Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Neskaitau ir as, kad reikia ten gedule metu metais vaiksciot, bet jeigu jis ja fotkese pradejo zymet po pusmecio, realiai reiskia susipazino dar anksciau, kaip galima taip greitai isimyleti kita zmogu po beveik 20 metu santuokos.
Moteris uz toki poelgi butu sliundra isvadinta 99% aplinkiniu.
Atsakyti

kaip galima taip greitai isimyleti kita zmogu 

Širdžiai gi neįsakysi  :) 

Pas mus su vyru gavosi taip, kad tuokėmės nepraėjus metams po jo tėvo mirties. Kai kurie giminės pažiūrėjo kreivai, kam reikėjo taip skubėti ir ar negalėjom palaukti būtent lygiai metus. Na o man atrodė, kad ką gi gali pakeisti tie keli mėnesiai, vyras gedės savo tėvo visą gyvenimą...Aišku, labai skirtingos situacijos, tiesiog gedulas gedulu, o žmogus nori būti laimingas ir mylimas visada, susipažinti tuo labiau galima bet kada, nors kitą dieną po laidotuvių, jei taip susiklostė aplinkybės, gal ne specialiai pažinčių ieškojo, o netyčia taip gavosi  :unsure: 

Atsakyti
Man sunku isivaizduoti toki staigu netycini isimylejima.
Turi jis sunu 12m. serganti sunkiai ir dukra paaugle, kazin kaip jai sekasi priimti tevo nauja zmona taip greitai..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 04, 12:06)
Turi jis sunu 12m. serganti sunkiai ir dukra paaugle, kazin kaip jai sekasi priimti tevo nauja zmona taip greitai..

Žinai, kartais būna, jog tas kitas žmogus būtent ir atsiranda sunkiu momentu, padeda išgyventi, ištverti viską. Ne vieną tokį atvejį žinau, net ir vyresnių tarpe. Atrodo, kaip čia taip staigiai greitai viskas. Bet iš tikro, jei žmonės laimingi ir jiems viskas gerai, tai lai būna kartu, nepaisant kiek laiko praėjo. Aš ir nežinau, kiek laiko reikia gedėt?😕

Donstop, subalamūtinai ir mane 😃 pasakiau vyrui, kad Kaziuko mugė šiandien. Mane išleido Akropoly, o jie ėjo į salą pasivaikščiot, sakė nerado mugės😃
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 04, 10:47)

Dar noriu parasyti..
Gal pamenat praeita ziema netiketai mire gera pazistama mano.
Turiu jos vyra FB drauguose.
Pusmeti po laidotuviu pradejo savo fotkese zymet kita moteri, keliones visokias.
Gruodzio 6d. buvo metines.
Ir va siandien uzeinu i FB, ikeles foto, apsizenijo.
Kaip butu aplinkiniu vadinama moteris, kuri taip greitai pradetu santykius mirus vyrui???

As nematau nieko blogo. Tu tiesiog labai jautriai reaguoji, nes mirusi moteris tavo drauge. Bet pati pagalvok be isankstinio nusistatymo, ar tas vyras ir ta kita moteris savo santykiais padare kazkam bloga, kazka iskaudino? Jei ne, tai as tik uz tai, kad kuo greiciau zmogus griztu i gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 04, 12:06)

Tai gal kaip tik gerai, kad atsirado žmogui kas pagelbėja... Mano močiutė visada sakydavo, kad vyrui našliui reikia kuo greičiau žmonos ieškotis, nes vienam greitai pasidaro sudėtinga rūpintis vaikais, namais, darbu, o tada jau ir alkoholiui ar pan gali noras atsirast... Moteris tokioj situacijoj kitaip reaguoja...
Atsakyti
Aš irgi nustebčiau kaip dzeuse, kad taip anksti atsirado kiti santykiai..o gal jie jau buvo dar anksčiau tik niekas nežinojo...

