Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas. 

Ne fantazijoj esmė. Tiesiog iki šiol visus sveikus, turėjusius kažkokį kontaktą su užsikrėtusiu, laikė uždarytus su tikrinimais ir baudom. O dabar jau net pačius teigiamus į darbą leis )) tai kokia prasmė tuos GP laikyt?

Aš nebalsavau už šitą merą ir seniai mielai būčiau pakeitus smile.gif

Vakar irgi netyčia nugirdau, kad su silpnai išreikštais kovido simptomais bus galima eit į darbą. Dar pamaniau, gal jau nebesuvokiu ką sako, ar kas. Sveikus dročino izoliuotis, o čia jau biškį sergantys prašom keliaut į darbą. Pritariu, kam tada tas GP? Reanimacijoj gulintys gi ir taip niekur neis..

Pasiklydo valdžia tam savo kovide. Suskiepijo, susirgimų daugėja, 7000, tai sugalvojo truputį sergančius darban išleist, o berods, pernai buvo keli šimtai susirgimų, tai prigalvojo net kelius užblokuot. Nu..

Einu savo kavos. Ir važiuot reik. Oras nekoks, bet gal sniego lavina nenušluos manęs nuo kelio. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos ,
Imu kavos , bulkas palieku ax.gif Ne mano maistas tongue.gif
Muka dingusi , tikiuosi neužpustė ?
Oras ne koks , bet reikės brazdintis iš namų - važiuosiu iki turgaus , katei maistas baigiasi . O pavakariais gal iki sporto klubo ... Biški tingiu , bet gal prisiruošiu .
Mezgu nuobodžiai šaliką, yra koks 60 cm , o reikia kokio 1,5 metro .Nuobodu biggrin.gif
O mintys tik lekia , ko dar reikia smile.gif Siūlus pardavinėja , laiko ne ax.gif
Nei GP , nei uždarymas ne dėl apsaugos nuo kovido mirksiukas.gif. Valdžai smagu , kai gali parodyti galią ... Parūšiuoti žmones, supjudyti .
Visi antivakseriai rėkauja , kad skiepyti numirs. O jei antraip ? Logiką ijungus , kam valdžiai nepaklusnūs ? Ką su jais veikti ? Atsirūšiuos kurie paklusnūs ir bus lengva valdyti mirksiukas.gif
Tai tik mano nuomonė, nei skaičiau tokios nei klausiau smile.gif

PS yra australų filmukas apie tai kaip mes gyvensim ateityje ( apyrankės veikia kaip GP ). Dar 2019 metais sukurtas .
Filmukas
Yra ir rusiška versija . Kam reikia rasit .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 sausio 2022 - 10:22
Komiska situacija.Ekonomistas dulkys nusprende ,kad lengvai sergantys gali dirbti.
Oi jus ekonomistai ekonomistai.Panasu kad jau be ekonomikos,tik su virusu.
O dusios filmoko masinos numeris aliuzija i snich. biggrin.gif
Skundikas.O baba ne pakele siuksle , o raportavo.
Cia susiveda i ex minetus gozelius. biggrin.gif
O tokiu filmu yra daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 21 sausio 2022 - 10:34
Labas rytas,

kaip salta pas mus naktimis,ir diena ne kazkas.Neatitinka klimato atsilimo naratyvu,greiciau atsalimo.
Ingrida,aciu uz kava,grazu,jauku,vintage.Radau dar sokoladinius saldainius kelis man paliktus pusryciams,tai megaujuos uzdraustu vaisiu.Ryte smagu saldumo kazkiek.
Kaunietes,koki ten zveri Abramovic budins pas jus,kas ten per svente?Kazkokia ne musiska,ne tokia,velniska kazkokia,ar nepabudins kokio baisuoklio is Kauno pozemiu?Vyt ja lauk su visa savo siaubinga paroda.Nenoriu vartot to zodzio jai apibudint.Ji tikra antikriste,ragana.Maciau intike jos foto su jos darbais,kazkas klaikaus.
Ryt uzsirasiau apsiskabyt kasas,si ryta ploviau galva,tai is mano gausiu plauku likes tik trecdalis,liudna,bet jie slenka toliau.Neprisiruosiu istrint galvos oda svoguno kosele,nes smirdi ilgai paskui oda,bet jau darosi ne juokinga,niekaip nenustpja slinke.
Nu jo,o as galvoju,kaip tik islike bus protingi,naudingi valdziai biggrin.gif biggrin.gif O mirsim visi ir mirt nebijau.
Maciau ta filmuka si ryta telegram kanale skraido jau seniai,ziauru.Geriau iseit laiku.Cia gal tik ka gime gales prisitaikyt prie tokio gyvenimo,mums jau kajuk bus. biggrin.gif
Atsakyti

