QUOTE(Ex @ 2021 09 16, 12:39)
<p>Laba, Mašenkos-liubašenkos.</p><p>Man atrodo, lygtai para sutrumpėjo. Arba laikrodžių rodyklės greitį viršija. Nu aš niekaip dienoje neišsitenku.
</p><p>Vakar rašiau. Parašiau ir pamiršau paspaust išsiųst.. Išlėkiau su reikalais. Nu, žodž, veiksmas vyksta, neišeina tų arklių sustabdyt. Varysiu kol išsikinkys patys.. </p><p>Naujas pas mane tik vienas dalykas - gavau darbą kokio norėjau. Galiu trumpam kvėptelt ir kojas prie židinio ištiest. </p><p>Muka. Mėsos nenoriu ir aš. Ir nevalgau. Nu, ot, užėjo toks bžikas ir jau nepamenu nuo kada. Bet pritariu kitų išsakytoms mintims, kad tai streso, liūdesio, baimės ir kt. psichologinių dalykų pasekmė. Reikia šalinti priežastį.
</p><p>Sklerozė.. Pamiršau ką dar rašyt norėjau, nu.. Visai išpustyta galva. Kitą kartą. Liko viena valanda laisvo laiko, tai reik jį išnaudot kažkaip naudingai. </p><p></p><p></p><p></p>
</p><p>Vakar rašiau. Parašiau ir pamiršau paspaust išsiųst.. Išlėkiau su reikalais. Nu, žodž, veiksmas vyksta, neišeina tų arklių sustabdyt. Varysiu kol išsikinkys patys.. </p><p>Naujas pas mane tik vienas dalykas - gavau darbą kokio norėjau. Galiu trumpam kvėptelt ir kojas prie židinio ištiest. </p><p>Muka. Mėsos nenoriu ir aš. Ir nevalgau. Nu, ot, užėjo toks bžikas ir jau nepamenu nuo kada. Bet pritariu kitų išsakytoms mintims, kad tai streso, liūdesio, baimės ir kt. psichologinių dalykų pasekmė. Reikia šalinti priežastį.
</p><p>Sklerozė.. Pamiršau ką dar rašyt norėjau, nu.. Visai išpustyta galva. Kitą kartą. Liko viena valanda laisvo laiko, tai reik jį išnaudot kažkaip naudingai. </p><p></p><p></p><p></p>
Pirmiaiausia labai dziaugiuosi uz tave EX,kad gavai savo svajoniu darba.Tai jau labai daug.Nenuvaryk arkliu,nes zinai,ka tada su jais daro,o patys niekaip neissikabins is vezimo,jei tu nepadesi.Slow down,kiek gali.Pagalvok apie tai,kaip tau pasiseke del darbo.
O del Mukutes,mes labai ja mylim,visos davem patarimus,o ji pagalvos ir apsispres,ka daryt.Pagal mane joks priezasties pasalinimas nebepades be gydymo,pagal save sprendziu.Tik sunku priimt visa tai.Ir gi pagal save sprendziu,bet dziaugiuosi,kad perlipau tada per save(oi kaip sunkiai,tiesiog varu varoma)ir dabar jauciuosi puikiai,keliu vibracijas ,ieskau pozityvo.Zinoma uzeina dar tas toks kirminas mane pagrauzt,bet as jam nebeldziu,as esu savo kuno valdove,mano sirdis duoda smegenim isakyma,kad as absoliucia savo valia isvarau ta bjaurybe is savo astralinio ir emocinio kunu ir neleidziu jam pasilikt manyje ir siurbt mano energija,tuo paciu zemint mano vibracijas.Man padeda kuriam laikui to atsikratyt.Kaip butu,jei prispaustu stipriu akmeniu,nezinau,bandyciau kapstytis taip pat,tik daug energingiau,ytakingiau sau,savo sirdziai,savo mintims.Ir pagaliau gi tai tik darbas.Nei mama,nei tete,nei mylimasis,nei vaikas,tai tik darbasmkuri visada ymanoma pakeist.Tik reikia pridet pastangu truputi,o jei neimanoma,keist poziuri.Ka bepasirinktum,sekmes tau issivaduot is to kiauto.
Radikal .ru neuzkrauna foto kazko,bet bandysiu dar karta.