GUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 09, 22:16)
Jūsų labai įdomi situacija. Lyg ir norite susirasti darbą, padaryti karjerą, bet jūsų darbas ryja šeimai skirtą laiką ir dėmesį. Jūs gal ne tiek norite rasti kitą darbą, kiek pabūti su vaikais. Per ateinančius metus jie bus jūsų dėmesio centre.
Jei jūs mesite darbą kito nesuradusi, tai jausitės nelaiminga ir toliau tęsti karjerą jums atrodys vis sunkiau ir grįžti į darbo rinką beveik neįmanoma, tapsite priklausoma nuo vyro, gyvensite dėl vaikų.
Jei toliau ieškosite darbo, šio nepalikdama, jums gali pavykti rasti puikų gerai apmokamą darbą, bet šis darbas džiugins tik jus vieną, tada stovėsite kryžkėlėje ir galvosite, ką pasirinkti, ar puikią karjerą, darbą, kuriame tikrai būsite vertinama, ar savo šeimą?
Gal jūs tiesiog norite pabūti su šeima, vaikais ir tik bijote sau tai pripažinti? Pagalvokite, ko iš tiesų jums šiuo metu labiausiai reikia.
Norėčiau pasitikslinimui klausimą užduoti, ar neplanuojate persikelti gyventi į kaimą, užmiestį?
QUOTE(RP30 @ 2016 11 10, 14:07)
Labai įdomus Jūsų tikslinamasis klausimas. Persikelti kolkas tikrai neplanuojame, tačiau turime planų užsiimti žemės ūkio veikla ( vynuogių auginimas) ir slapta tikiuosi , kad tai bus ne tik hobis, bet visa tai gal būt išsivystys į kokią turizmo veiklą su vynuogių ar vynų degustavimu. Manome, kad gal būt tai būtų saugus senatvės garantas, papildomos pajamos.
O dėl darbo : iš tikro esu labai pasiilgusi buvimo namie, namų ruošos, maisto gamybos.( tačiau tik kokiam pusmečiui), vaikai jau paaugliai. Jaučiuosi įstrigusi savo darbe, be galimybės kilti aukštyn ir būti įvertintai. Lyg ir suvokiu, jei paliksiu dabar savo darbą, prarasiu stabilias pajamas. Galimybei kilti aukštyn reikia laikyti egzaminus, bet man vis nepasiseka, net nebežinau kaip reikia pasiruošti jiems. Kadangi mano darbe labai dažnai tenka būti atsakingai už piniginių lėšų patekimą ten kur reikia, mano galvai tai pasidarė per daug sudėtinga iškęsti, tokias situacijas. Turi dirbti idealiai, negali klysti, nes tai pinigai. Iš tiesų niekas manęs negina iš darbo, kolektyvas tikrai geras, bet dažniausiai aš nebesijaučiu savo vietoje. Gerai kol gerai, bet jei ko prisisdirbi kankina per didelis atsakomybės jausmas.
Ačiū

už viską
Keliu į viršų

Ačiukas