Sveikos mergaites. Labai senai cia jau lankiausi. Labai noreciau uzduoti klausymeli. Atrodo kazkas darosi musu santykiam su vyru,atrodo vel tolstam ir vel jie atvesta. Gal kuri galetu paziureti kas bus toliau ar viskas susitvarkys ar nebe.
Labas rytas mergaitės,trumpai kuri galit atsakyt...
Eiti į klasiokų susitikimą ar ne? Noro didelio nėra bet kvietimą gavau 25m praejo.
Ačiū atsakiusiai
merginos ka daryti darbas pabodo , jame nerealizuoju saves ir nors dirbu ne taip ilgai, bet jauciu kad jau issisemiau, pabodo jis man, neteikia pasitenkinimo, esu taip pat labai jautri bet kokiai kritikai, ar kito zmogaus nuomonei apie mane, pvz jei pasako esi tokia ar tokia, jautriai reaguoju, apninga slogios mintys , jog nepatinku, nors gyvenime visiems juk neitiksi, ar reikia grudintis ir ismokti kovoti, pastoveti uz save, nes kartais taip atrodo kad lyg vardan ramybes ir geros atmosferos bijau ka piktesnio grieztesnio atsakyti , klausimas ar reikia kovoti su savo negatyviomis mintimis ir bandyti keisti save bei pakovoti uz save, parodant savo tikraji veida ar tiesiog siame darbe as issisemiau ir po truputi ieskoti kito dabo kuriame galbut labiau realizuociau save ir jausciausi rami ?
Aciu, kuri atsakys.
Aciu, kuri atsakys.
QUOTE(Misiukaite @ 2016 10 23, 19:27)
ar reikia grudintis ir ismokti kovoti
Taip! Čia ir be Taro aišku. 
O kovos taktikų, kaip ir veidų, yra daugybė. Galima išmokti griebti už gerklės/įžūlus veidas; atsiriboti/abejingas veidas; pradėti viskuo perdėtai rūpintis/saldus veidas... ir bla bla bla... Eksperimentuokit ir rinkitės taktiką pagal save. Ir pasitelkit humorą! Jei padėties nepakeis, tai bent savijauta pagerės.

QUOTE(klopedija @ 2016 10 23, 17:44)
Taip! Čia ir be Taro aišku.
O kovos taktikų, kaip ir veidų, yra daugybė. Galima išmokti griebti už gerklės/įžūlus veidas; atsiriboti/abejingas veidas; pradėti viskuo perdėtai rūpintis/saldus veidas... ir bla bla bla... Eksperimentuokit ir rinkitės taktiką pagal save. Ir pasitelkit humorą! Jei padėties nepakeis, tai bent savijauta pagerės.

esme ta arba cia mano nusistatymnas kad atmosfera nepageres kai kazka vaidinsi , o itampoje dirbti ar ilgai pavyks kai nesijausi gerai, tuos veidus zinoma daryti galima , bet kaip ilgai kentesi ?
Misiukaite, bet ir kortos čia nepatars, nes labai platus klausimas diskusijoms. Sukonkretinkit problemą.

QUOTE(klopedija @ 2016 10 23, 18:40)
Misiukaite, bet ir kortos čia nepatars, nes labai platus klausimas diskusijoms. Sukonkretinkit problemą. 

labai jautriai reaguoju i kritika, ar bet koki pasakyma mano adresu, jog esu tokia ir tokia, priimu tai kaip priekaista, ir nusistatau kazkaip isizeidziu , tada apsistatau lyg sienom , to zmogaus arti neprileidziu, jog manes lyg neiskaudintu, tokioje atmosferoje kuria sudarau , paciai man buti sunku, bunu itampoje. tai va ir mastau ar man reikia kazkaip keistis, uzsigrudinti viduje ir neteikti tiek daug demesio ka kitas pasake , nes uzsisklendziu, matote dar paskutiniu metu as esu tokia daugiau be nuotaikos , gal pati bandau , kuriu konfrotacijas ir zmones jaucia ta mano nepasitenkinima, nors esu siaip mielas zmogus, savo blogu savybiu nerodau, tai va jauciu kad darbas neidomus man kuri dirbu , pabodo man, nerealizuoju save , laikas gal jau keisti, bet tuo paciu esu ir be galo jautri, jei kas pasako koki amano savybe charankterio, kaip priekaista man , as uzsisklendziu, isizeidziu ir uzsibarikaduoju, nebebendrauju su zmogumi taip kaip seniau, to pasekoje pati jauciu itampa, tai ir iskilo klausimas ar man nebijo ir nekreipti taip demesio i visokius pasakymus ale apie mano charakterio savybes , gal nebijoti net ir pastoveti uz save atkrentant ir pan ar tiesiog man laikas ieskoti darbo kuriame atskleisciau save , labiau realizuociau ir jausciau pasitenkinima? ir kiek ilgai reiketu ieskoti naujo darbo ? ar kolkas dar palaukti, nusiraminti ir nesikarsciuoti ? esu dar baisiai emocionali .
paskutiniu metu dar blaskausi, esu pabaigusi mokslus, bet pagal specialybe niekaip nedirbu, neisidarbinu ir va toks ir liudesys, norisi paklausti kokiu keliu man sukti ar ieskoti visom isgalem darbo pagal specialybe, galbut jei tikrai uzsiimsiu ir rasiu pagal specialybe, bet kyla dvejones ar man jis patiks, galesiu dirbti, nes toks jausmas kad geriausiai man dirbti vienai
yra minciu pradeti ir savo veikla, kaip ji kazi sektusi, dabar dirbu darba nekvalifikuota
yra minciu pradeti ir savo veikla, kaip ji kazi sektusi, dabar dirbu darba nekvalifikuota
QUOTE(Tulpyte @ 2016 10 22, 19:21)
Sveikos mergaites. Labai senai cia jau lankiausi. Labai noreciau uzduoti klausymeli. Atrodo kazkas darosi musu santykiam su vyru,atrodo vel tolstam ir vel jie atvesta. Gal kuri galetu paziureti kas bus toliau ar viskas susitvarkys ar nebe.
Laba. Bandau as. Man toks vaizdas kad pas jus kazkokia kova, nesutarimu virtine. Bet daugiau ne zodine o nepasitenkinimu bangos. Nezinau kuris bet viens is jusu seimoj paemes "aukos" vaidmeni.
Siaip jokiu teciu asmenu ar skirybu tikrai nesimato. Kazkaip pavyks jum issiaiskinti ir prikelt santykius vel gyvuot. Nieko bloga nematau.
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2016 10 23, 04:40)
<p>Labas rytas
mergaitės,trumpai kuri galit atsakyt...</p><p></p><p>Eiti į klasiokų susitikimą ar ne? Noro didelio nėra bet kvietimą gavau 25m praejo.</p><p></p><p>Ačiū atsakiusiai
</p>

Is kortu toks sakyciau didelis nenoras ten eit, lyg varzymasis kazko. Bet 6 taures rodo prisininimus, senus draugus ir senas meiles didele tikimybe jas sutikt kas akivaizdu klasioku susitikime

Jei neisi. Is kortu sakyciau kad jei neisi turesi dar kazkoki pasirinkima ka veikti ir tai bus labai ekspromtu sumastyta.
Ačiū labai . Tikrai mėtausi eiti ar ne... permastau...ko pasiekiau gyvenime..ir nuleidziu sparnelius... aišku svarbu ne materija ...vat jazkaip ne taip jauciuosi...kas man nebūdinga ..senstu matyt
Aplamai matyt rudenine melancholija užpuolusi... nieko kazkaip nesinori