Nu BG neisdegs jo uzmacios,bent kol as gyva busiu.
Nugara ne kas,gryzo tas senas kuolas i nugara,kaip,kad turejau dirbdama.Gal kokie trys metai nebejauciau to diskomforto,o nuo vakar pargryzo.Be tabletes nei is vietos,su tablete galiu dirbt,bet as nebenoriu tu tableciu jau gana.Siandien MB sutryne Voltaroliu,mazai kas pasikeite,tam kartui.Siaip netaip sode su MB padejimu nudirbau ka buvau numacius.Darbo dar daug ten,ravest,valyt,uzvezt komposto ir uzdengt,zinoma ir MB padeda,bet as beturiu 30% darbingumo ir mane tai nervina.Nu bet gal pasitrauks tas kuolas,tikekimes.
Mano miegas butu geras,bet keliuosi '3x i WC kas dvi val.pradedant antra valanda.Kaip tuo atsikratyt nezinau.Bandau kentet,neimanoma.Zinoma iki 18val.valgau daug darzoviunu bet ne nakciai.Miegot einu tik 22-23val.Cia gal senatve.Jei butu diena taip,sakyciau gimda paslinkus zemyn ir spaudzia,bet nakti guliu,itakos tam nedaro gulint,o diena normaliai viskas.Tiesa,einant miegot,isgeriu stikline vandens.
Ingrida,mano kava,be priedu,as tokia si ryta geriau.Be pieno.Reiktu isvis jos atsisakyt,nu bet kaip atsisakyt tokio malonumo.Suprantu narkomanus.