Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tante_ @ 2016 11 18, 00:46)
Lauravait, tiesiog eik žemyn, susirask mano albumą ir jame bus paskutinės 3 foto, užvadintos šiandienos data smile.gif Tai vyresnėlis jau daržely buvo, o mažė vertė iš pagrindų namus tuo tarpu  biggrin.gif
Taigi ryt nusimato tvarkymo diena  unsure.gif  blink.gif Ir balius, nes 100dienis jau man!  nestuke.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

jeigu as tavo prfilyje turiu surasti galerija ai man jos neatidar meta errora.. na ok tikriausiai nelempta smile.gif
neleidzia man vaikas siuti visiskai verysad.gif tai man mistika kaip gallima siuti bunant kartu su vaiku namie smile.gif
ryt kazkas valgys toooorta biggrin.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Lauravait, mūsų kovinukų grupėj, tante_'s albume mirksiukas.gif Kelnes tai extra greitai ir tik, kad nuogas neitų dariau - nei kišenių, nei šniūrelių ir jau su zyziančia padėjėja biggrin.gif

Dėl torto čia dilema, nes taaaip noriu visko saldžiai ir taip protas neleidžia, nes pienligė dažnas palydovas mano šį nėštumą... doh.gif Tik išsigydau ir vėl... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 17, 23:37)
Oi merginos net šiurpas krečia beskaitant smile.gif

duok penkis! as kojas dar galiu iskest su vasku, pazastis su epiliatorium. Bet ten, pabandziau vasku koki 1 kv.cm... scare.gif o plaukai stori ir labai tankus, daugiau bebe.gif
antakiai irgi beda, asaros upeliais, karta per metus pasigrazinu, o po to apaugu ir vaikstau laiminga lady.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2016 11 18, 01:22)
Lauravait, mūsų kovinukų grupėj, tante_'s albume  mirksiukas.gif Kelnes tai extra greitai ir tik, kad nuogas neitų dariau - nei kišenių, nei šniūrelių ir jau su zyziančia padėjėja  biggrin.gif

Dėl torto čia dilema, nes taaaip noriu visko saldžiai ir taip protas neleidžia, nes pienligė dažnas palydovas mano šį nėštumą...  doh.gif  Tik išsigydau ir vėl...  blink.gif

wow motin, noreciau ir as "nieko tokio ypatingo" moket pasiut wub.gif
o tortas 100-dienio proga butinas biggrin.gif wow, kaip smagu, jau tiek nedaug beliko bigsmile.gif
--------------------------------
mano pilvuzas vakar bangavo, tai nusifilmavom ir teciui issiunciau wub.gif
--------------------
atsikeliau sian 5 valanda, ir nezinau, kuo uzsiimt... unsure.gif kokie planai siandienai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2016 11 18, 01:22)
Lauravait, mūsų kovinukų grupėj, tante_'s albume  mirksiukas.gif Kelnes tai extra greitai ir tik, kad nuogas neitų dariau - nei kišenių, nei šniūrelių ir jau su zyziančia padėjėja  biggrin.gif

Dėl torto čia dilema, nes taaaip noriu visko saldžiai ir taip protas neleidžia, nes pienligė dažnas palydovas mano šį nėštumą...  doh.gif  Tik išsigydau ir vėl...  blink.gif

Na as pabusiu visiškai kvaila bet nerandu ir nežinau kur ieškot smile.gif
O tortas šimtadienio proga privalomas smile.gif
As tingini darysiu šiandien smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eriele @ 2016 11 18, 07:15)
atsikeliau sian 5 valanda, ir nezinau, kuo uzsiimt...  unsure.gif  kokie planai siandienai? 4u.gif

Oi oi tas miegas nėštumo metu verysad.gif
O paskui tas "miegas" kaip kūdikėlis nemiegos smile.gif

Kolkas planas mano pasiimti vyrą is oro uosto ir prašyt kad neitų i darbą smile.gif o jeigu eis planu neturiu jokių smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi mirsiu ir juoko tantereikejo sakyt kad FB ieškot o as SM kad ieškau kad ieškau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauravait: 18 lapkričio 2016 - 08:38
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 18, 08:28)
(...)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi mirsiu ir juoko tantereikejo sakyt kad FB ieškot o as SM kad ieškau kad ieškau biggrin.gif

Taigi ir rašiau, kad fb! biggrin.gif

Vakar "pasiguodžiau", kad ilgai miegam, tai šiandien su vyrais prieš 8h kėlėsi mažoji... unsure.gif Ką, tikrai reikės eit tortą kept hmm.gif
Atsakyti
vaziuoju i akropoli, gal kas prisijungs? ax.gif
Atsakyti
Labukas,

