apibūdinimas irgi labai taiklus, nors kalbama apie kitus aspektus. Dėl jo skaudulių - prieš kelis metus jis pats kūrė situaciją, po to pasidavė jai, kurioje jis liko labai įskaudintas. Kaltina save dėl to ir tuo pačiu išgyvena ne pačius maloniausius jausmus dėl to. Šiuo metu jis yra maksimaliai atsidavęs darbui, bando didinti atstumą tarp mūsų. Buvę mūsų bendravimo laikotarpiu ne kartą jis bandė išvis nutraukti visus ryšius. Maksimum yra iškentęs 3mėn. Visada sugrįžta, visada atkuriame bendravimą jo iniciatyva. Šiuo metu jis kaikosi atstumo pastatęs save į draugo, brt ne simpatijos pozicija. Priimu jo tokias žaidimo taisykles, nes ir pati matau kaip jis blaškosi. Galiausiai nebeiškenčia, kai pats perlipa į kitą stadiją, kai pradeda dėmesį rodyti kaip vyras, o ne draugas... Suprantu, kad reikia kantrybės... smile.gif Paleisti negaliu, nors kartais būna ir labai sunku (jis tą žino) - man jis labai brangus wub.gif
Ačiū merginos wub.gif

Atsakyti
100 proc pritariu pirmaagenta kad jam galvoj darbas ir pinigai, gal jis pasinere i tai nes jam atrodo tai labiau apciuopiama nei jausmai. Todel ir sakiau jis dirba ir numojes ranka i jusu santykius tiesiog dabar jam to reikia. Bet jusu santykis gali but grazus bet tik jai jus sugebesit jam parodyt kad jumis galima pasitiket. Siai dienai jis i juos nededa vilciu ir nemasto darbas darbas darbas...

Butu idomu po kurio laiko suzinot kaip jum sekasi ji perlauzt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 15, 23:27)
100 proc pritariu pirmaagenta kad jam galvoj darbas ir pinigai, gal jis pasinere i tai nes jam atrodo tai labiau apciuopiama nei jausmai. Todel ir sakiau jis dirba ir numojes ranka i jusu santykius tiesiog dabar jam to reikia. Bet jusu santykis gali but grazus bet tik jai jus sugebesit jam parodyt kad jumis galima pasitiket. Siai dienai jis i juos nededa vilciu ir nemasto darbas darbas darbas...

Butu idomu po kurio laiko suzinot kaip jum sekasi ji perlauzt smile.gif

taip šiandien dieną jis pasistatęs eilinę sieną tarp mūsų, vengia bendravimo argumentuodamas, kad yra paskendęs darbuose. Žinau, kad šiuo metu jam labai įtemptas darbinis laikotarpis, didelis krūvis ir tai tęsis dar kažkur mėnesį. Aš jo ir neatakuoju savo dėmesiu smile.gif
Toks mūsų bendravimas arti/toli tęsiasi jau beveik 4m. doh.gif įdomu kur tai nuves... Jei kažkas keisis artimiausiu metu būtinai pasipasakosiu mirksiukas.gif
Ačiū už įžvalgas 4u.gif panašu, akd einu teisingu keliu. Jam nežinant, jo nejudinant bandau priartėti prie jo, o jei tik jis tai pajaus - atstumtą padidins dar labiau. O dar trukdis - atstumas... Bet nenuleidžiu nosies - vistiek kažkaip bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 16 lapkričio 2016 - 08:16
Labas rytas 4u.gif

Shifer na Jūs kantri moteris ....net galvoju....ar vertas tas vyras Jūsų kantrybės ,dėmesio ir na sugaišto laiko...4m ne viena diena ...laiko tarpas kuris taip ir nenuvedė norima linkme. Man panasiai buvo 2 metus ...paskui pasidarė gaila laiko iššvaistyto ,supratau kad tai niekur neina . .nors būdavo užtenka 5 min pamatyti žmogų kad visai dienai sypsena įsijungtų... Dabar beveik metai m praejo ...jis sėkmingai įsipareigojęs kitai tongue.gif ten lb greirai veiksmas vyko.žodžiu kaip sakau ...jei i Mano tai nepraeis pro šalį ...o anas buvo ne mano biggrin.gif ir. Kai pamenu save tuo metu ...na juokas ima ...kaip ilgai tikėjaus nieko ... smile.gif

