Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety LT seimistes nerašo vaistų nuo depresijos ? Pou prakonsultuos.... Reikia psichologo ? Geros Kaune pavardę žinau. Privačioje klinikoje... Mokama.

Bijau sumeluot, bet greičiausiai psichiatras turi depresiją diagnozuoti, paskirti gydymą, o jau jį tęsti gali ir šeimistas.

Atsakyti

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 rugsėjo 2021 - 06:04
Labos smile.gif

Na nesijaučiu, kad jau reikia psihiatro pagalbos tiesiog ratas užsuktas taip įsisuko, kad sustbadyti sunku. Nepamenu kur esu girdėjusi apie žiurkėną galvoje o tas jau duodasi atsakančiai blink.gif nieko sustabdysime juk visko pabaiga ateina mirksiukas.gif
Draudimą susišaudžiau kelionei, vietos lėktuve užsakytos dabar reikia peržiūrėti sukenkas, maudymkes, šliopkes nupūsti dulkes nuo lagaminų ax.gif ech tas labai džiugina. Vakar atvažiavusi sodan nedirstelėjau į šiltnamį bet jeigu bus pomikų dėsiu savose sultyse dar sakiau iš baziliko sustrinsiu bazilikosu sviestu bus prie mėsukės ax.gif ai ką pastebėjau nenoriu visai mėsos blink.gif nei jaučio nei kiaulės .. darbe kavinukėje darė kiaulės kepsniuką tai nei nupurtė nuo kvapo ... Ai mergai o tie vėžio žymenys kur iš kraujo daro tikslūs reikia jau susirūpinti jeigu rodo pakitimus nuo normos?
Jamu kavos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida nuo par ryto keksų prikepus mirksiukas.gif Dėkui brangioji . Man tik kavos .
Žada savaitgaliui bjaurius orus , bet niekur nevažiuosim iš namų . Vaikai žadėjo atvažiuoti . Šiandien nulėksiu, pomidorus surinksiu kiek raudonų .
Muka savo sultyse - kai spaudi sutis ir jomis užpili cielus pomidorus ?
Bazilikų svieto receptą prašom !
Su tokias tyrimais negązdink. Nesidariusi niekada, tik mačiusi , kad tokie yra.
Kaip MB sveikatos ? Ką vakar daktarai pasakė ?
Pati tai pati - bet su kažkuo pasikalbėti galima. Galima pas psichologą ( aha , mes tarybinai žmonės , sunku ) , galima su drauge prie vyno butelio - palengvėja ... Negali MB mums būti drauge. Bet tai tik mano nuomonė smile.gif
Kai jau mėsos nesinori o tik lengvų agliavandenių : košių , bulkų , blynų, bulvių , vaisių ir tt susirūpint reiktų ... Kažkas jau reguliuoja maitinimosi įpročius : ) Prašosi lengvo maisto . Nemaitinkim blogio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Juo labiau dabar atšalo, natūraliai atsiranda poreikis mėsą valgyti.
Verkti nebemoku . O verksnė buvau ... Dvi ašaras išpaudžiu iš pykčio , ir kokias keturias iš džiaugsmo . O taip išsikriokti kaip jaunystėje nepavyksta. Atsistoja gumulas gerklėj ... O akys sausos . Čia kai labai sunku . Norėtusi išsiverkti , atrodo palengvėtų .
Vakar taip sklandžai sutvarkaiu reikalus valdiškose įstaigose - gausiu kelis Eur už bičių maitinimą . Geranoriškti papuolė. Tik keista, kad visą tai turi daryti kontaktiniu būdu. VMI su Sodra toli pažengę šiuo klausimu .
Katę buvau nuvežusi pas vetrinorių, nieko rimto nerado - gal storulė šokdama nuo lovos kiek koja užsigavo . Vienas sanariukas jautrus ... parašė vaistų nuo uždegimo . O aš pamirštu ir paduoti smile.gif Aš rašau o ji mane su letena glosto šalia , tipo glostyk mane visą naktį niekas manęs nepaglostė ... Savo poreikiu meilei gali visus užknisti smile.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 rugsėjo 2021 - 07:32
Tai va mislinu kad maitinu kažką verysad.gif reikės tyrimus išsamesnius darytis.
O receptas pomikų toks :
https://kumutesvirtu...-sterilizavimo/
Bazilikų sviestą kažkur skaičiau kad kambario temperatūros sviestą sumaišyti su trintu baziliku galima dar ir česnako kreti sumaišytą masę ant plėvelės padarai kilbasėlę ir šaldiklin:ax:
Dėl MB rado insktuose akmenį paskui jo jau neranda, bet atmesti negali, kad jo nėra jeigu nors vienas rado žodžiu kaip pajudės sakė tikrai pajaus...O šiaip vartoja hepa merz vaistus rodmenys gerėja, nustoja vėl blogėja.
nemėgėja aš šnekėtis aš kaip ta katė laižausi pati ...

