Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Maitini tu savo depresija .Gi sakiau.Klasikinis simptomas ,kai smegenys nebereguliuoja gliukozes pasisavinimo sunkiuoju budu.
Turkijoje gali studijuot vietine medicina,vis uzsiemimas. biggrin.gif
Muka ,tu prisileidi ideja,kad galbut turi neoplasma, bet depresija kazkodel ignoruoji.O chemiskai tai abi patologijos.Pokalbiai aisku gerai ,bet depresija gydoma ir cheminiu budu ,yra efektyviu ajurvedos metodu.Baikit su ta chemijos paranoja.Kunas sudarytas is chemikalu, hormonai ,kurie yra OS yra chemikalai.Organiniu zmoniu nebuna. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 rugsėjo 2021 - 10:38
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 16, 12:24)
Maitini tu savo depresija .Gi sakiau.Klasikinis simptomas ,kai smegenys nebereguliuoja gliukozes pasisavinimo sunkiuoju budu.
Turkijoje gali studijuot vietine medicina,vis uzsiemimas. biggrin.gif
[right][snapback]72872647[/snapback][/right]

tai šiuo receptu maitinu unsure.gif
na neįvardinčiau tai depresija o kitokia būsena, nes daug metų mokinausi, daug metų investavau į save, paskui atėjo etapas ramybės ir jis kažkodėl užsitęsė, jaučiu vidumi reikia vėl kažko griebtis iš profesinės pusės, bet galimybės apribotos....va ir murdausi unsure.gif
Dusia suprantu aš viską ir MB ligos ne šiaip sau.... tas supratimas dar daugiau dusina verysad.gif

Atsakyti
Zinot kokie idomiausi atradimai buvo turkijoje - raugintu darzoviu surymas ir kupranugariu slapimas buteliukuose prekybos centre biggrin.gif
Atsakyti
Labos,
jai buvo užpuolus depresija,mesos nebegalejau valgyt,purte vien kvapas.Net vistienos,apie kiauliena net dabar negaliu valgyt Retai darausi is kalakuto krutineles farso ka nors,kaip cukiniju pakimsima,ar kotletus su grybais ir suriu ant virsaus,daugiau jokios mesos nenoriu.O buvau mesede.Sunku dar persiverst ieskant receptu,kad but be miltu,bet randu.Daugiau darzoves valgau,taip siuo metu man sviecia,kad man taip reikia. wub.gif
Muka,tyrima reik kartot ,jei kas ne taip ir ne viena karta Tokia medicina dabar,as bent nebegaliu ja pasitiket taip,kaip anksciau Daug skaitau apue alternatyvia,bet daug laiko atima mezgimas,o audio nera daug ka klausyt apie tai.
Atostogos tik kazkuek palengvins arba net pasunkins tavo busena.Sprendziu pagal save,tai nesupyk,hei ka.Vynas su drauge gerai,jei drauge tikra,kitu atveju neverta .Lekiu sodab,dar i sodo parde reik uzsukt,gryzus imesiu pirstinaites,jau turiu foto,tik cia beina tiesiogiai ikelt,o as per aplink neturiu laiko Bayy,ikikikiii.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 rugsėjo 2021 - 11:00

Laba  :4u: 

Muka, pabandyk su jonažole padraugaut , kai saulėj nebūsi  :4u: 

Kas liečia hepa merz, ans labai su gliukoze draugauja. Draugė tėčiui prieš/ po chemijos duoda kepenims atgaivint, tai šalia gliukozę palašina. Nors cukrai negerai tiek žnypliui, tiek diabetui, kuriuo serga, bet ten pagal schemą kažkokią, nes kitu atveju neatlaikytų chemijos.

Aš tokius pomidorus darau, tik ne puode, o stiklainiukuose kaitinu. Man jie skaniausi.

Aš dar sviestą su krapais ir svogūnų laiškais darau, dešrytes šaldiklyje laikau, kai reikia, papjaustau, skanu, kvapnu.

