Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

Siandien man visa diena pucia doh.gif
Kaip gelbejates nuo sios problemos? kaip kovojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2009 01 27, 21:08)
O man dar tik kelios savaitėlės, bet pilvą kaip išpučia blink.gif ir tempia ir skaudena net. O apie pirst nė negalvoju, man net nesinori ir vaikštau taip išsipūtusi kaip erkė.  doh.gif

Tokiai atvejais aš glostau pilvą ir jis atsileidžia ir pirst vistiek būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 01 29, 14:43)
Tokiai atvejais aš glostau pilvą ir jis atsileidžia ir pirst vistiek būna bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Gal kokius vaistukus vartojate nuo putimo, kurie gerai padeda? Ar kokias tradicines priemones? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shagyby: 30 sausio 2009 - 01:13
QUOTE(zirziliux @ 2008 11 27, 18:00)
Kaip juokingai nuskambejo!  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Man irgi tas pats, o galvojau, kad as cia vienisa su ta beda, pasirodo, kad ne  mirksiukas.gif  4u.gif

Knygoje "Nesciosios vadovas" skaiciau, kad lialius viska girdi, kas vyksta mamos organizme, girdi, kaip zarnos gurguliuoja, kaip krauja teka smile.gif girdi sirdies plakima. Todel gimusi kudikeli uzdeda mamai ant pilvo ar krutines, kad jis isgirstu jau pazistamus garsus ir jaustusi saugiai smile.gif
Atsakyti
sveikutes.. na, as irgi jau nebegaliu pakesti pilvo putimo, na, bet tenka taikytis.. bet tikrai, labai labai vargina..
Atsakyti
As vakar jau galvojau, kad paskutinioji... Nenormalu, jeigu pilvo apimtis padideja dvigubai! Ir ko tik nedarau - labiausiai padeda pilvo glostymas pagal laikrodzio rodykle. Bet pastebejau, kad blogai vakarais pasidaro - po vakarienes, kai arbatos dar ant virsaus uzpilu. Reiks bandyt atsisakyti blush2.gif
Beje, gudytojos klausia ka daryti, tai sake nera veiksmingesnes priemones, kaip valgyti daznai ir po nedaug ir labai labai labai daug kartu kramtyti. Is maisto turi likti tik kosyte, tada nebus jokiu problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella: 11 vasario 2009 - 12:21
as tai ta jogurta valgau,activia,ir visai gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 02 11, 13:49)
as tai ta jogurta valgau,activia,ir visai gerai nestuke.gif

as ir megstu
man atrodo kad tikrai padeda
dar rugpieni megstu

anksciau su vyru juokaudavome kai po smileysex.gif sakydavau gal reikia activojos uzvalgyt lotuliukas.gif pilvuko neispus nestuke.gif lotuliukas.gif

bet nepadejo jau esu nestuke.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pūtė, bet pagimdžius taip pat pučia ir kur kas daugiau nei prieš nėštumą. nekovoju niekaip. paprasčiausia būtų jau besilaukiant vengti produktų, dėl kurių pučia - maitinant vis tiek tokių reiks vengti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2009 02 12, 00:56)
pūtė, bet pagimdžius taip pat pučia ir kur kas daugiau nei prieš nėštumą. nekovoju niekaip. paprasčiausia būtų jau besilaukiant vengti produktų, dėl kurių pučia - maitinant vis tiek tokių reiks vengti wink.gif

man pagimdziu problema neisnyko, tik, galima sakyti padidejo.. kazkaip kovoti norisi, nes nu jau labai neamolus jausmas, o kai pamastau kaip reikes i darbeli gryzti su tokia problemike.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi turiu sita problema vidurius pucia baigiu jau isprotet, jauciu kad greitai i ora pakilsiu, niekas nepadeda. Jei taip iki nestumo pabaigos, tai padek Dieve
Atsakyti
Labas nestuke.gif 4u.gif
Mane irgi ši problemėlė kankina. Galvojau, kad privalgau visokio maisto, tačiau žiūriu ne viena aš tokia smile.gif
Atsakyti