Labas rytas,
kadangi negaliu visu pacituot,neduoda,tai rasysiu paeiliu,ka jus paraset.
Pirmiausia,aciu,del anukeles.

As mociute,tai zinau,ka tai reiskia,o jus dar laukit ju,tada dalinsimes dziaugsmu,jei dar as gyva busiu.
Kadangi placiausiai diskutuojama silkes marinavimas,tai galiu pasakyt,kad as tada visiska nemoksa.Niekada nevirinu jokiu marinatu,niekada nededu jokiu cukru ir nesuprantu kam.Zemaiciai daro taip:nusiperki silke,isvalai,supjaustai stambokai apie 3cm(paskui,serviruojant gali pasismulkint estetiskais gabaliukais),dedi i gilu inda,supjaustai svogunu saunokai ziedeliais,isipili salto vandens is krano 1 puodeli ir ivarai acto pagal skoni,kad but rugstokas,ne obuoliu acta,o ta stalo acta 9%,pamaisai puodeli,silpnai rugstas,gerai,dar ne,pareguliuoji ir pili ant silkes.Dedi i saldytuva,o jei virtuve vesi,nereikia net det.Issilaiko puikiai.Perku pries kaledas kokia savaite anksciau,susimarinuoju taip ir kaledioms puiku,negenda man,nepilu jokiu alieju ant virsaus,jo pasidaro is silkiu,jei jos geros,riebios.Dar imeti cielu pipiru,jei turi.
Pacios silkes nemegstu su tomatais,tik su razinom,svogunu,aliejum,arba su svogunais,saulegrazom ir aliejum.Musu seimoj tokia silke dingsta nuo stalo,jos niekada nelieka antrai dienai,jei nori turi daryt is naujo.