Laba
Koks atsigavimas šį savaitgalį - tokia gaiva

Vakar buvau sodyboj, tai lauke visą dieną ir prabuvau

Po to karščio maratono buvo nerealu toks geras vasariškas gaivumas.
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 15, 21:45)
Oj looool net apsiverkiau : D pažiūrėk prierašą prie fotkės
https://www.instagra...id=2i05zptupzlt
----
aš nelabai mėgėja tokių saldainių, tai ramiai sau plaučiau nu išskyrus pergalės su vyšniom
----
Nu bent kvepia - O aš neseniai turėjau šampūną kvepiantį bažnytiniais smilkalais..
-
tik kažkaip iš to fainumo išvarėm pasivaikščiot tik dviese su šuniu į mišką, nu ir galvoju geras oras reik toliau paėjėt.. nu ir kaip tai neapskaičiavau su laiku, ir grįžtant jau temt pradėjo (šiaip saulė ne visai nusileidus buvo, bet aukšti medžiai ir tamsoka), tai taaaaip nejauku grįžt buvo o iš karto prieš akis lenda sąrašiukas visų kažkada pžiūrėtų siaubiakų
Aha.. tik gitarą, o kam man dainavimas? ar siūlai man jau ruoštis voiceo kastingui?
----
Aš tai pagrinde Metallicą groju,
tai sunkiai įsivaizduoju, kaip aš ją išdainuočiau
Nežinau, bet nesiūlau net domėtis buvo pripažintas nesaugiausiu automobiliu - net oro pagalvių nėra ... skaičiau, kad negavo nei vienos saugumo žvaigždutės iš 5 ir net trys automobiliai užsidegė vos iš salono išvažiavę po to tiesa sutvarkė šitą broką, bet.. nežinau, nežinau..
: D ale atsimenu, kaip viena mergaitė svajojo pas Monatiką patekt, ir tas atsisuko, bet...
Dancė jį užblokavo (ten tokia sistema buvo, kad galima buvo po kartą per projektą užblokuot kiekvienam kiekvieną trenerį),
taip kad nežinau, kaip su tuo gailėjimu.. : D
----
Ale Dančikas vėl ilgai dingęs neatsigauna matyt... jau po paskutinio konco mačiau
su fanais kai fotkinos, toks walking dead buvo..
loool

Žodžiu, ar taip, ar taip, vistiek sako sakykit sexy ir gražus

Nesuprantu, kodėl neberodo tos fotkės - pirmai dar rodė, dabar nebe

Bet tai tinka jam taip labai

Galėtų dabar taip kurį laiką nešiot
----
aha, tie Pergalės, tai labai skanūs
Šitas kvapas, tai tokių, kur su romu būna

Nu tokia tiršta gelsva masė, tai gal ne kaip su likeriu skaitosi, nes su likeriu tai skystas vidus. Nu bet grynai saldaininis :oh Nepirskiu daugiau tokio : D
---

:lol Jaučiu toks iš natūralesnių kažkokių? Tie dažnai tokių keistų kvapų paskleidžia

Koks pavadinimas? Aš dabar turiu aliejuką kažkokį, kuris atseit prie natūralesnių, bet jau kvapas kvapas.. :oh :oh Šaltalankių gal ten koks prasimuša, kurio nemėgstu labai. Bet toooks stiprus :oh
---
oi

Baugokai turėjo būt : D Gerai, kad tu trečio sezono Tvin Pykso nemačius, ten yra keletas šiurpokų epizodų su mišku, tai man visokios asociacijos irgi kyla kartais miške

O jei dar temt pradėtų, tai jaučiu visai šiurpas paimtų : D
---

Kaip tik ir norėjau pasiūlyt

:super Kaip tik va į Ukrainą ruošiesi, tai gal kažkada vasarą atrankos turėtų prasidėt?
----
:lol nu kaip nors, su pastenėjimais :lol
---
aa.. tai tada net neužskaitom jo kaip eletromobilio

Ne veltui indiška kokybė. Tegul dar jie pažaidžia smėlio dėžėj su tokiom mašinom :oh Tesla tai laiko kainą : )
---

:lol Bet tai kodėl? O kur ji paskui nuėjo? Ir ar žinojo ji, kad Danas užblokavo nuo Monatiko? :lol
----
looool :oh Ir dabar dar neatsiradęs?
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 06 17, 00:25)
Tuktuk nuo 5:20 kažkur.. ne, nu ot normalus tas Lioška?!
https://m.youtube.co...a...ndex=8&t=0s
----
Kaaaaip gražu paklausyk net apsiverkiau
https://m.youtube.co...a...dex=16&t=0s
looool :oh

nu jis pavaro :lol Čia visų barzdočių košmaras viena jau tas garsas

Norėtųsi visiems barzdočiams taip padaryt :lol Nors pas šitą tai dar ant ribos ta barzda, bet jau laaabai ant ribos
Bet aš nesuprantu, kodėl visi vaikai pas juos nueina : D Pamatyčiau tą Liošką su barzdaskute mojuojant, išsigąsčiau, jei būčiau vaikas :laugh
Kaip prajuokino tas barzdukas, kai iš už kampo tai mergaitei liežuvį parodė, kad jo nepasirinko

---
oi tikrai, nerealiai gražiai

Atrodo tokia paprasta liaudies daina, bet taaaip įtaigiai sudainavo Ir mergaitė kokia miela

Pagaliau nors vieną vaiką ir barzdukas turi

Nors, kaip suprantu, čia jau paskutinė laida iš pasirinkimų? Bet kodėl ten vienas vaikas apsiverkė, kai pasirinko tą mergaitę? Vedėjai net ramint teko :oh Ir visi kiti vaikai už galvų susiėmę, atrodo apsiverks : D Nu va taip ir būna su tuo vaikų Voice : D
Ai, beje, Lioška tai vėl pasižymėjo - jei gerai supratau, barzduko telefoną sudaužė?

To barzduko akys man tokios gerietiškos atrodo ir pats toks žaismingas

Jei būčiau vaikas, tai jaučiu pas jį į komandą eičiau : D