QUOTE(Eriele @ 2016 11 18, 04:15)
wow motin, noreciau ir as "nieko tokio ypatingo" moket pasiut
o tortas 100-dienio proga butinas

wow, kaip smagu, jau tiek nedaug beliko
--------------------------------
mano pilvuzas vakar bangavo, tai nusifilmavom ir teciui issiunciau
--------------------
atsikeliau sian 5 valanda, ir nezinau, kuo uzsiimt...

kokie planai siandienai?
Oho, kokia ankstyva!
Labas rytas!
As 8val.atsibudau, jau galvojau oho, kaip anksti, bet va ismiegojau 7-8val.ir sociai matyt organizmui uztenka
Pora dieneliu atidirbau, dabar 3iseigines - po siu poros dienu darbe, sakau dabar tikriausiai jau visa darboviete zinos, nes pas mus toks pletku kaimas yra...

sakau, nu ka: "spread the news now..."

Sakau vyrui grisi is LTn, tai jau visi zinos, tau niekam nebereikes sakyti, tik bosui pasakyti, kad reikes paternity anytime
As siandien, kad neliudet vienai, pasiimsiu kriksto dukryte i kompanija, prisidarysim skanumynu kokiu nors, ziuresim filmus, gal dar ka nors nuveiksim

Sleepover taip sakant turesim
O ka jus siandien veiksit??
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 11 17, 20:16)
Aš tai BioOil naudoju. Su pirmu irgi jį naudojau, nors šiek tiek strijų vis tiek atsirado ant šlaunų ir užpakalio. Bet žinant mano mamos situaciją, tai man dar pasisekė. Pas mus giminėj moterims tas būdinga, nors aš visaip kaip bandau apsisaugot. Dar pirkau kažkokį gelį, bet lipnus ir riebus buvo, nepatiko.
As taip pat naudoju Bio-oil aliejuka, tikiuosi, nenuvils. Siaip ir kaina prieinama, bet va Ebay tai vistiek visagalis - pasiziurejau, vaistinej uz 200ml sumokejau 16£, o tokios pat talpos buteliukas su nemokamu pristatymu kainuoja apie 8£!!!

gerai, kad tik 1tenusipirkau, po to reikes jau Ebay prekintis, nors kai ne kasdien tepu, nezinau kuriam laikui uzteks, nes pradejau naudot pries kelias savaites, tai dar nei puses buteliuko neisnaudojau