Kaip gelbejates nuo sios problemos? kaip kovojat?
Siandien man visa diena pucia
QUOTE(Agniux`s @ 2009 01 27, 21:08)
O man dar tik kelios savaitėlės, bet pilvą kaip išpučia
ir tempia ir skaudena net. O apie pirst nė negalvoju, man net nesinori ir vaikštau taip išsipūtusi kaip erkė. 
Tokiai atvejais aš glostau pilvą ir jis atsileidžia ir pirst vistiek būna
QUOTE(labukas @ 2009 01 29, 14:43)
QUOTE(zirziliux @ 2008 11 27, 18:00)
Kaip juokingai nuskambejo!
Man irgi tas pats, o galvojau, kad as cia vienisa su ta beda, pasirodo, kad ne

Man irgi tas pats, o galvojau, kad as cia vienisa su ta beda, pasirodo, kad ne
Knygoje "Nesciosios vadovas" skaiciau, kad lialius viska girdi, kas vyksta mamos organizme, girdi, kaip zarnos gurguliuoja, kaip krauja teka
sveikutes.. na, as irgi jau nebegaliu pakesti pilvo putimo, na, bet tenka taikytis.. bet tikrai, labai labai vargina..
As vakar jau galvojau, kad paskutinioji... Nenormalu, jeigu pilvo apimtis padideja dvigubai! Ir ko tik nedarau - labiausiai padeda pilvo glostymas pagal laikrodzio rodykle. Bet pastebejau, kad blogai vakarais pasidaro - po vakarienes, kai arbatos dar ant virsaus uzpilu. Reiks bandyt atsisakyti 
Beje, gudytojos klausia ka daryti, tai sake nera veiksmingesnes priemones, kaip valgyti daznai ir po nedaug ir labai labai labai daug kartu kramtyti. Is maisto turi likti tik kosyte, tada nebus jokiu problemu.
Beje, gudytojos klausia ka daryti, tai sake nera veiksmingesnes priemones, kaip valgyti daznai ir po nedaug ir labai labai labai daug kartu kramtyti. Is maisto turi likti tik kosyte, tada nebus jokiu problemu.
as tai ta jogurta valgau,activia,ir visai gerai
QUOTE(fresija @ 2009 02 11, 13:49)
as ir megstu
man atrodo kad tikrai padeda
dar rugpieni megstu
anksciau su vyru juokaudavome kai po
bet nepadejo jau esu
pūtė, bet pagimdžius taip pat pučia ir kur kas daugiau nei prieš nėštumą. nekovoju niekaip. paprasčiausia būtų jau besilaukiant vengti produktų, dėl kurių pučia - maitinant vis tiek tokių reiks vengti
QUOTE(lijo @ 2009 02 12, 00:56)
pūtė, bet pagimdžius taip pat pučia ir kur kas daugiau nei prieš nėštumą. nekovoju niekaip. paprasčiausia būtų jau besilaukiant vengti produktų, dėl kurių pučia - maitinant vis tiek tokių reiks vengti 
man pagimdziu problema neisnyko, tik, galima sakyti padidejo.. kazkaip kovoti norisi, nes nu jau labai neamolus jausmas, o kai pamastau kaip reikes i darbeli gryzti su tokia problemike..
As irgi turiu sita problema vidurius pucia baigiu jau isprotet, jauciu kad greitai i ora pakilsiu, niekas nepadeda. Jei taip iki nestumo pabaigos, tai padek Dieve
Labas
Mane irgi ši problemėlė kankina. Galvojau, kad privalgau visokio maisto, tačiau žiūriu ne viena aš tokia
Mane irgi ši problemėlė kankina. Galvojau, kad privalgau visokio maisto, tačiau žiūriu ne viena aš tokia