Aš jau nuvedžiau vaiką į darželį, pavalgiau ir nulėkiau į remontuojamą butuką patikrint kas ten vyksta, mat vakar santechnikas padarė potvynį doh.gif Net miegot ramiai negalėjau... tai šiandien niekur nenoriu net kojos iš namų kelt. Apie jamam net galvot nesinori biggrin.gif

Tante, ir vėl tau mano komplimentai bigsmile.gif

Lauravait, greit ir tu rodyk savo paprastus-nepaprastus darbus mirksiukas.gif man taip gražu ir neįtikėtina kaip dailiai kai kurios moka siūti. Aš tai tik pataliukus ar vystyklus galiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 18, 10:20)
vaziuoju i akropoli, gal kas prisijungs?  ax.gif

As irgi jau masinoj:) galim kavutes neilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 18, 04:15)
wow motin, noreciau ir as "nieko tokio ypatingo" moket pasiut  wub.gif
o tortas 100-dienio proga butinas biggrin.gif wow, kaip smagu, jau tiek nedaug beliko bigsmile.gif
--------------------------------
mano pilvuzas vakar bangavo, tai nusifilmavom ir teciui issiunciau wub.gif
--------------------
atsikeliau sian 5 valanda, ir nezinau, kuo uzsiimt...  unsure.gif  kokie planai siandienai? 4u.gif

Oho, kokia ankstyva! bigsmile.gif
Labas rytas! 4u.gif
As 8val.atsibudau, jau galvojau oho, kaip anksti, bet va ismiegojau 7-8val.ir sociai matyt organizmui uztenka smile.gif
Pora dieneliu atidirbau, dabar 3iseigines - po siu poros dienu darbe, sakau dabar tikriausiai jau visa darboviete zinos, nes pas mus toks pletku kaimas yra... doh.gif sakau, nu ka: "spread the news now..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakau vyrui grisi is LTn, tai jau visi zinos, tau niekam nebereikes sakyti, tik bosui pasakyti, kad reikes paternity anytime ax.gif
As siandien, kad neliudet vienai, pasiimsiu kriksto dukryte i kompanija, prisidarysim skanumynu kokiu nors, ziuresim filmus, gal dar ka nors nuveiksim bigsmile.gif Sleepover taip sakant turesim biggrin.gif
O ka jus siandien veiksit?? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 11 17, 20:16)
Aš tai BioOil naudoju. Su pirmu irgi jį naudojau, nors šiek tiek strijų vis tiek atsirado ant šlaunų ir užpakalio. Bet žinant mano mamos situaciją, tai man dar pasisekė. Pas mus giminėj moterims tas būdinga, nors aš visaip kaip bandau apsisaugot. Dar pirkau kažkokį gelį, bet lipnus ir riebus buvo, nepatiko.

As taip pat naudoju Bio-oil aliejuka, tikiuosi, nenuvils. Siaip ir kaina prieinama, bet va Ebay tai vistiek visagalis - pasiziurejau, vaistinej uz 200ml sumokejau 16£, o tokios pat talpos buteliukas su nemokamu pristatymu kainuoja apie 8£!!! huh.gif gerai, kad tik 1tenusipirkau, po to reikes jau Ebay prekintis, nors kai ne kasdien tepu, nezinau kuriam laikui uzteks, nes pradejau naudot pries kelias savaites, tai dar nei puses buteliuko neisnaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 18, 10:56)
Labukas,

Lauravait, greit ir tu rodyk savo paprastus-nepaprastus darbus  mirksiukas.gif man taip gražu ir neįtikėtina kaip dailiai kai kurios moka siūti. Aš tai tik pataliukus ar vystyklus galiu...  ax.gif

Na įkėliau ir as paskutinius.
Nieko ypatingo smile.gif

Nu blyn blyn vaiksto vyras ir zyzia kad dirbt reikia, gaiva ir susipykom! Sia savaite viena vakarą-nakti namie buvo ryt vel i darbą eina... Jau pasiūliau mest savo verslą ir eiti dirbti pas kažka kur darbo valandos nuo 8-17val bent ramu butų
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 18, 13:21)
Na įkėliau ir as paskutinius.
Nieko ypatingo smile.gif
Nu blyn blyn vaiksto vyras ir zyzia kad dirbt reikia, gaiva ir susipykom! Sia savaite viena vakarą-nakti namie buvo ryt vel i darbą eina... Jau pasiūliau mest savo verslą ir eiti dirbti pas kažka kur darbo valandos nuo 8-17val bent ramu butų

Šaunuolė bigsmile.gif wub.gif

Dėl vyro darbo suprantu tave, bet žinok kai dirbi kažkam kitam, tai ir užsidirbt sunkiau. Tuomet pyksi, kad pinigų mažiau parneša ir pan.
Atsakyti