Aist, nu ir nežiopliems pasitaiko
Man žiaurūs nekalbadieniai. Visos foto puikios, bet neatliksiu pareigos pilietinės.
Labiausia džiaugiuos Aist iššūkiu ir tuo puikiu progresu Ahabi namučiuos.

Tute 2 foto, kiti pirmos foto
sagyte ne neismanus.... buvo

Tutė 1
Giliukas 1
Pupsė 1
Kolumbas 2
Tutė 1
Giluukas 2
Pupsė 1
Kolumbas 1

Magnunos sekretoriato pirmininkas Grikis labai jau atsipūtęs. Gerai, kad Kruopa viską skvarbiu žvilgsniu stebi.

Balsuoju:
Tutė 1
Giliukas 1
Pupsė 1
Kolumbas 1
Mako ir Rastės nuotolio mažėjimas

Labas rytas
Tutė-1
Giliukas- 2
Pupsė-2
Kolumbas-1
Labas rytas
Aist, matai, nėr to blogo, kad neišeitų O šiaip suprantu tavo apmaudą, ypač dėl paslėptų kliūčių... kita vertus, kai aš kaip kokia vyšta-pyšta palikau savo kad ir nenaują mašiniuką neįjungus rankinio ir tas patyliukais nuriedėjo malkosna, nebuvo man ant ko pykt.(va čia tai išbandymas
).. ir niekas net mažiausio robotuko ta proga nepasiūlė, net nenaudingo visai jokio
Tai iš tos pusės pažiūrėjus, visai čia neblogas tas tavo įvykis
Balsuoju:
Tutė 1
Giliukas 2
Pupsė 1
Kolumbas 2
Labukas,
Tutė Nr. 3,
Giliukas Nr. 1,
Pupsė Nr. 1,
Kolumbas Nr. 1
Kas čia visoms su nuotaikomis nu taip, oras šlykštus, vaikai nei sveiki, nei sergantys, darbe chaosas.... nu, bet... vit. D geriu ir man visa nuotaika su manim
o vat vandens negeriu.... tada žadėjau įsipilti ryte, o atsigėriau tik vakare.... dabar turiu kabinete... gal reikia atsigerti....
bet, kad Jūs (visos gerenčios) be nuotaikos.... tai gal negerti
mano kaimynas dar geriau įvažiavo Jis su savo auto, kuri turi galinio vaizdo kamerą, žiūrėdamas per ją įvažiavo į draugės, su kuria gyvena, auto priekį

As vandeni gerianti ir visada su nuotaika