Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labu. o kodėl aš foto nematau????  :blink:  :hmm: 

Mano Toras mažas visus apatinius vogdavo ir ištampydavo. Ypač išdžiautus. tarp staniku voliodavosi triusikus iš maišiuko išsitraukes yra. vienus ir perkando. skylę atradau...  :oh: . Vėliau išaugo.. Baigėsi fetišizmas

Atsakyti
Seniai besirodėm smile.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Azu, pareik į senąją versiją ir pamatysi 4u.gif

Nu va, progresas akivaizdus Ahabi, skanukai ir guliašiukai ėdami kartu, praktiškai visada pasiteisina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 lapkričio 2016 - 20:30
Parėjau oš senos matau taigis
Tutė-3
Giliukas-2
Pupsė-2
Kolumbas-1
Oho kokios stulbinamos naujienos iš karo fronto... panašu kažkas iškėlė baltą vėliavą yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 15 lapkričio 2016 - 20:31
Tutė -1,
Giliukas - 1 wub.gif
Atsakyti
Ahabi - panašu, kad namie paliaubos, karalienė netgi sutiko valgyti iš vieno bliūdelio su pavaldiniais smile.gif smagios nuotraukos 4u.gif vėl viskas stoja į savo vėžes 4u.gif
Atsakyti
Būna taip
vartotojo įkelta nuotrauka
Bet būna ir taip
vartotojo įkelta nuotrauka
Patriukšmauja, bet mažiau.
Atsakyti
Tute 1 wub.gif
Puspe 2 wub.gif
Kolumbas 1 wub.gif

Ahabi kaip gražu matyti tokia idile wub.gif
Atsakyti
Tutė 3
Giliuks 1 ....nors manau išraiškingojo Giliuko tikrai nėra pati gražiausia nuotrauka...tikrai mačiau du šimtus jo gražesnių.....nepykit....☺
Pupsė 1
Kolumbas 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 lapkričio 2016 - 21:41
Labas vakaras 4u.gif

Tutė - 1
Giliukas - 1
Pupsė- 1
Kolumbas - 1

Ahabi namuose pagaliau ramybė ir taika įsivyraus 4u.gif Man Rastės figūra bauginanti... kai aš paniškai bijau žiurkių tai man ta uodega ir visa povyza ją primena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 11 15, 19:16)
Sveikos  4u.gif
Ryžius 3
Toris 1
Vincas 1
Toras 1
Papildyta:
Šponkiau, jei gausis, bus labai graži stalo mandala  4u.gif
Sagyt, sėkmės  4u.gif
Atidaviau Gufai fontaną. Lauksiu atsiliepimų. Jei caras negers iš to daikto, teks Apusiukui perduot jį Lapynos Tytei.  biggrin.gif
Sumauta diena man šiaip jau- darbe "išsitaškiau", sekėsi kaip su dviem kairėm rankom, parkuojant auto galinio priešrūkinio žibinto stikliuką įskėliau ( nafik apačioj kur veidrodėliuose nesimato kažkokius apsauginius vamzdžius tamsiuose parkinguose suvirina  bash.gif ). Vaikai guodžia, kad nieko tokio, o man vis tiek nesmagu, ta pilnatis nepadeda.  cray.gif

Nepergyventi.... vyrui darbe dave samsunga ismanu.... kortele seno netiko... apkarpiau... zodziu reikejo vaziuoti i omniteli naujos.... to gaidzio vyruko klausem ar numeriai persikels????. Sake taip. Nieko ner, sena kortele uzblokuota, nauja tuscia.... vo cia tai pyzdauskas man....
Atsakyti
Aist nieko baisaus pataisoma, net nesimatys kai ta lemputę pakeis 4u.gif V-Rine kad kitų Giliuko foto kokybė ne kokia smile.gif plius gulsciu reikėjo mirksiukas.gif Reiktų su Lapyna derintis Giliuko fotosesija bet kad aš galiu tik po darbo vakarais ax.gif

Jeigu prieš tai buvo išmanusis telefonas Apus turėtų sinchronizuotis prisijungus prie google paskyros ir atsirasti visi numeriai ax.gif
Atsakyti