Dusia, geriu čiobrelius ir Tavo bitučių medų vis burnoj patirpinu. Skanu  :wub: 

Atsakyti

Muka, man rodosi visus gyvenimas pamurkdo į sss, kad apramintu mūsų ego. Vienus nueidamas, kitus pateikdamas....  Ką daryti Tau nepatarsim, taigi neklausyti niekieno patarimų :D  :4u:​ . Aš kažką daryčiau. Čia mano charakteris. Bet būna, kad save itikiniu islaukti... Jei yra prasmė. Ego mano jjau senai pamirstas , žinau, kad ne pasaulio bamba.... Aš Turkijoje nebus. Kai labiau pasensim... Ir dubces nepavilksim tada.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 09 16, 13:27)
<p>Muka, man rodosi visus gyvenimas pamurkdo į sss, kad apramintu mūsų ego. Vienus nueidamas, kitus pateikdamas....  Ką daryti Tau nepatarsim, taigi neklausyti niekieno patarimų biggrin.gif  4u.gif​ . Aš kažką daryčiau. Čia mano charakteris. Bet būna, kad save itikiniu islaukti... Jei yra prasmė. Ego mano jjau senai pamirstas , žinau, kad ne pasaulio bamba.... Aš Turkijoje nebus. Kai labiau pasensim... Ir dubces nepavilksim tada.</p><p></p>

žinau kad turiu padėti tą žiurkėną į vietą ir padėsiu ne šiknon dėsiuos ax.gif
AA man turkuose tai prieskoniai ir muilas jų ūkinis pats pats sakiau MB nežinau kaip paaiškinčiau pasieniečiam kam aš vežu cielus 3 kg muilo ir dar ūkinio blink.gif na šlapimo nemačiau unsure.gif
Atsakyti

Muka, o ką su tuo muilu darai? Išties labai daug :)

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 09 16, 14:13)
<p>Muka, o ką su tuo muilu darai? Išties labai daug smile.gif</p>

plaunu rankas jis ne toks kaip mūsų ūkinis jis su alyvuogių aliejumi, labai gerai putoja ir nesausina odos kartais ir murzą nuplaunu ... per du metus neliko nė gabaliuko tiesa dar ir gaunu prašymų nupirkti nes kas bandė visi labai giria. Tiesa perku ne turistinėse vietose o jų vietinėse parduotuvėse viena met jie net nežinojo kurso eurų bet susšnekėjome. Bet nežinau ar šiame miestelyje bus tokių pardžių ax.gif Ai dar prieskoniai sumak man tinka jie su rūgštele svogūnam pagardinti man tinka, nors jau lietuvoje jau mačiau kad veža. Šiemet dar būtinai sakiau atsivešiu kumino jis man ten gardesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 rugsėjo 2021 - 12:23

Sumako neragavus, bet žinau, kad rūgštelė, iš žagrenio daro. Per MKR laidą rodydavo.

Gal tas muilas panašus į juodąjį?

Atsakyti
Labiau i marselio muila.Tas muilas buvo pirmas dalykas ka ismokau biggrin.gif
Atsakyti

Laba, Mašenkos-liubašenkos.

Man atrodo, lygtai para sutrumpėjo. Arba laikrodžių rodyklės greitį viršija. Nu aš niekaip dienoje neišsitenku. 

Vakar rašiau. Parašiau ir pamiršau paspaust išsiųst.. Išlėkiau su reikalais. Nu, žodž, veiksmas vyksta, neišeina tų arklių sustabdyt. Varysiu kol išsikinkys patys.. 

Naujas pas mane tik vienas dalykas - gavau darbą kokio norėjau. Galiu trumpam kvėptelt ir kojas prie židinio ištiest. 

Muka. Mėsos nenoriu ir aš. Ir nevalgau. Nu, ot, užėjo toks bžikas ir jau nepamenu nuo kada. Bet pritariu kitų išsakytoms mintims, kad tai streso, liūdesio, baimės ir kt. psichologinių dalykų pasekmė. Reikia šalinti priežastį.

Sklerozė.. Pamiršau ką dar rašyt norėjau, nu.. Visai išpustyta galva. Kitą kartą. Liko viena valanda laisvo laiko, tai reik jį išnaudot kažkaip naudingai. 

Atsakyti