Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 08, 14:22)
Eriele, per pirmąjį nėštumą priaugau virš 20kg. Maždaug nuo 48-49 iki 71. Šįkart startas nuo 47kg.
Bet esmė, kad aš tint labai pradėjau, judėjimas sutriko, odą viso kūno skaudėjo vien prisilietus - lyg po oda visur būtų vandens prisikaupę ir tas sukėlė skausmą. Apie stuburo problemas, kurios kankino ir po gimdymo, net nešneku...

supratau, nu nekazkas tikra... verysad.gif bet reikia tyket, kad si kara bus lengviau ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 08, 15:35)
supratau, nu nekazkas tikra... verysad.gif bet reikia tyket, kad si kara bus lengviau ir geriau mirksiukas.gif

Naiviai tikiuosi, kad bus kitaip smile.gif pradžia šįkart buvo sunkesnė, tai gal pabaiga lengvesnė bus biggrin.gif naivuolė biggrin.gif

Ką veikinėjat, damutės? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eriele @ 2016 11 08, 15:35)

Naiviai tikiuosi, kad bus kitaip smile.gif pradžia šįkart buvo sunkesnė, tai gal pabaiga lengvesnė bus biggrin.gif naivuolė biggrin.gif

Atsakyti
sveikos, darbuojos visa diena, paskaitau ka rasot, bet atrasyt neishejo. dabar prisedau.
Konfetee pritauriu kitom narem, kad nezinai ka tikrai galvojo tas vyras kirpykloje, o prisigalvot galima bet ka....
Eriele neliudek, pasigamink kazka skanaus gal nuotaika pasitaisys 4u.gif
Lauravait marskineliai labai dailus, tau labai tinka wub.gif
Rasiux sveikatos 4u.gif
Davina del kitu saliu gydytoju nieko pasakyt negaliu, tik Egipte teko kreiptis i medikus, nes perpute ausi, nieko blogo pasakyt negaliu, saunu buvo vyras gydytojas bigsmile.gif bet cia aisq nera rimta liga, o ir ne gimdymas komplikuotas. pas mane irgi nebuvo viskas sklandziai LT dare ekstra cezari, bet gydytojais esu patenkinta 100%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (feja): 08 lapkričio 2016 - 14:55
QUOTE(konfetee @ 2016 11 08, 14:48)

Aš tai dirbu. Tiksliau bandau tai daryti. Tingiu siaubingai... Svajoju apie namus.

rasiux1984, laikykis, sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 11 08, 12:56)
Aš tai dirbu. Tiksliau bandau tai daryti. Tingiu siaubingai... Svajoju apie namus.

rasiux1984, laikykis, sveik 4u.gif

Aciu visoms uz palinkejimus mirksiukas.gif
Kol guliu lovoje, atrodo viskas gerai, o kai tik pameginu namie nueit iki virtuves ar kazkur kitur, iskart slabna belenkaip... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2016 11 08, 10:56)
tu gal ten karštom arbatom labai nesimėgauk jeigu tau gerklė? man gydytoja visada atvirkščiai liepia dar ir ledų suvalgyt kad numalšint uždegimą, nes gerklės bakterijos dauginasi šilumoj kiek žinau... tai dėl to ir čiulpinukai visi būna su mėta, kad pašaldytų labiau unsure.gif laikykis  4u.gif

Reikes siandien ismeginti "ledu gydyma" smile.gif
Atsakyti
Rasiux, tu gal gydytojams pasirodyk, a? Nejuokai taip ilgai kankintis g.gif

Oi merginos, mano laki fantazija, gal tikrai daug visko prisigalvoju doh.gif

Lekiu pasiimt mažių iš darželio ir važiuojam į draugės sūnelio gimtadienį. Kadangi tolokai važiuot, tai su nakvyne važiuojam. Tuo pačiu ir močiutę aplankysim rytoj smile.gif

Gražaus vakaro visoms ;)
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 08, 15:48)
Naiviai tikiuosi, kad bus kitaip smile.gif pradžia šįkart buvo sunkesnė, tai gal pabaiga lengvesnė bus  biggrin.gif naivuolė  biggrin.gif

(...)