Bet jums stiprybės ir kantrybės! Nes manau lengva nebus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 16 lapkričio 2016 - 08:58
QUOTE(** Svaja** @ 2016 11 16, 09:44)
Labas rytas  4u.gif

Shifer na Jūs kantri moteris  ....net galvoju....ar vertas tas vyras Jūsų kantrybės ,dėmesio ir na sugaišto laiko...4m ne viena diena ...laiko tarpas kuris talip ir nenuvedė norima linkme. Man panasiai buvo 2 metus ...paskui pasidarė gaila laiko iššvaistyto ,supratau kad tai niekur neina . .nors būdavo užtenka 5 min pamatyti žmogų kad visai dienai sypsena įsijungtų... Dabar beveik metai m  praejo ...jis sėkmingai įsipareigojęs kitai  tongue.gif  ten lb greirai veiksmas vyko.žodžiu kaip sakau ...jei i Mano tai nepraeis pro šalį ...o anas buvo ne mano biggrin.gif

Bet jums stiprybės ir kantrybės! Nes manau lengva nebus  unsure.gif

nesu užsiciklinus tiek mūsų santykiais. Laiko turiu biggrin.gif Man jis kaip žmogus labai brangus. Vyrai tai ateina, tai išeina. O jis man nėra tik vyras. Jo dėka labai daug gražių dalykų mano gyvenime įvyko, aš labai daug ko išmokau ir vis dar mokausi... Jis man artimiausias draugas, mano mokytojas, mylimasis - viskas viename... Jis tai žino, o ir pati matau, kad jam esu reikalinga (kaip pirmaargenta ir rašė). Jam tai vis praspūrsta, nors jei tiesiai šviesiai užklausiu - neigia. Tik kad jo kūno kalba išduoda visai kitas jo mintis. Jis bijo... O ryšio man nesinori prarasti su juo, kad ir kaip ateity viskas susiklostytų smile.gif Tokį draugą turėti vertybė... Ir nebūtinai jis turi tapti mylimuoju smile.gif Norėčiau, o kaip bus - laikas parodys
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2016 11 16, 10:58)
nesu užsiciklinus tiek mūsų santykiais. Laiko turiu  biggrin.gif Man jis kaip žmogus labai brangus. Vyrai tai ateina, tai išeina. O jis man nėra tik vyras. Jo dėka labai daug gražių dalykų mano gyvenime įvyko, aš labai daug ko išmokau ir vis dar mokausi... Jis man artimiausias draugas, mano mokytojas, mylimasis - viskas viename... Jis tai žino, o ir pati matau, kad jam esu reikalinga (kaip pirmaargenta ir rašė). Jam tai vis praspūrsta, nors jei tiesiai šviesiai užklausiu - neigia. Tik kad jo kūno kalba išduoda visai kitas jo mintis. Jis bijo... O ryšio man nesinori prarasti su juo, kad ir kaip ateity viskas susiklostytų  smile.gif Tokį draugą turėti vertybė... Ir nebūtinai jis turi tapti mylimuoju smile.gif Norėčiau, o kaip bus - laikas parodys

