Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Ex @ 2021 09 16, 12:39)
<p>Laba, Mašenkos-liubašenkos.</p><p>Man atrodo, lygtai para sutrumpėjo. Arba laikrodžių rodyklės greitį viršija. Nu aš niekaip dienoje neišsitenku. 
</p><p>Vakar rašiau. Parašiau ir pamiršau paspaust išsiųst.. Išlėkiau su reikalais. Nu, žodž, veiksmas vyksta, neišeina tų arklių sustabdyt. Varysiu kol išsikinkys patys.. </p><p>Naujas pas mane tik vienas dalykas - gavau darbą kokio norėjau. Galiu trumpam kvėptelt ir kojas prie židinio ištiest. </p><p>Muka. Mėsos nenoriu ir aš. Ir nevalgau. Nu, ot, užėjo toks bžikas ir jau nepamenu nuo kada. Bet pritariu kitų išsakytoms mintims, kad tai streso, liūdesio, baimės ir kt. psichologinių dalykų pasekmė. Reikia šalinti priežastį.
</p><p>Sklerozė.. Pamiršau ką dar rašyt norėjau, nu.. Visai išpustyta galva. Kitą kartą. Liko viena valanda laisvo laiko, tai reik jį išnaudot kažkaip naudingai. </p><p></p><p></p><p></p>

Pirmiaiausia labai dziaugiuosi uz tave EX,kad gavai savo svajoniu darba.Tai jau labai daug.Nenuvaryk arkliu,nes zinai,ka tada su jais daro,o patys niekaip neissikabins is vezimo,jei tu nepadesi.Slow down,kiek gali.Pagalvok apie tai,kaip tau pasiseke del darbo.
O del Mukutes,mes labai ja mylim,visos davem patarimus,o ji pagalvos ir apsispres,ka daryt.Pagal mane joks priezasties pasalinimas nebepades be gydymo,pagal save sprendziu.Tik sunku priimt visa tai.Ir gi pagal save sprendziu,bet dziaugiuosi,kad perlipau tada per save(oi kaip sunkiai,tiesiog varu varoma)ir dabar jauciuosi puikiai,keliu vibracijas ,ieskau pozityvo.Zinoma uzeina dar tas toks kirminas mane pagrauzt,bet as jam nebeldziu,as esu savo kuno valdove,mano sirdis duoda smegenim isakyma,kad as absoliucia savo valia isvarau ta bjaurybe is savo astralinio ir emocinio kunu ir neleidziu jam pasilikt manyje ir siurbt mano energija,tuo paciu zemint mano vibracijas.Man padeda kuriam laikui to atsikratyt.Kaip butu,jei prispaustu stipriu akmeniu,nezinau,bandyciau kapstytis taip pat,tik daug energingiau,ytakingiau sau,savo sirdziai,savo mintims.Ir pagaliau gi tai tik darbas.Nei mama,nei tete,nei mylimasis,nei vaikas,tai tik darbasmkuri visada ymanoma pakeist.Tik reikia pridet pastangu truputi,o jei neimanoma,keist poziuri.Ka bepasirinktum,sekmes tau issivaduot is to kiauto. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Radikal .ru neuzkrauna foto kazko,bet bandysiu dar karta.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 rugsėjo 2021 - 14:11
Luety grožių grožis wub.gif
Pou aha kaip marselio muilas 4u.gif
EX smagu skaityti tave 4u.gif
Atsakyti
As labai nemoku daryt graziu nuotrauku ir neturiu kas man padetu issprest ta problema,tai ne kaip ziurisi.Ant rankos labai grazu ir komfortabilu.
Pas oras nuostabus,saule kaitina,kaip vasara,reikia daug ka padaryt dar sode,bet man senai perkarsta,nutarem,vaziuosim vakare,kai saule kiek pasitrauks.Vejo nera,tai ir vakaras turetu but grazus.
Atsakyti
Pastebiu ,kad dabar daug kam atsiranda netolerancija kokiems nors produktams.
Tiesa su mesa viskas pas mane gerai ,net su lasiniais biggrin.gif
https://lifespa.com/...nt-facts/kukti/
Kutkis ,kam su kepenim ir siaip membranom .Turkijoje turbut yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 rugsėjo 2021 - 14:43

Mėsos nevalgymas šalutinis C19 pozymis. Visi kas sirgo tą patį sakė. Nuo mėsos pykino. O tai jųms skiepai ar prockeles gal taip veikia? Ryt virsiu šaltieną. Su daug mėsos.... Lašiniai ne mėsa, ten be kraujo, balta mėsa. Mūsų klimato sąlygomis rėkia valgyti mėsą. Genuose yra... Vienintelis ko vengiu, tai rūkytos mėsos . Ir dešros ne. Lasinukas sūdytas, mesyte vytinta niam.... Aš BG provokacijoms nepasiduosiu.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 09 16, 15:21)
<p>Mėsos nevalgymas šalutinis C19 pozymis. Visi kas sirgo tą patį sakė. Nuo mėsos pykino. O tai jųms skiepai ar prockeles gal taip veikia? Ryt virsiu šaltieną. Su daug mėsos.... Lašiniai ne mėsa, ten be kraujo, balta mėsa. Mūsų klimato sąlygomis rėkia valgyti mėsą. Genuose yra... Vienintelis ko vengiu, tai rūkytos mėsos . Ir dešros ne. Lasinukas sūdytas, mesyte vytinta niam.... Aš BG provokacijoms nepasiduosiu.</p>

