Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Davina, atvaziuok i svecius, as dar dubeneli saltienos turiu, irgi valgiau... oi, eisiu dar isidesiu... priminei doh.gif
sutinku, ne visada galim buti idealios, tiek vaikams, tiek vyrams, juk irgi zmones esam, o ne robotai.
Davina, tai gal tu gydytoja pakeisk, jeigu sita taves negirdi ir nesupranta? as butent taip ir daryciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 17, 14:34)
Davina, atvaziuok i svecius, as dar dubeneli saltienos turiu, irgi valgiau... oi, eisiu dar isidesiu... priminei doh.gif
sutinku, ne visada galim buti idealios, tiek vaikams, tiek vyrams, juk irgi zmones esam, o ne robotai.
Davina, tai gal tu gydytoja pakeisk, jeigu sita taves negirdi ir nesupranta? as butent taip ir daryciau 4u.gif

nu siuntima ji man dave pas ginekologa, nu bet visvien kodel nepaskyrus paprastu kraujo tyrimu, tuo labiau nesciai, jei ji skundziasi skausmais, nu nesuprantu, nors tu ka.... unsure.gif doh.gif
kaip ir vgn tai saltanavicienei pasiskundziau gi ana karta isskyrom, tai liepe nusipirkt zvakuciu nuo grybo, nei tepinelio, nei kokiu zvakuciu, nei tuo labiau recepto - nusipirk doh.gif nu man sekasi su daktarais jeibogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 11 17, 16:46)
nu siuntima ji man dave pas ginekologa, nu bet visvien kodel nepaskyrus paprastu kraujo tyrimu, tuo labiau nesciai, jei ji skundziasi skausmais, nu nesuprantu, nors tu ka....  unsure.gif doh.gif
kaip ir vgn tai saltanavicienei pasiskundziau gi ana karta isskyrom, tai liepe nusipirkt zvakuciu nuo grybo, nei tepinelio, nei kokiu zvakuciu, nei tuo labiau recepto - nusipirk doh.gif nu man sekasi su daktarais jeibogu doh.gif

mjo.... as cia irgi nezinociau pas ka nestuma priziuret... nes mano gine jau pora metu i pensija isejus, o po jos as taip ir neradau nieko... o siaip tai cia paciai reikia viska prasyt daryt, nebent mokamai eini, ten tai nori nenori priraso, tik spek krauja gamint biggrin.gif

reik ruostis i pasimatyma su drauge biggrin.gif o oras tai kaip... doh.gif
Atsakyti
Sunku man... jau jauciu, kad tikrai mano paskutinis nestumas, nes as jau per sena buti nestuke.gif ... Man visada pabaigoj nestumo baisiai viska skauda, visus sanarius, kaulus, viskas iseina is rykiuotes del harmonu. Bet sikart sunkiau, nes liko dar 3.2men, o jauciuosi, kaip savaite pries gimdyma unsure.gif Kai ofise atsikeliu nuo kedes, tai atrodo, kad vos paeinu, klubus skauda ziauriai, krypuoju kaip sena bobule. Nezinau kaip as isdirbsiu iki galo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 11 17, 16:46)
nu siuntima ji man dave pas ginekologa, nu bet visvien kodel nepaskyrus paprastu kraujo tyrimu, tuo labiau nesciai, jei ji skundziasi skausmais, nu nesuprantu, nors tu ka....  unsure.gif doh.gif

Girdejau apie saltanaviciene, kad ne itin rupestinga. Bet gal kaip kam. Juk kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif senokai neberasiau. Nieko naujo labai nevyksta. Jau ir as krypuot kaip pingvinas pradejau, sunku darosi, o kas bus veliau doh.gif
Pradejau po truputi viska pirkaliotis. Vezima turim, autokedute turim. Mezgimais po truputi uzsiimu. Liko 3 savaites darbe. Bus daugiau laiko namie, daugiau visko nuveiksiu, bent jau dabar taip atrodo, bet kaip bus realybej - neaisku biggrin.gif

Oi kaip jums pavydziu jusu susitikimu. Noreciau ir as tokia galimybe turet, bet kad kai griztu i Lietuva, tai Kaune bazuojuosi, nes is ten kilus. Kazin ar buciau iki Vilniaus atlekus vienaip ar kitaip.
Atsakyti
Ojoi, laikykitės, mamukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikatos ir mažiesiems ligoniukams 4u.gif

Aš irgi sunkiai judu kažkaip, jau negaliu kojų nagų susitvarkyt pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 17, 03:24)

Jopsikmat atsiprašant !!!! Nemiga kankina, to jau senokai nebuvo...

Vat su nemiga tai ir as vargstu blink.gif Pamiegu per nakti po kelias valandas, tai kita diena tikrai nekokia savijauta - galva skauda, jegu nera... Tada aisku ir kantrybes su vaiku maziau... Tad ir as karts nuo karto pasijauciu labai bloga mama... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 17, 03:24)

Jopsikmat atsiprašant !!!! Nemiga kankina, to jau senokai nebuvo...

Vat su nemiga tai ir as vargstu blink.gif Pamiegu per nakti po kelias valandas, tai kita diena tikrai nekokia savijauta - galva skauda, jegu nera... Tada aisku ir kantrybes su vaiku maziau... Tad ir as karts nuo karto pasijauciu labai bloga mama... unsure.gif
Atsakyti
Man tarpviete skauda, bet ishskyros normalios tai tikriausiai nieko blogo.. Gal tik pleciasi ir tiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 17, 21:23)
(...)
Aš irgi sunkiai judu kažkaip, jau negaliu kojų nagų susitvarkyt pati doh.gif

hahah, as pries gera menesi nusprendziau, kad reikia nuskust zemiau pilvo doh.gif tai vaizdas buvo - karve ant ledo... prisikankinau iki negaliu... nusprendziau, kad kaip yra, taip gerai.
Atsakyti
Labas. Man sunku bet kaip suprantu dar ne tiek kiek jums smile.gif
Žiauriausias laikas tai man 8-9 mėnesiai kaip apsiversti nakti sunku, tas non stop lakstymas i WC.
Su pirmu pries važiuojant i VGN vyras buvo iškviestas i vone įduotas skustukas ir liepta nuskust kojas nes man sunku biggrin.gif
Pedikiūras... Hm reiktų kada prisituost pasidaryt bet cia turbut nevalgyt reikia kad lengviau susiriest butų galima smile.gif

As taip
Pamąsčiau kad jus jau visos išperejusios savo viščiukus būsit o as tai paskutine, liūdna man bus smile.gif jus jau supuosit savo stebuklus o as dar pukšesiu smile.gif ir jus turėsit išklausyti kaip man sunku o as pasirengus klausyti visu kokie jie mieli ir kaip jums nugraužė spenelius smile.gif

Kalbėjau su vyru ryt apie pietus parskris, nedrįsau klaust ar eis i darbą bet parvesiu namo ir uzrakinsiu kad niekur neišeitų smile.gif
Atsakyti

Laikykitės 4u.gif
Kas dėl miego, tai aš kaip tik miegu kaip niekad daug ir saldžiai biggrin.gif su maže apie 10h keliamės, o vakar dar ir pietų miego sugebėjom išmiegot 3,5h blink.gif Gult einu vėl vos ne pirma... unsure.gif Žodžiu - siaubas biggrin.gif Tik lovą ir siuvimo mašinas matau šiom dienom, dienos sprogsta... blink.gif Reikia jau Kalėdų reikalus judint, dovanų pirkimą, nes su tokiu tempu toli nenueisiu... biggrin.gif
Atsakyti