Labas rytas,
Ingrida nuo par ryto keksų prikepus

Dėkui brangioji . Man tik kavos .
Žada savaitgaliui bjaurius orus , bet niekur nevažiuosim iš namų . Vaikai žadėjo atvažiuoti . Šiandien nulėksiu, pomidorus surinksiu kiek raudonų .
Muka savo sultyse - kai spaudi sutis ir jomis užpili cielus pomidorus ?
Bazilikų svieto receptą prašom !
Su tokias tyrimais negązdink. Nesidariusi niekada, tik mačiusi , kad tokie yra.
Kaip MB sveikatos ? Ką vakar daktarai pasakė ?
Pati tai pati - bet su kažkuo pasikalbėti galima. Galima pas psichologą ( aha , mes tarybinai žmonės , sunku ) , galima su drauge prie vyno butelio - palengvėja ... Negali MB mums būti drauge. Bet tai tik mano nuomonė
Kai jau mėsos nesinori o tik lengvų agliavandenių : košių , bulkų , blynų, bulvių , vaisių ir tt susirūpint reiktų ... Kažkas jau reguliuoja maitinimosi įpročius : ) Prašosi lengvo maisto . Nemaitinkim blogio

. Juo labiau dabar atšalo, natūraliai atsiranda poreikis mėsą valgyti.
Verkti nebemoku . O verksnė buvau ... Dvi ašaras išpaudžiu iš pykčio , ir kokias keturias iš džiaugsmo . O taip išsikriokti kaip jaunystėje nepavyksta. Atsistoja gumulas gerklėj ... O akys sausos . Čia kai labai sunku . Norėtusi išsiverkti , atrodo palengvėtų .
Vakar taip sklandžai sutvarkaiu reikalus valdiškose įstaigose - gausiu kelis Eur už bičių maitinimą . Geranoriškti papuolė. Tik keista, kad visą tai turi daryti kontaktiniu būdu. VMI su Sodra toli pažengę šiuo klausimu .
Katę buvau nuvežusi pas vetrinorių, nieko rimto nerado - gal storulė šokdama nuo lovos kiek koja užsigavo . Vienas sanariukas jautrus ... parašė vaistų nuo uždegimo . O aš pamirštu ir paduoti

Aš rašau o ji mane su letena glosto šalia , tipo glostyk mane visą naktį niekas manęs nepaglostė ... Savo poreikiu meilei gali visus užknisti
Gražios ir darbingos dienos