Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 23:40)
tikiu! bet siaip visur kainos  us uzkeltos.
Papildyta:

rodyk marskinius ir kur pirkai  biggrin.gif

Dėl kainų tai tikrai taip verysad.gif bet va atradom Milaną už visai padoria suma bet ta suma nusibrauktu nuo mūsų svajones įsigyti nuosava būstą. Reikia gerai apmastyti kad nebutu per daug spontaniška smile.gif

Marškinius pirkau Zaroj bet dabar internetinėje parduotuvėje neradau tai jeigu idomu galiu i FB įkelti foto smile.gif

Merginos, jeigu jus dabar jaučiatės dideles kaip jausitės dar po poros mėnesiu smile.gif ?
As va pastaruoju metu šiek tiek išmokau (tiksliau vyras paskatino) save myleti skiriant laiko pvz nagams, ragams ir kitiems reikalams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauravait: 07 lapkričio 2016 - 23:29
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 07, 21:01)
Dėl kainų tai tikrai taip verysad.gif bet va atradom Milaną už visai padoria suma bet ta suma nusibrauktu nuo mūsų svajones įsigyti nuosava būstą. Reikia gerai apmastyti kad nebutu per daug spontaniška smile.gif

Marškinius pirkau Zaroj bet dabar internetinėje parduotuvėje neradau tai jeigu idomu galiu i FB įkelti foto smile.gif

Merginos, jeigu jus dabar jaučiatės dideles kaip jausitės dar po poros mėnesiu smile.gif ?
As va pastaruoju metu šiek tiek išmokau (tiksliau vyras paskatino) save myleti skiriant laiko pvz nagams, ragams ir kitiems reikalams smile.gif

LABAI tau pritariu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 07, 23:53)
(...)
Mergaitės, aš irgi sau didelė atrodau. Be to, nuolat jaučiuosi pabaisa. Šian nuvedžiau vaiką į kirpyklą, žiūri kažkoks vyras į mane gailesčio kūpinom akim doh.gif

hmm.gif is kur zinai, kad gailescio? Gal galvojo wow, kokia šultinga moteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 08, 00:01)

o dar prisimink, kad beveik po 2 men. busi didesni ir reikes issedet skrydi.
grazus marskineliai bigsmile.gif

sakau vyrui, jetus kokia didele jauciuosi, tas man - nepergyvenk, busi dar didesne biggrin.gif jis irgi komplimentus sako ir jauciuosi mylima ir geidziama, bet paciai sau - ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 08, 07:49)
hmm.gif is kur zinai, kad gailescio? Gal galvojo wow, kokia šultinga moteris biggrin.gif

Tą patį pagalvojau biggrin.gif

Aš tai dar nesijaučiu didelė, nebent vakarais, kai daug prisivalgau.
Atsakyti
Labas rytas,

Lauravait, šaunuolis vyras, kad šitaip paragina smile.gif maniškiui kažkaip nėra skirtumo ar nagai nulakuoti, ar ne. Na ir su kt dalykais panašiai.
Kas liečia pasirinkimą keliaut ar taupyt savam būstui, tai aš turbūt keliaučiau. Tiesiog mane visad nervino taupymas doh.gif sutaupėm vienam būstui, šiaip ne taip kitam. Bet visa tai mūsų juodo taupymo kaina ant savęs, ant pramogų ir kelionių. Todėl man to lb trūksta. Na bet tikiuosi su laiku atsigausim.

O kad neturėčiau jaustis didelė, nes po kelių mėn busiu dar didesnė... nenoriu nė pagalvot. Gal pas mane susiformavęs kažkoks kompleksas, net nežinau. O gal baisūs prisiminimai kai pirmą kartą laukiausi. Sunku paaiškint savo jausmus.
Atsakyti
Vėl necituoja aggressive.gif
konfetee neprisigalvok nesąmonių... taip. neneigsiu, yra vyrų, kuriems labai negražios nėščios moterys, bet jei žiūrėjo su gailesčiu, matyt tai buvo pavydas, gal pats norėtų vaikučio, bet dėl kažkokių priežasčių negali... mirksiukas.gif
man visos mūsų temutės mamytės tiesiog makenenenės tongue.gif biggrin.gif
Rasiux sveikatos 4u.gif su temperatūra tai nejuokauk kalk paracetamolį 4u.gif
dėl striukių tai aš dar įlendu į savo puchavyką, tikiuosi, kad nereiks pirkti naujo maišo.. iš mamos pasiskolinsiu kokį nors mėnesiui jeigu labai reiks lotuliukas.gif doh.gif
aš tai su pasigražinimais biškelį pristabdžius, nesidarau ilgalaikio lakavimo ir plaukus jau reikia tvarkyt, eit priauginimo korekcijai, bet dar bandysiu iki gruodžio ištempt, kad po to per gimdymą kaip apipešiotas viščiukas neatrodyčiau tongue.gif biggrin.gif
dėl uk daktarų, galiu pasakyti kad gyva esu tik dėl jų... Lietuvoj mano ginė sakė, kad būčiau iškeliavus anapilin, nes LT kraujavimą stabdo vaistais, o su tokiu kraujavimu kox buvo pas mane vaistai nebūtų suveikę... o UK turi tokius gimdos balionus, kur įkiša į gimdą ir prileidžia vandens, kad gimda galvotų jog lėliukas vis dar yra ir nustoja kraujuot kaip mat. O per antrą gimdymą irgi mane prižiūrėjo po padidinimo stiklu, turėjau 2 akušeres ir gydytojas ateidinėjo, taip pat 2 dienas nepaleido iš ligoninės, kai dažniausia tą pačią dieną ten gali keliaut namo...
Bet čia ne Londone, ten gal atmestinai žiūri nes didelis žmonių antplūdis, ar šiaip užknisa tie imigrantai su kuriais gestais valandą laiko reikia aiškintis kuo jie skundžiasi... su manim visos seselės draugelės buvo, nes aš vos ne vienintelė ten buvau "gyva" po sunkaus gimdymo, visos kitos merdėjo lovose ir savo vaikų nenorėjo nei maitint nei jų vapšė matyt blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 08, 09:42)
(...)
Lauravait, šaunuolis vyras, kad šitaip paragina smile.gif maniškiui kažkaip nėra skirtumo ar nagai nulakuoti, ar ne. Na ir su kt dalykais panašiai.
(...)
O kad neturėčiau jaustis didelė, nes po kelių mėn busiu dar didesnė... nenoriu nė pagalvot. Gal pas mane susiformavęs kažkoks kompleksas, net nežinau. O gal baisūs prisiminimai kai pirmą kartą laukiausi. Sunku paaiškint savo jausmus.