na jei jus tas tenkina smile.gif ir jokio santykio kaip poros nebuna tarp jusu? ir dar atstumas ax.gif jatau, pasisventimas... as bent tureciau koki pasoneje kol anas atsipeikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2016 11 16, 09:58)
nesu užsiciklinus tiek mūsų santykiais. Laiko turiu  biggrin.gif Man jis kaip žmogus labai brangus. Vyrai tai ateina, tai išeina. O jis man nėra tik vyras. Jo dėka labai daug gražių dalykų mano gyvenime įvyko, aš labai daug ko išmokau ir vis dar mokausi... Jis man artimiausias draugas, mano mokytojas, mylimasis - viskas viename... Jis tai žino, o ir pati matau, kad jam esu reikalinga (kaip pirmaargenta ir rašė). Jam tai vis praspūrsta, nors jei tiesiai šviesiai užklausiu - neigia. Tik kad jo kūno kalba išduoda visai kitas jo mintis. Jis bijo... O ryšio man nesinori prarasti su juo, kad ir kaip ateity viskas susiklostytų  smile.gif Tokį draugą turėti vertybė... Ir nebūtinai jis turi tapti mylimuoju smile.gif Norėčiau, o kaip bus - laikas parodys

Na ....lauksim tuomet tęsinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 11 16, 10:35)
as bent tureciau koki pasoneje kol anas atsipeikes  biggrin.gif

o kas sakė, kad jo nėra...? blush2.gif Jo kitas vaidmuo, kitokiomis aplinkybėmis jis yra mano gyvenime smile.gif o ir kortų klausiau dėl santykio su konkrečiu žmogumu, o ne dėl apskritai dėl santykių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 16 lapkričio 2016 - 10:28
Nu ir kantrybe. biggrin.gif 4metai. Kita moteris jau senai butu pasakius, arba su manim arba be manes tai jam lb pasiseke dar sakyciau biggrin.gif
Man uzteko geru puses metu kad susivokti jog viltis dedu i vyra kuris panasu kad neturi tokio susidomejimo manimi. Ir kiek kartu jis yra istempes mane is tos draugu zonos, jau nesuskaiciuoju blink.gif ir kiekviena karta sau sakau, nu kokia tu kvaila ir kad tai buvo paskutinis kartas. blink.gif
bet mano drauge viena sako, kaip pvz jie nebijo jusu prarasti? ar mes jau jiems atrodome kaip savaime suprantamas dalykas, kuris visada norui esant bus salia ax.gif arba tiesiog nesame jiems tokios svarbios kad turetu kazkokia baime. kantrybe gerai, bet ne 4ri metai ax.gif nebent jums po 18 lika ar neplanuojate nenorite nei seimos nei vaiku tai kot ir 10 metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 16 lapkričio 2016 - 11:52
aš vaikų turiu - daugiau neplanuoju. Vyrą ir moterį gali sieti ne tik poros santykiai. Taip - norėčiau daugiau, nei tik draugystės. Bet tą draugystę, kurią dabar turiu labai vertinu ir branginu. Man tiesiog jo buvimas mano gyvenime yra be galo svarbus ir brangus ir ne esmė kokį statusą jis užima mano gyvenime - draugo, mylimojo, sutuoktinio ar šiaip pažįstamo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiver: 16 lapkričio 2016 - 12:36
QUOTE(guodzik @ 2016 11 16, 13:48)
Nu ir kantrybe.  biggrin.gif 4metai. Kita moteris jau senai butu pasakius, arba su manim arba be manes tai jam lb pasiseke dar sakyciau  biggrin.gif
Man uzteko geru puses metu kad susivokti jog viltis dedu i vyra kuris panasu kad neturi tokio susidomejimo manimi. Ir kiek kartu jis yra istempes mane is tos draugu zonos, jau nesuskaiciuoju  blink.gif ir kiekviena karta sau sakau, nu kokia tu kvaila ir kad tai buvo paskutinis kartas.  blink.gif
bet mano drauge viena sako, kaip pvz jie nebijo jusu prarasti? ar mes jau jiems atrodome kaip savaime suprantamas dalykas, kuris visada norui esant bus salia  ax.gif arba tiesiog nesame jiems tokios svarbios kad turetu kazkokia baime. kantrybe gerai, bet ne 4ri metai  ax.gif  nebent jums po 18 lika ar neplanuojate nenorite nei seimos nei vaiku tai kot ir 10 metu  biggrin.gif

