Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

mus gyvenimas suveda ne pirmą kartą. Tik šį kartą viskas kitaip - kitos aplinkybės, kitoks buvimas šalia.... Va ir nežinau ko tikėtis, nes tai nesibaigia, o ir nenoriu, kad baigtųsi, tik nelabai ką galiu padaryti dėl ateities perspektyvų, o kiek jis bando daryti (kol kas bando tik atsitraukti, nes buvimas kartu jį bauginą - priežastis žinau). Atsitraukti jam nepavyksta - vis sugrįžta. O ir kiek esame kalbėje - jam reikalingas mano buvimas jo gyvenime smile.gif O visą kitą situaciją nupasakojo kortos smile.gif jis turi daug vidinių priešpriešų ir išgyvenimų - reikia laiko, o aš niekur ir neskubu. Ne visada aistra turi būti viso ko variklis - yra daug gilesnių dalykų, kurie suriša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2016 11 16, 13:41)
mus gyvenimas suveda ne pirmą kartą. Tik šį kartą viskas kitaip - kitos aplinkybės, kitoks buvimas šalia.... Va ir nežinau ko tikėtis, nes tai nesibaigia, o ir nenoriu, kad baigtųsi, tik nelabai ką galiu padaryti dėl ateities perspektyvų, o kiek jis bando daryti (kol kas bando tik atsitraukti, nes buvimas kartu jį bauginą - priežastis žinau). Atsitraukti jam nepavyksta - vis sugrįžta. O ir kiek esame kalbėje - jam reikalingas mano buvimas jo gyvenime smile.gif O visą kitą situaciją nupasakojo kortos smile.gif jis turi daug vidinių priešpriešų ir išgyvenimų - reikia laiko, o aš niekur ir neskubu. Ne visada aistra turi būti viso ko variklis - yra daug gilesnių dalykų, kurie suriša smile.gif

Labai teisingai mirksiukas.gif Jei žmogus vertas laukimo, laukti reikia, nesvarbu koks bus rezultatas. Juk kol tas žmogus yra ir jūs turit viltį, kad bus ir toliau - to ir užtenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2016 11 16, 13:41)

As tai manau kad net storiausia ledkalni yra imanoma pralauzti smile.gif palinkesiu Jums sekmes!
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2016 11 16, 14:38)
GUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 09, 22:16)
Jūsų labai įdomi situacija. Lyg ir norite susirasti darbą, padaryti karjerą, bet jūsų darbas ryja šeimai skirtą laiką ir dėmesį. Jūs gal ne tiek norite rasti kitą darbą, kiek pabūti su vaikais. Per ateinančius metus jie bus jūsų dėmesio centre.
Jei jūs mesite darbą kito nesuradusi, tai jausitės nelaiminga ir toliau tęsti karjerą jums atrodys vis sunkiau ir grįžti į darbo rinką beveik neįmanoma, tapsite priklausoma nuo vyro, gyvensite dėl vaikų.
Jei toliau ieškosite darbo, šio nepalikdama, jums gali pavykti rasti puikų gerai apmokamą darbą, bet šis darbas džiugins tik jus vieną, tada stovėsite kryžkėlėje ir galvosite, ką pasirinkti, ar puikią karjerą, darbą, kuriame tikrai būsite vertinama, ar savo šeimą?
Gal jūs tiesiog norite pabūti su šeima, vaikais ir tik bijote sau tai pripažinti? Pagalvokite, ko iš tiesų jums šiuo metu labiausiai reikia.
Norėčiau pasitikslinimui klausimą užduoti, ar neplanuojate persikelti gyventi į kaimą, užmiestį?
Labai įdomus Jūsų tikslinamasis klausimas. Persikelti kolkas tikrai neplanuojame, tačiau turime planų užsiimti žemės ūkio veikla ( vynuogių auginimas) ir slapta tikiuosi , kad tai bus ne tik hobis, bet visa tai gal būt išsivystys į kokią turizmo veiklą su vynuogių ar vynų degustavimu. Manome, kad gal būt tai būtų saugus senatvės garantas, papildomos pajamos.
Keliu į viršų smile.gif Ačiukas smile.gif

