Labai aciu uz atsakyma . Labai tiksliai atsaket,tai as vis kabinejuosi ir kaip sakant ieskau zakabu. Tikiuosi taip ir bus ,kad viskas susitvarkys.Aciu

QUOTE(Linusik @ 2016 10 23, 23:03)
Sveiki
Gal rastumete laiko mano klausimams.
Ar iki lapkričio vidurio iseisiu i kita darba. Kaip klostysis santykiai su SD.
Didelis aciu
Gal rastumete laiko mano klausimams.
Ar iki lapkričio vidurio iseisiu i kita darba. Kaip klostysis santykiai su SD.
Didelis aciu

Del santykiu tai is kortu sakyciau tu pati neapsisprendus tvirtai ar nori rimtu santykiu su juo. Viena diena nori kita ne. Gal net sakyciau lyg galvoji jog tie santykiai geri protingi, bet ijungus jausmus galvoji kad gal ner tos ugnies... (arba atvirksciai yra ugnies bet pradedi svarstyt ar ilgai eitumet kartu) ikalinti tie santykiai...
Bet manau situacija i ateiti tokia kad jei negyvenat kartu kazka pradedit kalbet link to ir eiti bet kad viskas pasikeis nemanau. Santykiuose jokio uztikrintumo mano akim.
QUOTE(Ritandra @ 2016 10 24, 17:42)
Del santykiu tai is kortu sakyciau tu pati neapsisprendus tvirtai ar nori rimtu santykiu su juo. Viena diena nori kita ne. Gal net sakyciau lyg galvoji jog tie santykiai geri protingi, bet ijungus jausmus galvoji kad gal ner tos ugnies... (arba atvirksciai yra ugnies bet pradedi svarstyt ar ilgai eitumet kartu) ikalinti tie santykiai...
Bet manau situacija i ateiti tokia kad jei negyvenat kartu kazka pradedit kalbet link to ir eiti bet kad viskas pasikeis nemanau. Santykiuose jokio uztikrintumo mano akim.
Didelis aciu už atsakymą

O kokia situacija du darbo pakeitimu?
Dar karta aciu
laba diena
Trumpai tariant šeimyninė krizė, sąntykių atšalimas ir išsisėmimas. Kaip iš jos išeiti?
Ačiū!

Trumpai tariant šeimyninė krizė, sąntykių atšalimas ir išsisėmimas. Kaip iš jos išeiti?
Ačiū!

Sveikos,
Neramina vienas klausimas, sugalvojau vėl pradėti studijuoti. Mokslas mokamas, pajamos šiuo metu ne itin didelės, todėl noriu sužinoti - ar verta investuoti? Ar pasirinkusi šias studijas priimsiu tinkamą sprendimą ir jos man bus naudingos ateityje?
Ačiū.
Neramina vienas klausimas, sugalvojau vėl pradėti studijuoti. Mokslas mokamas, pajamos šiuo metu ne itin didelės, todėl noriu sužinoti - ar verta investuoti? Ar pasirinkusi šias studijas priimsiu tinkamą sprendimą ir jos man bus naudingos ateityje?
Ačiū.
Negalvojau, kad teks kada nors klausti tokio klausimo... bet noreciau suzinoti ar gyvenu su tinkamu vyru, ar musu santykiuose yra perspektyvu.
Nezinau pati kas atsitiko. Nutrukau nuo pavadzio. Atrodo santykiai ir nugyventas laikas buvo puikus, tik kuo toliau tuo pasitenkinimo sirdy maziau. Gal 3 metu krize...
Nezinau pati kas atsitiko. Nutrukau nuo pavadzio. Atrodo santykiai ir nugyventas laikas buvo puikus, tik kuo toliau tuo pasitenkinimo sirdy maziau. Gal 3 metu krize...

QUOTE(Sanraiz @ 2016 10 20, 17:12)
Na, Jusu atveju net neverta delioti -atsakymas Juk ir taip aiskus-jis Jusu klausime. Aisku,kad verta. Neepabandziusi ir nezinosite kaip butu buve.
Nusiteikite pozityvei ir zingsni i prieki! Darbas pats Jusu nesusiras. Nebent Jums patinka kankintis dabartiniame ir laukti stebuko
Atsiminkite-viskas, kas vyksa-tik i gera. Net jei tai blogas, mums nepatinkntis dalykas, jis mus "paaukleja", vercia ismokti pamoka. Ir Jusu gi atveju-dabartinis darbas Jums duoda pamoka-kentek arba JUDEK!
Nusiteikite pozityvei ir zingsni i prieki! Darbas pats Jusu nesusiras. Nebent Jums patinka kankintis dabartiniame ir laukti stebuko

Atsiminkite-viskas, kas vyksa-tik i gera. Net jei tai blogas, mums nepatinkntis dalykas, jis mus "paaukleja", vercia ismokti pamoka. Ir Jusu gi atveju-dabartinis darbas Jums duoda pamoka-kentek arba JUDEK!
Darbo as ieskausi, bet labai sunkiai sekasi. Jau apemus neviltis, kad is vis ka geresnio rasiu, tai ir kila minciu gal geriau likti. Gal galit kas žvilgtelt ar iki metu galo pavyks susirasti koki darba?
Laba diena,
domina kaip toliau klostysis su darbu susiję reikalai? ar dirbsiu ir toliau sename, ar teks ieškotis kito? Ačiū
domina kaip toliau klostysis su darbu susiję reikalai? ar dirbsiu ir toliau sename, ar teks ieškotis kito? Ačiū

Laba diena, paziurekite prasau, ar susitaikysim su vyru V greitu metu ? Ar tai jau galutinis musu issiskyrimas? Aciu

Laba diena,
Klausimas banalus, bet man aktualus
Gal kuri gali pažiūrėti tolimesnes perspektyvas mano darbe? Arba kokios perspektyvos kitiems darbams?
Klausimas banalus, bet man aktualus