Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aist, nu ir nežiopliems pasitaiko  :4u: 

Atsakyti
Magnučiuk, labai labai labai ačiū. Fogytė okupavo, vartos šalia.
Man žiaurūs nekalbadieniai. Visos foto puikios, bet neatliksiu pareigos pilietinės.
Labiausia džiaugiuos Aist iššūkiu ir tuo puikiu progresu Ahabi namučiuos. smile.gif
Atsakyti

Tute 2 foto, kiti pirmos foto 

Atsakyti

sagyte ne neismanus.... buvo

Atsakyti
Labas smile.gif
Tutė 1
Giliukas 1
Pupsė 1
Kolumbas 2
Atsakyti

Tutė 1

Giluukas 2

Pupsė 1

Kolumbas 1

Atsakyti
Ačiū, merginos, už palaikymą. 4u.gif Vyras apžiūrėjo, sakė, nebus brangus tas lempos plastmasiukas. Ir, kad mane paguost, su vyresnėliu išnagrinėję internete techninius duomenis išrinko ir užsakė namams siurblį robotuką. Tikiuosi, Ainu pūkus jis gerai valgys.
Magnunos sekretoriato pirmininkas Grikis labai jau atsipūtęs. Gerai, kad Kruopa viską skvarbiu žvilgsniu stebi. biggrin.gif
Balsuoju:
Tutė 1
Giliukas 1
Pupsė 1
Kolumbas 1
Mako ir Rastės nuotolio mažėjimas didis.gif
Atsakyti

Labas rytas

Tutė-1

Giliukas- 2

Pupsė-2

Kolumbas-1

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aist, matai, nėr to blogo, kad neišeitų  :D  O šiaip suprantu tavo apmaudą, ypač dėl paslėptų kliūčių... kita vertus, kai aš kaip kokia vyšta-pyšta palikau savo kad ir nenaują mašiniuką neįjungus rankinio ir tas patyliukais nuriedėjo malkosna, nebuvo man ant ko pykt.(va čia tai išbandymas :D ).. ir niekas net mažiausio robotuko ta proga nepasiūlė, net nenaudingo visai jokio  :D  :D Tai iš tos pusės pažiūrėjus, visai čia neblogas tas tavo įvykis  :rolleyes: 

Balsuoju:

Tutė 1

Giliukas 2

Pupsė 1

Kolumbas 2

Atsakyti

Labukas,

Tutė Nr. 3, 

Giliukas Nr. 1,

Pupsė Nr. 1,

Kolumbas Nr. 1

Kas čia visoms su nuotaikomis  :hmm:  nu taip, oras šlykštus, vaikai nei sveiki, nei sergantys, darbe chaosas.... nu, bet... vit. D geriu ir man visa nuotaika su manim  :rolleyes:  o vat vandens negeriu.... tada žadėjau įsipilti ryte, o atsigėriau tik vakare.... dabar turiu kabinete... gal reikia atsigerti....  :P  bet, kad Jūs (visos gerenčios) be nuotaikos.... tai gal negerti  :B 

Atsakyti

mano kaimynas dar geriau įvažiavo :D Jis su savo auto, kuri turi galinio vaizdo kamerą, žiūrėdamas per ją įvažiavo į draugės, su kuria gyvena, auto priekį :D

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 11 16, 10:20)
 bet, kad Jūs (visos gerenčios) be nuotaikos.... tai gal negerti  cool.gif 

As vandeni gerianti ir visada su nuotaika tongue.gif
Atsakyti