Kiek suprantu, jūs norėjote paklausti apie savo svajonę, ar lemta jai išsipildyti. Šiaip atsakau tik į vieną klausimą šioje temoje, bet kad pati jūsų užklausiau apie kaimą, tai atsakau. Jūsų svajonė, lai ir liek gražia svajone. Jūs galite pagalvoti apie kokį kitokį verslą, nes šis jums kels ištisinį stresą. Kai kalbate namie apie jūsų gražią svajonę, tai gal jums atrodo, kad ir vyras pritaria, tačiau gali paaiškėti, kad svajonė yra tik jūsų vienos, o vyras nenorėdamas jūsų liūdinti, tuo labiau, kad kalbate apie labai tolimus laikus jums pritaria. Kortos rodo, kad jei imtumėtės šio verslo, viskas sugriūtų ant jūsų pečių, viena viskuo turėtumėte rūpintis, pajamų nebūtų tiek kiek tikitės, kadangi pajamas surytų investicijos į verslą, viskas, ką uždirbtumėte virstų apyvartinėmis lėšomis. Žinių trūkumas, didžiuliai neišsipildę lūkesčiai ir nuolatinis taupymas jus varytų į neviltį. Iki pensijos kiek suprantu, dar laiko yra, tad svajonei pakeisti dar irgi laiko yra 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2016 11 16, 19:55)
As tai manau kad net storiausia ledkalni yra imanoma pralauzti  smile.gif palinkesiu Jums sekmes!

Nesu naivi svajoklė smile.gif suprantu, kad ne visiems norams lemta išsipildyti. Bet už tai, kad jis yra mano gyvenime - likimui aš dėkoju smile.gif Ačiū už palaikymą ir gražų linkėjimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2016 11 16, 14:53)
Labai teisingai mirksiukas.gif Jei žmogus vertas laukimo, laukti reikia, nesvarbu koks bus rezultatas. Juk kol tas žmogus yra ir jūs turit viltį, kad bus ir toliau - to ir užtenka 4u.gif

Kortos niekuomet nieko nepasako. Deja deja. Ir ar yra vertas žmogus laukimo, taip pat pačios save įtikiname. Nes žmogų matome per save. Jei buvo nudegta, kiti irgi atrodo apdegę. Ir jis taip pat mato savo akimis. Todėl reikia ne laukti, o eiti pasitikti ateities. Niekas neprikels -- tik pati save. Kito žodis gali tik padėti kilti. Bet jei nebus noro iš savęs, niekas ir su stipriausiu kranu nepakels. Bet ar verta rizikuoti. Nežinau. Ir aš.
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2016 11 11, 22:05)
Prašau,nepraleiskit mano klausimėlio

4u.gif
Atsakyti
Pirmaargenta, labas rytas. Labai noriu,kad šį kartą pažiūrėtumėte vieną klausimą,su vyro darbu susijusį. Sakykit,kaip viskas toliau klostysis,darbo labai daug, reikalavimai taip pat. Darbdaviai kitais metais jam siūlo šiek tiek pakelti atlyginimą, taip pat ir firmos automobilį.Ar tai tik ir liks pažadai? Bet vyras galvoja,ar dar "temps"ten ar kažką kitą ieškotis ar eiti į žemesnias pareigas,kol stogas dar vietoj? Ką matote Jūs? Labai ačiū.
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausima del darbo. Planuoju iseiti is savo darbo, siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose, ir pradeti nauja veikla. Jau taip uzsidegiau, kad reikia, bet vis nedristu zengti to zingsnio. Gal paziuretumete, kaip bus su mano senu darbu, ar verta man is jo iseiti ir ar verta imtis tos naujos veiklos. Jeigu paziuretu kelios merginos siuo klausimu, buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 16, 20:49)
Kiek suprantu, jūs norėjote paklausti apie savo svajonę, ar lemta jai išsipildyti. Šiaip atsakau tik į vieną klausimą šioje temoje, bet kad pati jūsų užklausiau apie kaimą, tai atsakau. Jūsų svajonė, lai ir liek gražia svajone. Jūs galite pagalvoti apie kokį kitokį verslą, nes šis jums kels ištisinį stresą. Kai kalbate namie apie jūsų gražią svajonę, tai gal jums atrodo, kad ir vyras pritaria, tačiau gali paaiškėti, kad svajonė yra tik jūsų vienos, o vyras nenorėdamas jūsų liūdinti, tuo labiau, kad kalbate apie labai tolimus laikus jums pritaria. Kortos rodo, kad jei imtumėtės šio verslo, viskas sugriūtų ant jūsų pečių, viena viskuo turėtumėte rūpintis, pajamų nebūtų tiek kiek tikitės, kadangi pajamas surytų investicijos į verslą, viskas, ką uždirbtumėte virstų apyvartinėmis lėšomis. Žinių trūkumas, didžiuliai neišsipildę lūkesčiai ir nuolatinis taupymas jus varytų į neviltį. Iki pensijos kiek suprantu, dar laiko yra, tad svajonei pakeisti dar irgi laiko yra  4u.gif  4u.gif

