Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laba 4u.gif

Tutė 1
Giliukas 2
Pupsė 1
Kolumbas 1

QUOTE(busycat @ 2016 11 16, 10:34)
As vandeni gerianti ir visada su nuotaika  tongue.gif

Aš ir biggrin.gif ...na gal nevisada, bet beveik (na mano užklasinė veikla kartais liūdina)

ačiū Grikiui ir Kruopai už vargą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, kurios su nuotaika ir kurios be nuotaikos 4u.gif

Mano balsai:
Tutė 1
Giliukas 2
Pupsė 1
Kolumbas 2

Aist nutikimas kažkoks naudingas gavosi bigsmile.gif . Deja, mano visi stuktelėjimai lieka be paguodos prizų biggrin.gif

Ahabi visa trijulė gerai žiūrisi, guliašiukai mažina atstumus. O pašnypšti profilaktiškai dar reikia, negi nusileisi taip greitai biggrin.gif
Atsakyti
Ahabi, labai smagu kad po truputį nusistovi namuose ramybė biggrin.gif 4u.gif

o kaip mano tašiukas ?
Atsakyti

Busy, užskaitau, kaip teigiamą gėrimą  :super: 

Atsakyti
Tutė1
Giliukas1
Pupsė1
Kolumbas1

Dėl omnitelio ir neperkeltų numerių lygiai taip pat buvo anytai, nuėjo, kortelę davė, gryžta namo-nėr numerių, iškart aliarmas, pasaulio pabaiga. Bet staigiai nuvarė atgal į tą omnitelį ir ten su tokiu aparačiuku visus numerius perkėlė iš senos kortos į naują.

Labas rytas
Atsakyti
Aš irgi paguodos prizą gavau biggrin.gif Lee džinsus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 11 16, 11:28)
Ahabi, labai smagu kad po truputį nusistovi namuose ramybė  biggrin.gif  4u.gif

o kaip mano tašiukas ?

Tiesiai šviesiai- pamiršau. 4u.gif šią savaitę užsiimsiu šiuo reikalu blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Dėl robotuko tai seniai pakalbėdavau, kad gal geras jis daiktas. Vyrai kontrargumentuodavo, kad jie patys siurbia ne blogiau už robotukus ir tuo viskas pasibaigdavo.

O šiaip namie retai aš būnu surūgusi. Tai kai taip atsitinka ir sėdžiu tyliai lūpą patempusi, vyriškiai demonstruoja savo empatijas. Vakar Ignas sako:" Nori, tėveliui pasakysiu, kad aš tą lempą išdaužiau?". Rapolas per pečius mane apkabino ir taip filosofiškai:" Gavau dešimt iš matematikos ir geografijos. Dabar mano vidurkis 9.7...". Vyras grįžęs:" Gerai, kad ne buferis, taikliai tu taip į priešrūkinę įtaikei. Pakeisim lengvai ir nebrangiai". Žodž, kaip moka, taip guodžia. Plius bonusinis paguodos prizas- robotukas.  :victory2: 

Ainu irgi revizuoja auto, ieško salone sudaužytų priešrūkinių žibintų:

IMG_5402.jpg

IMG_5403.jpg

Atsakyti
Aist paskui po kokio menesio pasidalink ar vertas demesio robotas? Kolkas plauku didziaja dali sudaro Giliuko plaukai Mumio vienas kitas bet pavasariop turetu buti didysis serimasis biggrin.gif

Ka man sugadint kad gauti priza aaa.... smile.gif
Atsakyti
Turėsi dar ir lūpą patempti biggrin.gif
Atsakyti

Aš galiu tempti, galiu netempti.... vis tiek tai mano reikalas.... o Aist berniukėliai šaunūs  :victory2:  vyras irgi puikus  :thumb_yello:  šiuo klausimu...

Atsakyti
Sveikos
Ui Grikelis kaip gražiai mamkai padeda bigsmile.gif ir Kruopytė neatsilieka bigsmile.gif
Aist, šaunuoliai tavo vyrija, vo teip reik stikliukų problemas spęst biggrin.gif
Ahabi, šauniai pas jus viskas vyksta bigsmile.gif
Mano balsai:
Tutė...užsikaifavau bežiūrėdama galima visas tris biggrin.gif šiap nežinau gal 1, nu ne gal 2..gal 3..gal1 lotuliukas.gif ir taip čielas 10 minučių meditavau, vis gi gal 1
Giliukas 1labai gražus širdukas likęs nuo Tutės bučiuko wub.gif bigsmile.gif
Pupsė 1
Kolumbas 2
Atsakyti