Sima, dabar kai parašei simptomus, atsiminiau, kad draugų vaikai sirgo tokiu enteritu ar entero virusu berods. Kur tempa ir beria per visus galus. Ir jokio gydymo net nebūna. Reik išlaukt

Pas maniškį atsirado savaime šiokie tokie pokyčiai puodo reikaluose. Pradėjo paryčiais keltis ir sakyt 'sysiu'. Kaip ir džiugu, bet keltis užknisa biggrin.gif bet dieną jis vis tiek jei nesodinu, prisisioja. Nežinau ar čia jau reiktų kažko imtis, ar toliau tiesiog laukti. Gal tas atprastukes pabandyt?

Buvom kaziuke, tai pirmą kartą užstrigom kamštyje pilies g. biggrin.gif jau net nejuokinga vienu metu buvo biggrin.gif pirkom meduolių, rūkytą upėtakį, švilpuką, parėmėm tokius muzikantus čiotkus. Smagu
Atsakyti
Jėėė Palšytė šaunuolė kokia!

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 03 04, 15:54)

Sima, dabar kai parašei simptomus, atsiminiau, kad draugų vaikai sirgo tokiu enteritu ar entero virusu berods. Kur tempa ir beria per visus galus. Ir jokio gydymo net nebūna. Reik išlaukt

Jo, bet mum ne šitas buvo. Ten biški žiauriau, padus, delnus, burną išberia. Ir nieštėt turi. Aurėjai padai, delnai, burna švarūs, kitos lokacijos bėrimų, ir neniešti, bent nesikaso ir nieko nesako.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 04, 19:11)
Jo, bet mum ne šitas buvo. Ten biški žiauriau, padus, delnus, burną išberia. Ir nieštėt turi. Aurėjai padai, delnai, burna švarūs, kitos lokacijos bėrimų, ir neniešti, bent nesikaso ir nieko nesako.

Aniems tai burnas ypač bėrė
Atsakyti
Labas

Peržiūrėjau visas žinutes. Labai smalsu ar pas IruteB dar nėra džiugių žinių. Panašu, kad dar ne... rolleyes.gif

Mes grįžom iš Druskininkų grand spa. Aišku, pailsėjom. Išbandėm 6 rūšių pirtis. Visas baseino pramogas. Aš pati leidausi nuo visų čiuožynių, ko maniau, gyvenime nedarysiu. Dar norėjau pasidaryti tailandietišką masažą, bet vyras nepasirašė. Na ir apžiūrėjom naktinį miestą. wub.gif

Šiaip su tokiais mažiais kaip mūsų, tai ne itin būtų ką veikti. Jiems skirtas baseinėlis gana mažas ir be ypatingų pramogų. Tai geriau važiuoti į Druskininkų aqva parką, nes ten su mažais vaikais tikrai daugiau yra ką veikti. smile.gif

O šiaip rekomenduočiau kiekvienai šeimai turinčiai mažus vaikus ištrūkti nors savaitgaliui bent kartą į metus tik dviese. Tai prisimeni ir pirmuosius pasimatymus ir tai kokie žavūs, jauni, gražūs ir aistringi mes buvome. wub.gif

O čia naktiniai Druskininkai:

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Pabuvom neblogai sveciuos iki vakaro, kol Adelia vel prie laiptu neprikibo, tada jau reikejo budet.

Del to naslio..man sunku isivaizduoti kaip taip greitai gali persijungti po ilgu santuokos metu. Praeina pora men.po zmonos mirties vel sau ant meiles sparnu su kita.
Nejaugi taip greitai sirdis priima kita zmogu..
Jie kartu dirba, nes matau zymi ta moteri savo projektuose.
Drauge irgi ten dirbo, jiedu sukure versla.
O kaip Irute raso, kad reikia namams moteris, tai jam ne tas atvejis.
Gyvena gerai, sergantiji aukle priziuri, namie jam seimininkes nereikia, plius pas ta moteri savo vaikai.
Atsakyti