Labai teisingi zodziai ;) jie pasijaucia tokie nepakeiciami... biggrin.gif matot as patirties tokios neturiu , kazkaip su santykiais visada viskas buvo aisku , arba kartu arba atskirai! Jokie meiluziu statusai, atsigavimo laikotarpiai ar nezinojimai manes netenktu bet tai matyt buvo aisku visad is mano budo ir net nebuvo progos tam smile.gif
Bet pritariu kad santykiai nebutinai turi but paseles sexas, aistra kuri vozia per galva ar drugeliai plesantys plaucius pilve biggrin.gif ypac jei zmones jau su savo gyvenimo bagazu santykiam manau normalu kad noris ramybes, saugumo, patikimo vyro/draugo salia! Bendru interesu ir pan. Todel jei jauciat kad tai tas zmogus , shiver,ir jo buvimas uzpildo jus viskas gerai.
Atsakyti
GUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 09, 22:16)
Jūsų labai įdomi situacija. Lyg ir norite susirasti darbą, padaryti karjerą, bet jūsų darbas ryja šeimai skirtą laiką ir dėmesį. Jūs gal ne tiek norite rasti kitą darbą, kiek pabūti su vaikais. Per ateinančius metus jie bus jūsų dėmesio centre.
Jei jūs mesite darbą kito nesuradusi, tai jausitės nelaiminga ir toliau tęsti karjerą jums atrodys vis sunkiau ir grįžti į darbo rinką beveik neįmanoma, tapsite priklausoma nuo vyro, gyvensite dėl vaikų.
Jei toliau ieškosite darbo, šio nepalikdama, jums gali pavykti rasti puikų gerai apmokamą darbą, bet šis darbas džiugins tik jus vieną, tada stovėsite kryžkėlėje ir galvosite, ką pasirinkti, ar puikią karjerą, darbą, kuriame tikrai būsite vertinama, ar savo šeimą?
Gal jūs tiesiog norite pabūti su šeima, vaikais ir tik bijote sau tai pripažinti? Pagalvokite, ko iš tiesų jums šiuo metu labiausiai reikia.
Norėčiau pasitikslinimui klausimą užduoti, ar neplanuojate persikelti gyventi į kaimą, užmiestį?

QUOTE(RP30 @ 2016 11 10, 14:07)
Labai įdomus Jūsų tikslinamasis klausimas. Persikelti kolkas tikrai neplanuojame, tačiau turime planų užsiimti žemės ūkio veikla ( vynuogių auginimas) ir slapta tikiuosi , kad tai bus ne tik hobis, bet visa tai gal būt išsivystys į kokią turizmo veiklą su vynuogių ar vynų degustavimu. Manome, kad gal būt tai būtų saugus senatvės garantas, papildomos pajamos.
O dėl darbo : iš tikro esu labai pasiilgusi buvimo namie, namų ruošos, maisto gamybos.( tačiau tik kokiam pusmečiui), vaikai jau paaugliai. Jaučiuosi įstrigusi savo darbe, be galimybės kilti aukštyn ir būti įvertintai. Lyg ir suvokiu, jei paliksiu dabar savo darbą, prarasiu stabilias pajamas. Galimybei kilti aukštyn reikia laikyti egzaminus, bet man vis nepasiseka, net nebežinau kaip reikia pasiruošti jiems. Kadangi mano darbe labai dažnai tenka būti atsakingai už piniginių lėšų patekimą ten kur reikia, mano galvai tai pasidarė per daug sudėtinga iškęsti, tokias situacijas. Turi dirbti idealiai, negali klysti, nes tai pinigai. Iš tiesų niekas manęs negina iš darbo, kolektyvas tikrai geras, bet dažniausiai aš nebesijaučiu savo vietoje. Gerai kol gerai, bet jei ko prisisdirbi kankina per didelis atsakomybės jausmas.
Ačiū smile.gif už viską smile.gif

Keliu į viršų smile.gif Ačiukas smile.gif
Atsakyti