Labos,
dariau nugaros tempimus,kates poza,kažkiek geriau,bet dar dichloberlas turbut veikia nuo vakar .Ziuresiu.
Lauke 13 -14 silumos,bet siaures vejas,lauke nebuvau dar,bet ziuriu eina ir su sortais ir su striukem ir su kepurem ir be,zodziu,kaip kam norisi.

Is vaizdo apie orus nesuprasi.
Vakar buvom uzsuke i musu supermarketa Tesco,tai zinokit lentynos apytustes.Perejau mesos skyriu,kalakuto nieko,vistos tik cielos kelios tos brangesnes,krutineliu pavandeniavusiu,,jautienos farso kalnai ir kiaulienos didesnis pasirinkimas,o siaip vaizdelis ne koks.Zuvis tik rukyta,zalios net skyrius iskraustytas.Na sekmadieni dirba tik iki 16 val,gal todel,nors mes buvom apie 11val.
Dusia,cia ne kaip radikulitas,cia sena mano beda gryzo ir kažin ar tai umus uzdegimas,greiciau chroninis atsinaujino.Esu turėjus umini,tai irgi bjauru,net kryptelt negali.Cia truputi kitaip.Is sedimos padeties i stovima sunku pereit,reikia pastovet,rankose nedaug jegos,ypac dirbant jegos darbus,cia vel nusilpo nugaros raumenys.Po tempimu geriau,matysiu,gal prieisiu ir iki mankstu.
Vakar ejau paziuret savo moliugu,tai pirmasis pageltes ir jau pats nukrites nuo virkscios,matyt neislaike svorio,nes jis kabejo ,kadangi moliugas pasodintas ant senos kompostines,o virkscios tyso zemyn,bet kiti du,daug didesni uz pirmaji,bet dar zali ir auga,kažin ar spes subrest,jie velai atsirado.Sitie mano moliugai turi zalias seklas,kuriu nereikia gliaudyt.Cukinija liko 1krumas,dar uzaugino parsine viena ir turi maziuka viena,tai palikau,lai mažiukas dar auga.
Agurkas vienas pradeda miltlige apaugt,reiks raut,pomidoru liko 5 daigai,matyt velyvi,bet pazeisti kambliai maro. Kaimynes lauke nuostabus pomidorai ir dydziu vaisiaus ir gausa ir zaluma.Joks maras nebaisus.Sake skanus.Klausiau veisle,sake siemet ieškojo atspariu marui,nes pernai net neragavo veisliu,anksti maras nuede.Sake empIre hibridai.Reiks pasiieskot ir man,nes Dusios dovanoto Toro liko kelios seklytes.
Aciu uz kava,Ingrida,rudeninis stalas.Pas mane astros neauga,bet uztat kokios levandos grazios,pagal laika but gerai dalint kruma,bet mano jaunas dar,eisiu paziuret siandien.Buvau lidle nusipirkus vasara du krumelius pigiu chrizantemu,zydejo ,po £1 tai ir emiau,tuoj nukrito ziedai ir amen,bet krumai augo,didejo ir abu apsipyle ziedais.Auga lovely,reik iskelt i dirva.Dar turejau kelias bulveles ciklamenu,zydejo balkone visa ziema,dziugino aki,bet vazone ir lovely zeme sukietejo i akmeni,tai si pavasari isveziau i soda ir sukisau i zeme.Isbujojo,graxuoles mano,reik perkelt i vazona ir vezt namo,bus vel smagu balkone turet.Dar leliju turejau balkine,zydejo vasara,siandien vesiu i soda ir kisiu i zeme,nes vazone ju priaugo labai daug.Rotacijos.
Nesusalkit,renkites silciau,visada galima nusiimt,kas per daug,bukit sveikos.
Mano kauniskiui broliui su sirdele problemos,atima jegas,bloga,israse vaistų,paskyre tyrimus.Vaistai su steroidais visokiais atarvastatinais,neramu,dazna skiepo pasekme.Nu gal viskas bus gerai,reikia pozityviai mastyt.
Tai va tiek.