Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erendira @ 2016 10 21, 09:20)
Bet jei kas siųstųsi maistą iš DE, prašyčiau galimybės prisijungti, jei ten būtų veterinarinio Hills Z/D. Nes kai pabrango zoofast, likau žiauriai ant ledo - Vileikos <em>apuokas </em>atvežė, bet S/D  doh.gif  Susitariau su kitu tiekėju (jis mūsų įmonės klientas), tas gauna iš vežėjų po 24 eur vietoje 29. Aišku, vis sutaupau, bet vistiek tokia suma mėnesiui vienam katui biškį smaugia  blink.gif O kur dar Pedro my**amasi maistas ir dvi apetitu nesiskundžiančios tetutės?</p>

Aš su pažįstamais perkuosi iš vokiško zooplus.de, tai visai nieko kainos dar.

Weronica su gimimo diena 4u.gif
Atsakyti

Lapyna zooplus.de perki?

Aha. Seniau užsakinėdavau per veisėją, bet toli važiuoti į tą jos Vileiką atsiiminėt.

Dabar atveš į namus :B

Kaimynka kažkur Kalvarijų turguj perka, sakė jai dar pigiau gaunasi. Bet ji RC perka. Aš tam turginiam taške nebuvau, bet įtariu visokie blatnesni maistai LT rečiau būna ir brangiau kainuoja.

O, Colomba, taigi man su tavim kooperuotis reikėjo, kaimynkos gi :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 21 spalio 2016 - 12:15

pažiūrėjau pas vokiečius TOW brangesnis nei pas lenkus. O Kalvarijų turguj neradau TOW. 

Atsakyti

Ei, ei, Lapyna su Colomba, manęs neišmeskit  :blink:  :D  Dabar aš iš Vileikos važiuosiu  :D 

Atsakyti
Bet kad pet24.lt acana pigesne ax.gif
Atsakyti

Ei, ei, [b]Lapyna [/b]su [b]Colomba[/b], manęs neišmeskit  :blink:  :D  Dabar aš iš Vileikos važiuosiu  :D
Vajei, o tamista iš Vileikos? :D Tai darysim arbatos vakarėlį katmaisčiams atsidalinti. Jau užsakiau.  :mirksiukas: 

Bet kad pet24.lt acana pigesne ax.gif
Bet kad pet.24 acana tik po 2kg, didesnio maišo nėr sandėly. :rolleyes:

Dar yra niuansas, kad aš vokiečiais labiau pasitikiu. Iš vieno lietuviško puslapio (ne pet24, kažkoks kitas) kartą gavau maistą be galiojimo datos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 21 spalio 2016 - 13:07
QUOTE(busycat @ 2016 10 21, 11:31)
Maniskiai dabar labai skaniai raito grassland 4u.gif Kiara net nakcia atselina patraskinti

Pas mus čia labai įprasta naktį triaukšti.
Aš irgi kooperuočiausi su Jumis dėl maistulio.
Bet dabar užsisakius. Triauškia 10 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 21 spalio 2016 - 13:21

Lapyna, aš iš pakeliui į Vileiką, prie Rokantiškių gyvenu  :rolleyes: 

Atsakyti
Kažkaip ramu čia šiandien smile.gif Kur sulindot visos?
Man irgi jau savaitgalis pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 21, 14:31)
Kažkaip ramu čia šiandien smile.gif Kur sulindot visos?
Man irgi jau savaitgalis pagaliau biggrin.gif

Grįžau iš Druskininkų, sėdžiu prie PC ir miegu prie stalo, vietoj, kad eičiau nusnūst su Tašiuke.
Grįžau 5,00.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 21 spalio 2016 - 13:44
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 20, 22:18)
O kokį josera duodat?</p>

josera minetti kažkokį duodam, pažiūrėjau smile.gif nekažką jis? kaip sakot? na bent wiskaso sausiukus labiau puola, tik kad jų mažai duodam smile.gif smile.gif

sveikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Weronika, su gimtadieniu. Pačių šauniausių ir nuostabiausių metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ainu su gvazdikais, Giliukas ir Moliūgiukas, Mėtutė, Snaigytė, Tytė, Gufytis wub.gif

Šponkiuk, neliūdėk aaaa 4u.gif 4u.gif 4u.gif savaitgalis ant nosies, poilsis biggrin.gif
Atsakyti