Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Daryk žmogui gerą.Lėkiau vierš 120 greitkeliu,pasirodo kaimynė jau nuskasė bulves.Ir raudonikius atidaviau papigiai. ax.gif Ai nors paiilsėsiu. mirksiukas.gif Gal?Skalbiankę paleidau dirbti. mirksiukas.gif
Kokių dovanų gavau,natūralių muilų.Bet kvepia,vieną vežiosiuosi mašinoje,nereikia jokių kvapų.Pažystama gamina Bunkei,deda į puokštes kaip deimantus(tokios formos).
Eisiu jaučių petunijų rauti,reikia pavasarinius svogūnėlius pabaigti sukšti. ax.gif Nors taip gera pasedėti. ax.gif
Kvaili žmonės nežino žvynabudžių iškepsiu susivalgys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 rugsėjo 2021 - 15:19
Lyety tai Coyote pomidorai - pomidorų tėvas ar motina ? Protėvai vienžo , laukinis pomidoras. Siunčiau Tau sėklų ? Man draugė iš Amerikės parvežė, Lietuvoj neradau prikti . Taip , serbentinių tipo , saldūs ( man net per daug) ir plona skūrele . Sėklu turėčiau turėti . Visai ne šaldyti noriu ir ne tokių ... Būna veislės, kurie nuskinti stovi ir skanėja . Vadinasi "žieminiai" pomidorai . Todėl kad valgomi žiemą . Ir skanūs. Nes paprastai spalio mėnesį veislės jau truputi ima įgauti "senatvės" poskonį ... Tik hibridai valgomi smile.gif Dabar turiu didelį šiltnamį , mažai valgytojų kurie namo parvažiuotų ... Kiekybės nereikia , galima išsidirbinėti biggrin.gif
Ingrida 4u.gif
Išsisukai nuo darbo biggrin.gif
Tokių grybų nevalgau smile.gif man nergažiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 rugsėjo 2021 - 15:24
Tai tu cia mane jais apkretei? biggrin.gif biggrin.gif Paziurejau google,panasus,bet ju kekes labai dideles,o mano mazai kekese,nu bet cia gi nuo auginimo salygu priklauso.Bet skanus rupuziukai,tikrai,sultingi,daug seklu.
Bet man ir puske lyg tais buvo siuntus is LT,o gal tik zadejo.Nesvarbu,svarbu turiu,aciu,kas siunte. 4u.gif 4u.gif
Ingrida,pailsek,nedaryk nieko per prievarta,darbas pailsejus,lyg is pypkes eina.
Permezgiau neteisingai numegzta pirstine,paslepiu siulus,einu plaut,parodysiu.Gaila,kad neturiu joms formos istempt,teks parint su parintuvu,kad isgaut forma.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Leidau pasilepinti,pažiūrėjau detektyvo dvi serijas iš ryto.Pas mus +3.Po kavos eisiu žiūrėti pomidorų.Moliūgus tik sviestinius šiemet turiu nenuėmiau.Dar du melionai noksta. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas ,
Ingrida dėkui už gražią kavą 4u.gif Rytas vėsus , tai po stogu leidai atsigerti biggrin.gif ...

Moliūgus ir paršines cukinijas man irgi reiktų susirinkti . Šiltnamis tai nemanau , kad taip greitai pagaus šalną . Pas mane langai iš abiejų pusių atidaryti . Nes dieną kai užkaitina , vien stogalangiai nepadėtų .
Vakar vakare tik dalį džiovintų pomidorų aliejumi užpyliau, niekam daugiau jėgų neliko . Ir važiavau nusipirkti stiklainukų . Atrodo daug turėjau , bet sukroviau pomidorų padažą į juos . Pats einamiausias 250 . Gerai kad tas Depas šalia... Ir kainos geros ir arti . Mačiau yra medaus stiklainių , kyla noras susiprikti kitiems metams ir palaikyti ant aukštelio kaime . Kaina tai gera . O paskui pavasarį ieškai užsimušdamas .
Luety laukiam pirštinaičių fotosesijos 4u.gif
Man vakar nebuvo jokios nuotaikos mezgimui ax.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Nieko nedarau vakar atlėkėm miestan nes MB poliklinikon šiandiena o naktys nemiegotos kelios iš eilės mislinau pamiegosiu gal namie ir ką... Nuovargis baisulinis kas žodį pasako ašaros tik kaupiasi ... bais atostogų reikia pati jaučiu verysad.gif
Ačiū už kavelą 4u.gif

Atsakyti

Muka, širdele ko gi dabar? Šunys loja karavanas eina... Tiek metų toje srityje, negi tikiesi pagyrų? Tik kai dedi pareiškimą ant stalo ima kalbėti kaip nepakeičiamas esi. Laikykite brangioji :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos!