Luety, kartais covidu persirgusiems labai stipriai slenka plaukai. Gal kai su vyru sirgot, buvo tas bužis. Mano dviems artimiems sirgusiems postcovidas pasireiškė atminties susilpnėjimu ir labai stipriu plaukų slinkimu. Draugės, dirbančios vaistinėje, taip pat sako, kad daug žmonių dėl to kreipiasi.

Pas tave gal tuoj dilgėlės pasirodys. Jei svogūno nemėgsti, dilgėlės didelis draugas yra.

Atsakyti
Luety apie plaukus ir aš pasisakysiu ...
Po kovido labai slenka praėjus apie 2 mėn . Buvau kirpykloje tai kirpėjos apie tai kalbėjo - netgi rodė kaip ilgi plaukai galabais trupa.
Kita priežastis didelis stresas ... Užspaudžia galvos kraujagysles, netgi nuplinka moteriškės . Streso reiktų ieškoti dar toliau - koks pusmetis ir tolyn.
Man kirpėja liepė cinko ir rekomendavo apules ( kirpykla platina , tai kaina ne 100EUR) .
Pati sirgusi , po sirgimo turėjus tą bėdą. Aš bandysiu panaudoti profilaktiškai .
Yra labai geros kapsulės - kas gali sau leisti ...
Kapsulės
Yra jų skirtingo stiprumo ... bet kaip matau labai išpirkta, nėra iš ko rinktis .

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 21, 08:45)
<p>Luety, kartais covidu persirgusiems labai stipriai slenka plaukai. Gal kai su vyru sirgot, buvo tas bužis. Mano dviems artimiems sirgusiems postcovidas pasireiškė atminties susilpnėjimu ir labai stipriu plaukų slinkimu. Draugės, dirbančios vaistinėje, taip pat sako, kad daug žmonių dėl to kreipiasi.</p><p>Pas tave gal tuoj dilgėlės pasirodys. Jei svogūno nemėgsti, dilgėlės didelis draugas yra.</p>



QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 21, 09:23)
Luety apie plaukus ir aš  pasisakysiu ...
Po kovido labai slenka praėjus apie 2 mėn . Buvau kirpykloje tai kirpėjos apie tai kalbėjo - netgi rodė kaip ilgi plaukai  galabais trupa.
Kita priežastis didelis stresas ... Užspaudžia galvos kraujagysles, netgi nuplinka moteriškės . Streso reiktų ieškoti dar toliau - koks pusmetis ir tolyn.
Man kirpėja liepė cinko ir rekomendavo apules ( kirpykla platina , tai kaina ne 100EUR) .
Pati sirgusi , po sirgimo turėjus tą bėdą. Aš bandysiu panaudoti profilaktiškai .
Yra labai geros kapsulės - kas gali sau leisti ...
Kapsulės
Yra jų skirtingo stiprumo ... bet kaip matau  labai išpirkta, nėra iš ko rinktis .


Aciu patarejoms,kovida atmetu,nes sirgom virusine sloga su gerkle vos pries menesi,o slenka man jau 2 metai.Ir eme slinkt po pirmos keto dietos.Pradzioj nedaug,po to gausiai,po to apstabdziau ir vel dabar kiek apstojo,eme augt,o buvo pernai vasara,kad augo labai silpnai.
Kaip naudoji Pou dilgeles?Tas didzialapes?Nes tu smulkialapiu cia kazkaip nematau.Anksciau Lietuvoj buvo geru rusisku dilgeliu extraktu,o ypac gerai budavo cmeryciu lyg tais vanduo nuo uteliu.Tas taipsustiprindavo plaukus,kad ojojoj.
Radau netycia intike video,kaip sudeda visokias piliules ant pergamento i kepimo padekla ir kepa orkaitej.Kas suputoja ir pakeicia spalva,atsieit netinkama vartot.Sudejau savo zinka su vit.c,vit D,savo tabletes nuo spaudimo ir aspirina,bei multivitaminus senjorams.Suputojo ir tapo lyg juoda derva tik cinkas su vit C.Tai dabar bijau jo bevartot biggrin.gif biggrin.gif


