Vėl necituoja
konfetee neprisigalvok nesąmonių... taip. neneigsiu, yra vyrų, kuriems labai negražios nėščios moterys, bet jei žiūrėjo su gailesčiu, matyt tai buvo pavydas, gal pats norėtų vaikučio, bet dėl kažkokių priežasčių negali...
man visos mūsų temutės mamytės tiesiog makenenenės
Rasiux sveikatos

su temperatūra tai nejuokauk kalk paracetamolį
dėl striukių tai aš dar įlendu į savo puchavyką, tikiuosi, kad nereiks pirkti naujo maišo.. iš mamos pasiskolinsiu kokį nors mėnesiui jeigu labai reiks

aš tai su pasigražinimais biškelį pristabdžius, nesidarau ilgalaikio lakavimo ir plaukus jau reikia tvarkyt, eit priauginimo korekcijai, bet dar bandysiu iki gruodžio ištempt, kad po to per gimdymą kaip apipešiotas viščiukas neatrodyčiau
dėl uk daktarų, galiu pasakyti kad gyva esu tik dėl jų... Lietuvoj mano ginė sakė, kad būčiau iškeliavus anapilin, nes LT kraujavimą stabdo vaistais, o su tokiu kraujavimu kox buvo pas mane vaistai nebūtų suveikę... o UK turi tokius gimdos balionus, kur įkiša į gimdą ir prileidžia vandens, kad gimda galvotų jog lėliukas vis dar yra ir nustoja kraujuot kaip mat. O per antrą gimdymą irgi mane prižiūrėjo po padidinimo stiklu, turėjau 2 akušeres ir gydytojas ateidinėjo, taip pat 2 dienas nepaleido iš ligoninės, kai dažniausia tą pačią dieną ten gali keliaut namo...
Bet čia ne Londone, ten gal atmestinai žiūri nes didelis žmonių antplūdis, ar šiaip užknisa tie imigrantai su kuriais gestais valandą laiko reikia aiškintis kuo jie skundžiasi... su manim visos seselės draugelės buvo, nes aš vos ne vienintelė ten buvau "gyva" po sunkaus gimdymo, visos kitos merdėjo lovose ir savo vaikų nenorėjo nei maitint nei jų vapšė matyt