Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveikos,gal kas Galit išmesti kortas Sutikau žmogų mes abu nei kartu nei atskirai Man atrodo jis nori būti irgi su manim bet abu to bijome ,net prisipažinti abu viens kitam bijome ,Taigi ar turi šie santykiai ateitį? Ar būsim kartu su Z?
Atsakyti
Labos, norėjau kad apšviestumėt man mano situaciją: situacija darbe sudėtinga, vadovas abejoja kompetencija, kaltina nebūtais dalykais,
bendradarbių pozicija nėra draugiška, palaikymo mažai...Gal ieškot darbo kitur? kokie mano šansai prekyboj? ačiū.
Atsakyti
Sveiki,

nežinau ar vietoj toks klausimas...nes moterys apie santykius, karjerą klausia. Tiesiog... dingo mano mylima katė, geriausia draugė, šeimos narė. Įtariame, kad pavogta eilinio pasivaikščiojimo metu... verysad.gif Padariau viską, bet niekaip nepavyksta jos rasti...Apima bejėgiškumo jausmas, kai negali padėti...O laukimas veda iš proto.
Klausimas toks: ar grįš katė į savo namus? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip jūs čia laikėtės, kol aš ligos patale voliojausi? Jau po truputį stiprėju, bandysiu grįžti pas jus ir vėl pažvelgti į jūsų gyvenimus per kortų prizmę. Nepykite, bet kol kas rinksiuosi klausimus, kad būtų kuo paprastesni, nes gilioms, sudėtingoms analizėms dar neturiu jėgų, o daugiau norinčių nemokamai pakonsultuoti nelabai atsiranda, net visų mėgiama Amariliai dingo iš forumo.
Žinau, kad čia užsuka ne viena tarologė, turiu pasiūlymą. Artėja Kalėdos - dovanų ir gerų darbų metas, mielos tarologės, padovanokite po vieną nemokamą seansą čia klausimus užduodančioms merginoms, tegu tai bus jūsų dovana forumietėms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laukine22 @ 2016 10 25, 08:41)
Sveikos,

Neramina vienas klausimas, sugalvojau vėl pradėti studijuoti. Mokslas mokamas, pajamos šiuo metu ne itin didelės, todėl noriu sužinoti - ar verta investuoti? Ar pasirinkusi šias studijas priimsiu tinkamą sprendimą ir jos man bus naudingos ateityje?

Ačiū.

Baigtos studijos ne tik suteiks jums pasitenkinimą gautu išsilavinimu, bet ir padės renkantis tolimesnį savo kelią, gali stipriai pakeisti jūsų gyvenimą į gerą.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 31, 01:24)
Noreciau suzinoti kaip klostysis toliau mano santykiai su MB? Aciu 4u.gif

O santykiai kokie? Darbiniai-dalykiniai? Meilės, jausmų nematau, vien mintys apie darbą, finansus ir pinigų taupymą.
Atsakyti

Sveikos merginos deliojancios kortas. tikiuosi kuri galesit man padet. rasiau su savo problema kitoje temoje bet primaargenta pasiule ateiti cia. sake kad yra spec deliones paziuret tam klausimui kuris mane neramina. Zodziu situacija tokia. itariu kad vienam mano artimam zmogui tiksliau sakant labai geram draugui yra daromas maginis poveikis. to zmogaus vardas prasideda raide V. todel buciau dekinga jai kuri padeliotu kortas ir paziuretu ar mano itarimai teisingi.  isanksto Aciu.

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 11 04, 20:43)
O santykiai kokie? Darbiniai-dalykiniai? Meilės, jausmų nematau, vien mintys apie darbą, finansus ir pinigų taupymą.

draugiski, dalykiniai 4u.gif kaip matau kitokie ir nebus 4u.gif dekoju.
Atsakyti
Kur meile ten neaiskumai unsure.gif stengsiuos paprastai - gyvenu santuokoj, myliu vyra savo, nors tiek iskaudines...tai nezinau kodel ta meile vis many....vis tolstam....atrodo jam nereikia nei svenciu su seima, nei savaitgaliu...is principo gali nesneket savaitemis, nepaisant to kad vaikai mato.... verysad.gif daug del jo dariau, pamindama savo oruma keldavau balta veliava ir eidavau taikytis....bet viduj jauciausi kaip mazgote....nznau....ar verta smukti zemiau nei zemai verysad.gif klausimas - ar mano ateitis su siuo vyru? verysad.gif Aciu kas netinges ir atsakys....lauksiu bet kokios info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Esu nelaiminga savo santuokoje. Issiskirti su vyru sudetinga. Turiu meiluzi, kuri myliu. Klausimas: ar meiluzis mane myli ir kokie santykiai musu laukia?
Atsakyti
Isprotesiu. Patraukit kortas ar dar liko kur zemyn krist ar kas man. Dugnas isvis.
Atsakyti
Sveikos merginos,

turiu klausimėlį, mano šeimyna sumąstė mane supiršti su vienu vaikinu, vadinkim jį D, man jis išties patinka, turi tuos bruožus, kurių aš norėčiau savo antroje pusėje, tik man kyla klausimas ar aš jam patinku, nes jo elgesys labai keistas, kartais atrodo patinku, kartais atrodo, kad jis yra priverstas su manimi bendrauti. Taigi kaip yra ištikro?

Dėkui
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2016 10 30, 13:29)
Laba diena,

Klausimas banalus, bet man aktualus smile.gif Gal kuri gali pažiūrėti tolimesnes perspektyvas mano darbe? Arba kokios perspektyvos kitiems darbams?

Keliu klausimą, gal kažkuri vis tik galės žvilgterti. Galvoje užtemimas. Darbo nekenčiu net pykina, bet baimė nuo vilko papulti ant meškos dar didesnė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Seekforthebest @ 2016 11 06, 18:21)
Sveikos merginos,

turiu klausimėlį, mano šeimyna sumąstė mane supiršti su vienu vaikinu, vadinkim jį D, man jis išties patinka, turi tuos bruožus, kurių aš norėčiau savo antroje pusėje, tik man kyla klausimas ar aš jam patinku, nes jo elgesys labai keistas, kartais atrodo patinku, kartais atrodo, kad jis yra priverstas su manimi bendrauti. Taigi kaip yra ištikro?

Dėkui

i sita as atsakysiu. Paklauskite 4u.gif juk neturite ko prarasti.
Atsakyti