Muka, viskas praeina, praeis ir šis etapas - atostogos ne už kalnų, pasileisi garbanas, išsimiegosi. Pagerk dabar kokių žolelių arbatos.

Dusia, jei tik yra kaimukyje vietos, aišku, kad stiklainiukus pirk, pavasarį, kai jų manymų yra ne sezonas, prekyboj tuščia.

Atsakyti
Laba ryta 4u.gif 4u.gif
Ingrida,nuostabi trobele miske,pusynelyje,viduj silta nuo zvakiu ir jauku gert kava. 4u.gif 4u.gif
Muka,tau jauciu ne atostogu reikia,o antidepresinio gydymo.Panasiai man taip buvo.Lengva forma dar,manau,kad tikrai reikia,kol neissekai visai.Niekam nieko nesakyk,paskambink,apibudink ir nereiks nei eit,seimyniste iskart israsys vaistu.O su jais pamiegosi naktim,tada ir savijauta kita ir mintys kitaip deliojasi.Man uzteko dvieju menesiu.O kai liga isivyraus,tada dvieju menesiu nepakaks.Ir atostogos pades tik 5 minutem be vaistu.Paklausyk blogiau nebus.Ir man buvo taip,kad del pakelto pirsto jau asarojau,o del zodzio raudojau balsu.Is niekur nieko.Lygioj vietoj,labai norejau,kadmane visi gailetu ir issprestu mano problema uz mane,nors zinojau,kad tai neimanoma.Bet su medikamentais gryzo blaivus mastumas,stipriai pakito ne tik gryzo.Ju pagalba susiemiau ir pamaciau,kad velnias ne toks baisus,kaip pamaliavotas,o ir siaip viskas Dievo rankose,o as mazas sraigtelis,ir kur jis mane suks,ten as suksiuos.Tada supratau,ir dar daugiau,bet cia kiekvienam gal kitaip.Atrode,kad be vaistu issiversiu,man nieko nera,tik poilsioreikia,tik nuvaziuot i Lietuva,i mylimas vietas ir praeis.Deja ne.Labai prasau,uzsiimk dar iki atostogu.O jei kur gali gaut laisvai antidepresantu Mirtazapine 15mg ir isgert nakciai po viena,nereiktu nei gydytojo,as buciau diagnoze nustacius. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nepyk,kalbu rimtai.Tikrai tau reikia jau gydymo,tai pirmi pozymiai depresijos lengvos.Paskui pati dziaugsies,kai tai praeis,atrodys,kaip sapnas visos bedos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Luety LT seimistes nerašo vaistų nuo depresijos ? Pou prakonsultuos.... Reikia psichologo ? Geros Kaune pavardę žinau. Privačioje klinikoje... Mokama.

Atsakyti
ačiū už palaikymą, bet dar jaučiu, kad galiu kapstytis pati, tiesiog toks etapas. man darbe turi būti ramu o dabar toks jausmas, kad pakabinta verysad.gif manau tereikia laiko viskam ... ale kad šitaip dėl darbo man bus jazau nebūčiau patikėjusi ... ai garbanas papurtau ir į priekį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 09 15, 15:39)
ačiū už palaikymą, bet dar jaučiu, kad galiu kapstytis pati, tiesiog toks etapas. man darbe turi būti ramu o dabar toks jausmas, kad pakabinta verysad.gif manau tereikia laiko viskam ... ale kad šitaip dėl darbo man bus jazau nebūčiau patikėjusi ... ai garbanas papurtau ir į priekį  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Bučkis.
Tikrai šemos gydytoja jau seniai nerašo antidepresantų,siunčia pas psichologą. ax.gif
Kaip mane gyvenimas užgrūdino,ankščiau puldavau į ašaras.Nebe pamenu kada verkiau? blink.gif O galėčiau. ax.gif
Atsakyti