Papildyta:
Labai noriu nusimegzt tokia tunika-suknele https://www.youtube....U...8Jy6AU&t=22
Autore rekomenduoja 100% acrylic siulus 100g/400m.Nenoriu acrylico,istys bus vienkartinis.Bandziau pavyzdeli nusimegzt is rekomenduojamo storio siulu,gaunasi mitinys,negrazu,nieko nesimato,nezinau,kaip jai isejo.Bandysiu is storesniu 230/100g.Man atrodo,tokio storio siulu misinys,gal vilna su akrilu ar merino su kokiu pluostu,turetu but grazu.
Einu maitint pusryciais teveli.
Atsakyti

Luety, covidas gali būt ir labai lengva forma. Mano viena prietelė gyvena UK. Sirgo labai lengvai. O pasekmės jau beveik metai kaip kamuoja. Negali dirbti.

Bet ar covidas, ar šmovidas, ar stresas - jei slenka plaukai, priemonės panašios.

Ta didžioji ir tinka. Šiaip saują dilgėlių lapų, jei jauna, tai aš paskabau tiesiog su kotu, užpilu puslitriu verdančio vandens ir palieku pritraukti, vis pamaišau. O paskui perskalauji tuo koncentratu. Vandeniu perskalaut nereik. Kiti dar maišo su actu, lengviau plaukai išsišukuoja. Aš vien dilgėles naudoju, tai plaukai tokie pasipina, šiurkštesni, bet kentėt galima.

Jaunų galima ir užsišaldyt.

Kas gali, liuks ir į salotas, sriubą, tik nublanširuot reik. Bet va pas ką krešėjimas didesnis, aukštas hemoglobinas- į vidų nerekomenduojama.

Dar apyniai gerai, varnalėšų šaknys, ajerų šakniastiebiai.

Atsakyti
Luety ,manau tau reikia detoksikacijos nuo informacijos . biggrin.gif
Ir nuo tu visu preaparatu ,kur ten vartoji.Suprantu ,kad kraujagysles jau pacios nebesiples ,tai nuo kraujosupudzio palikim.O visa kita gal praignoruot kokiu 10 dienu.
Atsakyti
Luety , kaip mezgėja sakau , netiks ... Modelis taip . Pagrindinis raštas ne , stambins . Raštą daryčiau tik lygų ... Viršų palikčiau . Pagalvok apie tai .
Imčiau gal merino pusvilnę ... Megzti iš akrilo man gaila laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 21, 10:20)
Luety ,manau tau reikia detoksikacijos nuo informacijos . biggrin.gif
Ir nuo tu visu preaparatu ,kur ten vartoji.Suprantu ,kad kraujagysles jau pacios nebesiples ,tai nuo kraujosupudzio palikim.O visa kita gal praignoruot kokiu 10 dienu.


Nevartoju nieko isskyrus nuo kraujo spaudimo.Po virusiniosusirgimo nirko ,o nieko.Nei cinko nei vitaminu.Visa tai,ka isbandziau,buvo mano namuose.MB vartoja aspirina,senjoru vitaminus,o cinka laikom del kovidiniu susirgimu.
Nuo informacijos jau turejau detoksikacija savaitei,pati buvau pasiemus,o ir sumazinau srautus,atsibodo kol kas vyksta visur tas pats,daug jau issiaiskinau,dabar eina tik detales.


QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 21, 10:25)
Luety , kaip mezgėja sakau , netiks ... Modelis taip . Pagrindinis raštas ne , stambins . Raštą daryčiau tik lygų ... Viršų palikčiau . Pagalvok apie tai .
Imčiau gal merino pusvilnę ... Megzti iš akrilo man gaila laiko  ax.gif

Pagrindinis rastas yra toks smulkus,kad jo net nematyt,tai ryziu rastas ir jis storint negali,krutines rastas nebeturi reiksmes jokiom linijom,o kisenes uzdengia pilvo issikisima,man ,kaip tik labai grazu.Trapecija grynai man,nes mano proporcijosjai tinka,kiek esu turejus.Pagrindinid rastas tikrai nestambins,jis smulkesnis uz ripsa ir kiek iskilesnis nei geros akys,nes geros akys ten keiciasi vietom su blogom kas dvi eiles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 sausio 2022 - 12:50