Laba ryta
Ingrida,nuostabi trobele miske,pusynelyje,viduj silta nuo zvakiu ir jauku gert kava.
Muka,tau jauciu ne atostogu reikia,o antidepresinio gydymo.Panasiai man taip buvo.Lengva forma dar,manau,kad tikrai reikia,kol neissekai visai.Niekam nieko nesakyk,paskambink,apibudink ir nereiks nei eit,seimyniste iskart israsys vaistu.O su jais pamiegosi naktim,tada ir savijauta kita ir mintys kitaip deliojasi.Man uzteko dvieju menesiu.O kai liga isivyraus,tada dvieju menesiu nepakaks.Ir atostogos pades tik 5 minutem be vaistu.Paklausyk blogiau nebus.Ir man buvo taip,kad del pakelto pirsto jau asarojau,o del zodzio raudojau balsu.Is niekur nieko.Lygioj vietoj,labai norejau,kadmane visi gailetu ir issprestu mano problema uz mane,nors zinojau,kad tai neimanoma.Bet su medikamentais gryzo blaivus mastumas,stipriai pakito ne tik gryzo.Ju pagalba susiemiau ir pamaciau,kad velnias ne toks baisus,kaip pamaliavotas,o ir siaip viskas Dievo rankose,o as mazas sraigtelis,ir kur jis mane suks,ten as suksiuos.Tada supratau,ir dar daugiau,bet cia kiekvienam gal kitaip.Atrode,kad be vaistu issiversiu,man nieko nera,tik poilsioreikia,tik nuvaziuot i Lietuva,i mylimas vietas ir praeis.Deja ne.Labai prasau,uzsiimk dar iki atostogu.O jei kur gali gaut laisvai antidepresantu Mirtazapine 15mg ir isgert nakciai po viena,nereiktu nei gydytojo,as buciau diagnoze nustacius.

Nepyk,kalbu rimtai.Tikrai tau reikia jau gydymo,tai pirmi pozymiai depresijos lengvos.Paskui pati dziaugsies,kai tai praeis,atrodys,kaip sapnas visos bedos.