biggrin.gif as irgi tikiuosi, kad bus lengviau, nes pradzia visai ne kazka buvo biggrin.gif laikom kumscius ax.gif

as ieskau info apie gimdymo kursus Nairobyje, kaip malsinti gimdymo skausmus ir pan. Pmaitinau kleckas ir galvoju koki filma paziuret, vienzo - nuobodziauju... ax.gif
Papildyta:
QUOTE((feja) @ 2016 11 08, 15:54)
(...)
Eriele neliudek, pasigamink kazka skanaus gal nuotaika pasitaisys  4u.gif
(...)

nelabai kazko noris ax.gif geriau skaitysiu, tada maziau nereikalingu minciu galvoj... kaip gaila, kad el. skaitykle sugedus (vaikas sutaise doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 08, 17:06)

Lekiu pasiimt mažių iš darželio ir važiuojam į draugės sūnelio gimtadienį. Kadangi tolokai važiuot, tai su nakvyne važiuojam. Tuo pačiu ir močiutę aplankysim rytoj smile.gif

Gražaus vakaro visoms ;)

smagaus gimtadienio! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 11 08, 15:56)
(...)

biggrin.gif biggrin.gif kaip as dabar noreciau i darba rolleyes.gif kai lankysiuos LT galesiu ir uz tave ir uz (feja) padirbet biggrin.gif

QUOTE(konfetee @ 2016 11 08, 17:06)

(..)

pritariu, rasiux1984 gal pas gydytoja nueik? arba bent iseik pakvepuot grynu oru. Gal dar spaudimas nukrites? Reiketu bent pora minuciu pakvepuot giliai ir ramiai. Laikykis!

konfetee, prisimink, kad mintys materializuojasi, tad kuo daugiau geru, o blogas vyk salin mirksiukas.gif
gero vakaro ir tau! 4u.gif

--------------------------------------------------------
Skaiciau si straipsni, ir iskilo klausimas: Ar jums svarbu, kad vyras dalyvautu gimdyme? Ar jo dalyvavimas per praeita gimdyma/-us padejo ar labiau trukde?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 08 lapkričio 2016 - 16:45
QUOTE(konfetee @ 2016 11 08, 14:06)

Gražaus vakaro visoms ;)

Galvojau, gal ryt nuvaziuot, bet ka jie cia pasiulys ir pasakys?... Isgerk paracetamolio... Gi cia viskas juo gydoma... O as ji jau geriu + visokios arbatos "Gripolis", "Bronchos" su citrina ir medum ir kartkartemis suciulpiu tablete "Strepsils" nuo gerkles - daugiau gi nescioms nieko negalima... Nemanau, kad kazka naujo papasakos ar pasiulys... unsure.gif
O del to silpnumo, meslungio, tai as jau klausiau, kai buvau praita savaite - tai pasake nieko papildomai negerti, nereikia, pilnai uztenka "Pregnacare" gerti, o ta silpnuma, tai suverte visa kalte nestumui
. Mes gi priklausom UK, tai vat cia tokie ir daktariukai... Nestumo metu tikrai nieko nepatars ir nelieps gerti, neduok D, kazkas atsitiktu..
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 08, 16:36)
biggrin.gif  biggrin.gif kaip as dabar noreciau i darba rolleyes.gif kai lankysiuos LT galesiu ir uz tave ir uz (feja) padirbet  biggrin.gif

Skaiciau si straipsni, ir iskilo klausimas: Ar jums svarbu, kad vyras dalyvautu gimdyme? Ar jo dalyvavimas per praeita gimdyma/-us padejo ar labiau trukde?

Feja, kaip mums bus gerai 😀

Man svarbu. O padėjo labiau morališkai. Su juo jaučiausi kažkaip drąsiau.
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 08, 15:36)

as noreciau kad jis butu, bet ar bus - nezinau...
kazkaip labai sudinai del to jauciuosi, kad abu esam nepirmakarciai ir toks vaizdas kad as del to kalta... per vestuves visa laika kalbejo apie savo pirmas vestuves ir musiskiu vestuviu labiau reikejo man, tai ten per baliu jau apsiblioviau kaip reikalas pratrukau, o dabar irgi kadangi jo pirma zmona per gimdyma ir alpo ir ta dukryte trauke daktarai visais imanomais budais tai jis dabar eiti kaip ir nenori.... bet kodel tokiais svarbiais gyvenimo momentais tureciau buti viena, o jis svestu su draugais sunaus atejima, nesuprantu???? gal as per daug irgi susireiksminu ir sureiksminu viska....
Atsakyti