Na as c19 nesirgau,nesimarmaliavau,o mesos nebenoriu dar pries depresija.Gal paveike keto,ilgai ir daznai valgiau mesa.As megeja mesos buvau visa laika,o dabar atmetimo reakcija kazkokia.Labai retai,kad uzsimanau.Kas tas BG?
Susuko nugara,seniai taip nera buve.Pakasiau kiek su sake ir turiu rezultata.O reik vaziuot dar padirbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 rugsėjo 2021 - 16:41
Luety labai nuostabios peirštinės 4u.gif Princesių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

BG trumpinys , apie BG nevalgyti mėsos

c19, marmalas , prockėlės su marmalu buvo pajuokavimas ...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif Viskas pagal mane , jokių pyragų biggrin.gif Ir mėlynas puodelis ... Ima traukti mėlynos spalvos indai ax.gif Jau užkliuva akys smile.gif vadinasi tuoj virtuvėje atsiras ...
Ingrida kuom begyveni ? Vis dar grybauji ?

Vakar daug darbų kaime nudirbau . Kaip smagu gamtoj vienai pasibūti ax.gif Dūšia atsigauna ... Tik važiavimas namo nesmagus buvo , lyjo , temo o autostada vien kaleikos pirmoj juostoj. Antroj per lietų ir tamsoj bijojau lėkti ... Joje visi greitai leikia . Na bet pamažiukai pamažiukai ir namie smile.gif Su kiekvienais metais prastėja pas mus keliai , pavydžiu lenkams . Jei statosi kelius , o mes lopom ...
Šiandien reikia derlių sutvarkyti . Nerealiai gražių šparaginių parsivežiau visą maišą. O dar špinokai , prieskoninės žolės ir tt... Vienžo , darbuosiuosi smile.gif
Pasiguglinau , kas tas Milano muilas smile.gif Gal prireikė ?
Muka aš tokius darau pomidorus tik stiklainiuose - kaip Pou aprašė . Mane Ate42 išmokė 4u.gif Dažnaiusiai orkaitėje ne puode kaitinu . 24 puslitrukai jau padaryti , ty dvi partijos orkaitėje .
Dėl valgymo - nevalgymo ... Visą žmonijos istoriją mėsa buvo prabangos maistas . Aš save su Paleo išsimokiau mėsą valgyti ( nei vaikystėje , nei jaunystėje nebuvau mėgėja mėsos ). Pasirodo neteisingai valgiau ... Ir neteisingai mėsą ruošiau smile.gif
Dabar kur bevažiuotume man gera virtuvė jei yra natūralios mėsos ir dažovių ... Pusryčiams kiaušinių cielų keptų ir šoninės smile.gif Nevalgau ne namie maltos mėsos ... O namie faršą malu pati . Namuose keli metai taip maitinamės ... Mėsa ir dažovės. Aš apie 90 pr , MB apie 80 pr. Esam sveiki , nei spaudimų , nei cholesterolio , nei sanarių bėdų . Žiemą visada turiu 12 ir daugiau valandų virto sultinio . Naudoju sriuboms ir troškiniams .
Apie altenatyvią ir tradicinę mediciną : žmonės per daug teikia tam reikšmės ... Reikia sveikata rūpintis o ne medicina smile.gif O sveikata ant trijų dramblių laikosi : mintys, maistas, judėjimas .
O mes mintimis pykstam ir keičiam pasaulį , valgom bele ką ... mankšta tai pačios žinot kiek valios pastagų reikia smile.gif
Paveldim mes prastus genus o prastus įpročius .... Dažniausiai .
Ex apie laiką . Man Kaune laikas eina kaip ir normaliai . Bet kaime ... Ryte įkvėpiai vakare iškvėpei . Vienas mirksnis .
Luety kaip šiandien nugara ? pasaugok save 4u.gif
Muka , kaip miegojai ? tiek lietuas , gerai migdo tongue.gif
Gražios lietingai rudeniškos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 rugsėjo 2021 - 08:25
Labos smile.gif

Miegojau šu... lietus man nepadeda ryte pakilau spaudimas šoktelėjo teko vaistus gerti ir žinau nuo nervų niekaip nesibaigia istorija su auditu verysad.gif o dar naujos valdžios žingsniai gerai šluoja visus ... žodžiu geras perversmas smile.gif
AA paieškosiu kutkio turkuose mažu tegu pageria MB.
Mėsos nenoriu jau beveik mėnuo o anksčiau mėseėdė buvau ogogo na matysime gal pramuš ax.gif
MB šilnamyje buvo tai sakė jau juoduoja pomikai savaitgalį bus skinama ir makaluojama užtenka šiemet anksčiau baigėsi. Šiemet arbatos MB mažai padariau gauromečio pagrindas, dar pora saujų vosylkų, šermukšnio balto, lašą šalavijo su čiobreliu, mėtos jam negalima tai ir nedėjau. Rytais mėgsta jis gerti žolelių arbatą.
Ačiū už kavą 4u.gif
Atsakyti
https://www.turkatta...r-St-Johns-Wort
Vo muka mokykis turkiskai.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 09 17, 11:40)

aš ir ongliškai bais silpnai, bet kiek supratau čia man ?
Atsakyti