Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kaune žiema :huh2: 

As irgi bandžiau įžvelgt virtuvė Dinkos ar ne :D 

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 21, 11:55)
o tu SM shelciuose buni, ar ten nebgyva tema?

Mirusi tema biggrin.gif
Atsakyti

Rekomenduoju Acana

Kurią Acana? Ar nesvarbu?

Aš į Wild Prairie žiūriu...

Atsakyti

Panašu, kad mūsų tema apskritai vien gyviausių  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 21, 11:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="busycat" data-cid="71142340" data-time="1477034960"><div><p>Rekomenduoju Acana
</p></div></blockquote><p>Kurią Acana? Ar nesvarbu?</p><p>Aš į Wild Prairie žiūriu...</p>

Maniskiai dabar labai skaniai raito grassland 4u.gif Kiara net nakcia atselina patraskinti
Atsakyti

Maniskiai dabar labai skaniai raito grassland 4u.gifKiara net nakcia atselina patraskinti

Kaip smagu, kad pūkita turi apetitą  :clap: 

Atsakyti
Erendira, Weronika, buvom išvažiamojoj foto sesijoj biggrin.gif ...o jei rimtai ne, bet sakykit vienas prie vieno wub.gif pamačiau nesusilaikiau
Atsakyti

Maniskiai dabar labai skaniai raito grassland 

Grassland pas vokiečius tik mažais įpakavimais. :hm:

Susikroviau jų puslapy terbą, bet vis tampaus, o gal suspausti sėdimąją ir paimti to Orijen?

Atsakyti
Jetau, zinutes is jusu ateina kazkaip netvarkingai, paveluotai atsuku atgal paziureti, jau ir Diinkos nuotrauka matau (beje pralinksmino) biggrin.gif ir Daredi katytes feisiuka wub.gif

Jei ko nepastebejau forumas kaltas ne as tongue.gif

Erendira ir as dziaugiuos, net labai. Gryzo mano senoji Kiara wub.gif

Lapyna, as irgi perku tik 7,5 pakiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 spalio 2016 - 10:42
Diinka, tai čia ne tavo?? bigsmile.gif Pralinksmino nuotrauka savo "tarkoniukais" ir maža žuvyte biggrin.gif
Atsakyti
Diinka jei ne Erendira buciau galva padejus kad taviskiai 4u.gif

Lapyna zooplus.de perki?
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 21, 11:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="busycat" data-cid="71142340" data-time="1477034960"><div><p>Rekomenduoju Acana
</p></div></blockquote><p>Kurią Acana? Ar nesvarbu?</p><p>Aš į Wild Prairie žiūriu...</p>

Gufis žuvinę valgo... Kailis po pusantro mėn žvilga kaip barbės kiau..ai prieš mėnulį..... bet reikėjo kokiu 3 dienu kad estu... bo stiprus žuvies kvapas.

as bijau po 7,5 pirkt.... va applavs galas maišo liko bo užpleiskanojo kailis. 2,3 pats, tas. ir nusigaruoja tada mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 21 spalio 2016 - 11:42