Ačiū už įžvalgas. Tiesiog norėjau sužinoti prie ko tas kaimas įsimaišė. O su dabartine svajone, tai dabar aš labiau stabdau, o kaip vėliau bus nežinau. Nes viskas dar tik svajonėse. Didelis ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2016 11 17, 16:00)
Sveikos merginos, turiu klausima del darbo. Planuoju iseiti is savo darbo, siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose, ir pradeti nauja veikla. Jau taip uzsidegiau, kad reikia, bet vis nedristu zengti to zingsnio. Gal paziuretumete, kaip bus su mano senu darbu, ar verta man is jo iseiti ir ar verta imtis tos naujos veiklos. Jeigu paziuretu kelios merginos siuo klausimu, buciau labai dekinga.

Dėl naujos veiklos: perspektyva iš šiandien dienos yra sunkus ir labai sunkus darbas. Yra tokia galimybė, kad nesuvaldysite situacijos ir turėsite nuostolių (Jūs viena tai darysite, ar bus bendradarbių? Jei taip - juos reiktų atidžiai stebėti, kad nebūtų Jumis pasinaudota, budri būkite). Savi interesai gali nukentėti, čia jau reiktų kovoti ir su kažkuo trečiu (todėl klausiau pirmiau, ar viena, ar ne viena tai daryti norite). Tas trečias - jei ne asmuo, tai aplinkybės. Jums yra labai pavojinga skolintis tam pinigus. Čia būtų spąstai. Patarime - labai atidžiai žiūrėti, kaip viskas vyksta su pinigais ir dokumentais, tai yra silpnoji Jūsų pusė šiuo atveju. Pavojus surašiau, bet griežto "ne" tikrai nėra. Kortos tik įspėja apie kliūtis ir silpnas vietas, o tai turint omenyje, galima keisti situaciją ir pastrateguoti atitinkamai.

Perspektyva senajame darbe tokia, kad darbdavys jau yra ir gali būti toliau nepatenkintas (dėl galimų biuletenių greičiausiai, kaip man čia matosi), ten taipogi būtų sunku vėl įsivažiuoti ir labai galimai yra žmogus vietoj Jūsų, kurio darbdavys nenorės paleisti, ką tie įstatymai bekalbėtų. Tai ne verdiktas, pasikartosiu.

Jeigu iš senojo išeinate, galima tiek nostalgija (Jums ten patiko, ar buvote pripratusi?). tiek emocinis sąstingis šioks toks - trumpalaikis. Kova už būvį, kol vėl stosite į vėžes, matau kažkokio, Jums svarbaus asmens spaudimą likti ten, bet matau ir aiškų ryžtą išeiti. Jūs rašote, kad abejojate, bet širdy Jūs puikiai žinote, ką norite daryti ir kas būtų teisinga. Jums tereik patvirtinimo.
Jeigu neišeinate, liekate ten, tai neturiu daug ką papasakot, tiesiog stagnacija. Plius, kadangi aš matau labai galimą Jūsų neįsileidimą ten atgal (šiame derinyje taip pat), tai Jūs jaustumėtės, kaip ir pasielgusi neteisingai, ne taip, kaip liepia širdis ir sveika nuovoka. Galimai, bandant grįžti ten, Jūsų lauktų emocinis sustojimas, ryžto sumažėjimas ir patupėtumėte dar su vaikučiu namuose smile.gif Patarime dėl senojo darbo - nekamuokit savęs abejonėmis, Jūs žinote, ką daryti.
Papildyta:
QUOTE(Vaivorykstes @ 2016 10 18, 19:24)
Amariliai as kantriai laukiu kada mano darbo situacija paziuresit. Na ir del simpatiju idomu. Kazkaip tikrai daug vaikinu aplink sukasi paskutiniu metu, o ar kas rimaciau is ju?
Aciu  4u.gif

Labas smile.gif Ar kas pasikeitė per tą mėnesį? smile.gif Nieko nebeatsimenu apie darbą :/ Atsimenu, tik kad rašėt, jog kantriai laukiat.
Atsakyti
Sveika sugrizus, Amariliai 4u.gif
Atsakyti