Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

Sveikos, mano nestumas trunka jau 9 savaites, taciau pilva pucia ir raizo neretai. verysad.gif net p[radejau savo mityba reguliuoti ir vakarais nebevalgau, taciau vis neatrandu tokiu produktu, kad nepustu pilvo... smile.gif
Atsakyti
Aš irgi "džiaugiuosi" šia problema unsure.gif Ryte užvalgau arbatos su kokiais sausainiais, tai nieko. Nu bet po pietų - nesvarbu ką suvalgyčiau - šakės. Pilvas iš pradžių kaip balionas pasidaro, baisiausiai skaudėt pradeda, o paskui jau laikykitės.. Darbe labai sunku sėdėt. blink.gif Išsigandau iš pradžių, galvojau čia pilvo skausmai, gal leliui negerai kažkas, bet vis dėl to ne patį pilvą o žarnyną skauda.
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 11 06, 17:27)
o lelius viska girdi  blush2.gif

Kaip juokingai nuskambejo! thumbup.gif lotuliukas.gif

Man irgi tas pats, o galvojau, kad as cia vienisa su ta beda, pasirodo, kad ne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kankina doh.gif padeda gal kažkiek karšta vonia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aladeke @ 2008 07 31, 20:47)
Nezinau ar visa nestuma jis tesiasi, bet II trimestras prasidejo, o putimas tik suintensyvejo  g.gif Drauge sake, kad po gimdymo irgi prastai, nes nestumo metu iprotis nelaikyti niekur nedingsta.....  rolleyes.gif

Kazkaip su pirmu taip nebuvo lotuliukas.gif , bet dabar yra blink.gif , tikiuos praeis grei
Atsakyti
man sitas malonumas prasidejo kazkur 32 savaite g.gif reaguodavau normaliai, nes vidurius pusdavo prisivalgius kopustu ax.gif biggrin.gif bet dabar as jau ir bulviu negaliu valgyt, nes skausmelis neapsakomas doh.gif jei nezinociau, kad cia nuo viduriu putimo, manyciau kad gimdyt pradejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif turejau ta pacia baisia problema nuo pat nestumo pradzios doh.gif .Sunkiausia buvo darbe nes pradedavo labai pilva raizyt tai gydytojas israse Lefax,tai padejo nuo pilvo skausmo bet putimo nesustabde.Bet va kai nustojau gerti gazuotus gerimus labai pagerejo,dabar geriu daug negazuoto vandens ir nevalgau duonos su grudais,tai jauciuosi daug geriau thumbup.gif .Na tik nuo vaisiu pucia bet juos valgau kas diena vien del savo leliaus jam reikia vitaminu.Taip kad pabandykit pagyventi be gazuotu gerimu manau turetu ir jums pageret. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kankina kankina tas putimas, ne tas zodis. Bet dabar stengiuosi daugiau viskiu kosiu aviziniu valgyt, selenu su jogurtu, tai kazkaip ne taip pucia (aisku visiskai neisnyksta), tada matyt viduriai ne tokie kieti ir lengviau "viskas" gaunasi blush2.gif Tada ir viduriu nespeja issipust taip smarkiai smile.gif
Atsakyti
Man irgi tenka pasikankint su pilvo putimu. Atrodo taip stangiuosi maista derinti, bet visos pastangos veltui. doh.gif Po pietu puse dienos kankinuosi, o tada - vakariene ir viskas is naujo. Kazkaip labai nepatogu daros blush2.gif
Atsakyti
Man kažkaip tie pūtimai vakarop daugiau užeina - ir toks jausmas kad nuo bet kokio maisto. doh.gif Vienintelis kas dar padeda truputį tai angliukas, nes kitaip labai jau ne kas.
Atsakyti
Mane irgi kankina, ypač kai bulvių suvalgau, tai atrodo pilvas į orą išlėks, pradeda visas pūstis. O poto orą tualete leidžiu, vyras net televizorių pasigarsina, nes labai garsiai būna. Nežinau kokį maistą valgyt, kad praeitų g.gif
Atsakyti
O man dar tik kelios savaitėlės, bet pilvą kaip išpučia blink.gif ir tempia ir skaudena net. O apie pirst nė negalvoju, man net nesinori ir vaikštau taip išsipūtusi kaip erkė. doh.gif
Atsakyti