Atsakyti
Siaip tai su nemiga manau tas polinkis i lengva maista - klasikinis biocheminis depresijos simptomas.Kai sutrinka gliukozes paemimas is maisto,cianokobalamino trukumas,dopamino sekrecijos sutrikimas.
Ir viskas cia pataisoma teisingais chemikalais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 09 16, 09:17)
Tai va mislinu kad maitinu kažką verysad.gif reikės tyrimus išsamesnius darytis.
O receptas pomikų toks :
https://kumutesvirtu...-sterilizavimo/
Bazilikų sviestą kažkur skaičiau kad kambario temperatūros sviestą sumaišyti su trintu baziliku  galima dar ir česnako kreti sumaišytą masę ant plėvelės padarai kilbasėlę ir šaldiklin:ax:
Dėl MB rado insktuose akmenį paskui jo jau neranda, bet atmesti negali, kad jo nėra jeigu nors vienas rado žodžiu kaip pajudės sakė tikrai pajaus...O šiaip vartoja hepa merz vaistus rodmenys gerėja, nustoja vėl blogėja.
nemėgėja aš šnekėtis aš kaip ta katė laižausi pati ...

Sveikatos Tavo MB 4u.gif
Muka verdi savo sultyse ... nesikalbėjimas yra Lietuviškas bruožas, todėl ir žudosi žmonės . Pasakyk problemas garsiai ir svetimam žmogui ... Dažnai suvoksi , kad tai ne problema , tai tik voverė rate smile.gif Tereikia tą voverę paleisti į laisvę . Kalbėtis , kalbėtis , kalbėtis ... Ir atjungti protą reiktų . Vynas geras atidepresantas ir psichologas - jei su kažkuo smile.gif Matei tą filmą - valgyt ,melstis, mylėti ? Ten man tai užkliuvo .
PS linkiu atostogų metu raftingo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kad adrenalinas išmuštų iš galvos paikas mintis tongue.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 09 16, 10:30)
Sveikatos Tavo MB  4u.gif
Muka verdi savo sultyse ... nesikalbėjimas yra Lietuviškas bruožas, todėl ir žudosi žmonės . Pasakyk problemas garsiai ir svetimam žmogui ... Dažnai suvoksi , kad tai ne problema , tai tik voverė rate smile.gif Tereikia tą voverę paleisti į laisvę . Kalbėtis , kalbėtis , kalbėtis ... Ir atjungti protą reiktų . Vynas geras atidepresantas ir psichologas - jei su kažkuo smile.gif  Matei tą filmą - valgyt ,melstis, mylėti  ?  Ten  man tai užkliuvo .
PS linkiu atostogų metu raftingo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kad adrenalinas  išmuštų iš galvos paikas mintis  tongue.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne tik mačiau filmą ir skaičiau knygą 4u.gif
oi man palikti namus su lagaminais ir nauja vieta jau adrenalino pliūpsnis tongue.gif

AA na chemikalai gal ir gerai, bet kol kas palauksiu atostogų ;)
Atsakyti
Ir dar pasakysiu , kodėl vyras negali būti "draugė"... Kai vyrui pasakoji probelmas - tu nenori jų sprendimo , o tik išsikalbėti . Vyro mąstymas taip sukurtas, kad jis to nesupranta , jis puola patarinėti ir spęsti Tavo problemas. Tokia jo prigimtis ... Taip gamta surėdė ... žinoma galima "isimokinti " , bet tai prieš jo prigimtį . Reliai patylės, o viduj vis tiek putosis ... Tai gamta . Tokia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Siaip tai valgom civilizacijos ir individualizacijos vaisius. biggrin.gif
Divide at impera.
Muka, kazkaip ismokau is anamnezes diagnozuot ,ar tai extrasensiskai. Tame paciama raudoname vyne,kur reikia skandinti liudesi yra nemazai visokiu vitaminu,resveratrolio ,su brandintais suriais ir alyvuogiu aliejum sudarancius magiskus teigiamus sveikatai junginius.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 16, 10:51)
Siaip tai valgom civilizacijos ir individualizacijos vaisius. biggrin.gif
Divide at impera.
Muka, kazkaip ismokau is anamnezes diagnozuot ,ar tai extrasensiskai. Tame paciama raudoname vyne,kur reikia skandinti liudesi yra nemazai visokiu vitaminu,resveratrolio ,su brandintais suriais ir alyvuogiu aliejum sudarancius magiskus teigiamus sveikatai junginius.

o šis receptas tinka ax.gif
MB puikus pašnekovas o ne draugė tongue.gif
Atsakyti

o šis receptas tinka ax.gif
MB puikus pašnekovas o ne draugė tongue.gif

Muka ne apie tai...  

Atsakyti