Aš irgi "džiaugiuosi" šia problema
Ryte užvalgau arbatos su kokiais sausainiais, tai nieko. Nu bet po pietų - nesvarbu ką suvalgyčiau - šakės. Pilvas iš pradžių kaip balionas pasidaro, baisiausiai skaudėt pradeda, o paskui jau laikykitės.. Darbe labai sunku sėdėt.
Išsigandau iš pradžių, galvojau čia pilvo skausmai, gal leliui negerai kažkas, bet vis dėl to ne patį pilvą o žarnyną skauda.
QUOTE(Agė @ 2008 11 06, 17:27)
Kaip juokingai nuskambejo!
Man irgi tas pats, o galvojau, kad as cia vienisa su ta beda, pasirodo, kad ne
kankina
padeda gal kažkiek karšta vonia
QUOTE(aladeke @ 2008 07 31, 20:47)
Nezinau ar visa nestuma jis tesiasi, bet II trimestras prasidejo, o putimas tik suintensyvejo
Drauge sake, kad po gimdymo irgi prastai, nes nestumo metu iprotis nelaikyti niekur nedingsta..... 
Kazkaip su pirmu taip nebuvo
man sitas malonumas prasidejo kazkur 32 savaite
reaguodavau normaliai, nes vidurius pusdavo prisivalgius kopustu
bet dabar as jau ir bulviu negaliu valgyt, nes skausmelis neapsakomas
jei nezinociau, kad cia nuo viduriu putimo, manyciau kad gimdyt pradejau
Sveikutes
turejau ta pacia baisia problema nuo pat nestumo pradzios
.Sunkiausia buvo darbe nes pradedavo labai pilva raizyt tai gydytojas israse Lefax,tai padejo nuo pilvo skausmo bet putimo nesustabde.Bet va kai nustojau gerti gazuotus gerimus labai pagerejo,dabar geriu daug negazuoto vandens ir nevalgau duonos su grudais,tai jauciuosi daug geriau
.Na tik nuo vaisiu pucia bet juos valgau kas diena vien del savo leliaus jam reikia vitaminu.Taip kad pabandykit pagyventi be gazuotu gerimu manau turetu ir jums pageret.
Kankina kankina tas putimas, ne tas zodis. Bet dabar stengiuosi daugiau viskiu kosiu aviziniu valgyt, selenu su jogurtu, tai kazkaip ne taip pucia (aisku visiskai neisnyksta), tada matyt viduriai ne tokie kieti ir lengviau "viskas" gaunasi
Tada ir viduriu nespeja issipust taip smarkiai
Man irgi tenka pasikankint su pilvo putimu. Atrodo taip stangiuosi maista derinti, bet visos pastangos veltui.
Po pietu puse dienos kankinuosi, o tada - vakariene ir viskas is naujo. Kazkaip labai nepatogu daros
Man kažkaip tie pūtimai vakarop daugiau užeina - ir toks jausmas kad nuo bet kokio maisto.
Vienintelis kas dar padeda truputį tai angliukas, nes kitaip labai jau ne kas.
Mane irgi kankina, ypač kai bulvių suvalgau, tai atrodo pilvas į orą išlėks, pradeda visas pūstis. O poto orą tualete leidžiu, vyras net televizorių pasigarsina, nes labai garsiai būna. Nežinau kokį maistą valgyt, kad praeitų
O man dar tik kelios savaitėlės, bet pilvą kaip išpučia
ir tempia ir skaudena net. O apie pirst nė negalvoju, man net nesinori ir vaikštau taip išsipūtusi kaip erkė.