MB irgi sako, kad lepinciau save biggrin.gif o as negaliu... vien pagalvojus, kad reiks rinktis neriniuotus apatinius, kai pati jauciuosi kaip banginis lady.gif ar valanda sedet vietoj, kol sutvarkys nagus wacko.gif

o kas buvo su pirmu nestumu? daug priaugai? as +18kg (nuo 56 iki 74), bet dabar tai 63kg pradejau (jau 69kg), bijau pagalvot apie dar +12 bijau.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
Mano savijauta tai ne ka geresne negu vakar... Nakti buvau prabudusi, visa ispilta prakaito, gerkle skauda belenkaip, pasimatavau temperatura, tai daugiau negu kad dienos metu buvo - 37.6... unsure.gif
Kai isgeriu Paracetamolio, karstu arbatu, tam kartui geriau buna... Vakar vakare gan neblogai jau jauciausi, galvojau gal vis delto keliaut i darba - gerai, kad nesugalvojau iseit, bo paskiau buciau isvirtus is padu nuo slabnumo... blink.gif
Kaip jus laikotes?
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 08, 11:51)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
Mano savijauta tai ne ka geresne negu vakar... Nakti buvau prabudusi, visa ispilta prakaito, gerkle skauda belenkaip, pasimatavau temperatura, tai daugiau negu kad dienos metu buvo - 37.6...  unsure.gif
Kai isgeriu Paracetamolio, karstu arbatu, tam kartui geriau buna... Vakar vakare gan neblogai jau jauciausi, galvojau gal vis delto keliaut i darba - gerai, kad nesugalvojau iseit, bo paskiau buciau isvirtus is padu nuo slabnumo...  blink.gif
Kaip jus laikotes?

tu gal ten karštom arbatom labai nesimėgauk jeigu tau gerklė? man gydytoja visada atvirkščiai liepia dar ir ledų suvalgyt kad numalšint uždegimą, nes gerklės bakterijos dauginasi šilumoj kiek žinau... tai dėl to ir čiulpinukai visi būna su mėta, kad pašaldytų labiau unsure.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 11 08, 13:35)
(...)
dėl uk daktarų, galiu pasakyti kad gyva esu tik dėl jų... (...)

man su Londono gydytojais nesiseke, ypac prisiminsiu, kaip viena sesele kateri ivedinejo i vena, is 6 karto, subade abidvi rankas doh.gif ir stomatologas vos gero danties neistrauke biggrin.gif
Jie turi gera technika ir pan., bet labai daznai truksta kompetencijos. Kai jauna mergina ateina po dvieju persileidimu su gresianciu, manau reikia ieskot priezasties, o ne pliurpt nesamones apie naturalu atsisijojima unsure.gif aisku visur nesamoniu atsitinka, kiekvienoj saly ir ligoninej, uztat zmones ir bijo tu daktaru, nes nezinia, pas koki pateksi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 08, 13:51)
(...)
Kaip jus laikotes?

laikykis mamuk! 4u.gif
o as liudziu, vyras isejo i darba ir gris tik ryt, tikriausiai vakare, ir isvis kazkokia kaip muse priplota nuo pat ryto unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Eriele, per pirmąjį nėštumą priaugau virš 20kg. Maždaug nuo 48-49 iki 71. Šįkart startas nuo 47kg.
Bet esmė, kad aš tint labai pradėjau, judėjimas sutriko, odą viso kūno skaudėjo vien prisilietus - lyg po oda visur būtų vandens prisikaupę ir tas sukėlė skausmą. Apie stuburo problemas, kurios kankino ir po gimdymo, net nešneku...
Atsakyti