Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labutis, 4u.gif 4u.gif
Nu BG neisdegs jo uzmacios,bent kol as gyva busiu. biggrin.gif
Nugara ne kas,gryzo tas senas kuolas i nugara,kaip,kad turejau dirbdama.Gal kokie trys metai nebejauciau to diskomforto,o nuo vakar pargryzo.Be tabletes nei is vietos,su tablete galiu dirbt,bet as nebenoriu tu tableciu jau gana.Siandien MB sutryne Voltaroliu,mazai kas pasikeite,tam kartui.Siaip netaip sode su MB padejimu nudirbau ka buvau numacius.Darbo dar daug ten,ravest,valyt,uzvezt komposto ir uzdengt,zinoma ir MB padeda,bet as beturiu 30% darbingumo ir mane tai nervina.Nu bet gal pasitrauks tas kuolas,tikekimes.
Mano miegas butu geras,bet keliuosi '3x i WC kas dvi val.pradedant antra valanda.Kaip tuo atsikratyt nezinau.Bandau kentet,neimanoma.Zinoma iki 18val.valgau daug darzoviunu bet ne nakciai.Miegot einu tik 22-23val.Cia gal senatve.Jei butu diena taip,sakyciau gimda paslinkus zemyn ir spaudzia,bet nakti guliu,itakos tam nedaro gulint,o diena normaliai viskas.Tiesa,einant miegot,isgeriu stikline vandens.
Ingrida,mano kava,be priedu,as tokia si ryta geriau.Be pieno.Reiktu isvis jos atsisakyt,nu bet kaip atsisakyt tokio malonumo.Suprantu narkomanus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Muka , gal Lidle pirkai vakumatorių ? geras ? verta? Nes mačiau kad pigiau tris kartus negu kitur ...
Ingrida tu naudoji karšto oro gruzdintuvę ? geras dalykas ? Kokia turi ?

Luety, kad tas planas pavyko jau su tavimi - nevalgai mėsos smile.gif Metei valgyti mėsa per pirmą karantiną ? O kas nors galvoja kad viskas vyks prievartos būdu ? Uždraudimu valgyti mėsą ? ne pamažu užaugins kartą žmonių kurie nebežinos kas yra natūralus maistas ir tt. O vyresnius pamažu galima perprogramuoti ... Kai klausau žinias dažnai girdžiu linvistinį programavimą smile.gif Tarybų valdžia išmokė biggrin.gif Paguoda ta , kad tarybinis buvo geresnis . Ir rusų ar bulbašų dažnai geresnis smile.gif Musiškiai bukalaurai primityvoki ...
Atsakyti
Luety kiek žinau UK labai propaguojama akupunktūrą . Manau tikrai padėtų dėl nugaros .
Pabandyk paieškoti savo kaimuke ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 rugsėjo 2021 - 15:59
Dusia,gėris karšto oro gruzdintuvė.Dvi turiu,viena mūms dviems,kita jau kompanijai gali naudoti.Didelė prieš mane."Medion",jei ką sako.Nereikia stovėti prie viryklės visai.Įdedi,nustatai ir kepa.Keskiukus tik joje kepu.Nei pridega,iškepa gerai. ax.gif Kita maža sename name,net nežinau pavadinimo.Pernai abi pirkau išparduotuvėje. mirksiukas.gif
Šiandien turgus.Parsivežiau dar voveraičių,kepu žiemai.
Šokis buvo prie viryklės.Rytoj atvažiuoja mažiaus draugai,važinės,po apylinkes su dviračiais,sezono uždarymas,tada pirtelė.Tai noriu rytoj iškūrenti pirtį prigaminti maisto,kad grįžta ir poilsis,o aš dingstu į miestą. mirksiukas.gif Šiandien panakotą pasidariau.Laukia dar putino uogos sutvarkyti su medumi.Šiemet mažoka putino,jau paukščiai pasidarbavo. ax.gif
Visą vasarą marčiai temperatūra,neranda ligos.Užvakar padarė kraujo tyrimus iš 7 buteliukų,privačioje klinikoje.Matysime,jau nenormalu. ax.gif
Kada jūs spėjate dar koneservuoti????? bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oras šaltas,rudeniškas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Išleidau vyrus į žygį,verdu sriubytę,kepa keksiukai,virsiu plovą,kepsiu kugelį ir aišku obuolių pyragas.Iškūrensiu pirtelę ir lauksiu sugrįžtant.Tada digsiu meistan
Gražūs vyrai suvažiavo 6.Visi baigę gerus mokslus,užima geras pareigas. wub.gif Visi taip gražiai nuaugę,nu gražus mūsų jaunimas. wub.gif
Gerai,kad dirbu viduje,lauke pagrėbiau kriaušes,kol jie susiruošė,nemalonu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 rugsėjo 2021 - 10:05
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą . Ir už paaiškinimą apie keptuvą 4u.gif Paieškosiu prikti . Čia labiau dukrai į Vilniu , tokia prasta dujinė viryklė nuomojamame bute .
Luety kaip sveikatos ?
Tavo maitininimosi būdas ir išprovokavo nugaros skausmus . Pasiskaityka apie alkaloidus ir tt. Nei vienas augalas nenori būti suvalgytas . O pabėgti kaip kaip mėsa negali ... Visiuose yra nuodingų junginių . Apie
Žinau , kad Tu nieko neklausysi . Bent pagalvok apie tai ir pastudijuok . O riešutų ir riešutų miltų iš viso reiktų vengti esant uždegimams organizme ...

Šalietna išvirta, silkė sumarinuota . Eisiu dar sriubytės išvirti dažovinės smile.gif Vadinasi laukiu vaiko ... MB gimtadienis šiandien. Siūliaus gaminti vakarienę , nenorėjo . Sakė eisim į kavinę su kultūra pavakarieniauti smile.gif Iš tikro retai išeinam kažkur.
Kokie mes skirtingi visi , net susijuokiau pagalvojusi , kaip skirtingai laukiam vaikų - Ingrida kepa pyragėlius ir tt , o aš šaltieną verdu ir silkę marinuoju biggrin.gif
Muka kaip savaitgalis ??? Gal ramiau , kai į darbą nereikia ?
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Kaip miunhauzenas už čiuprynos ir išlipau iš lovos. MB išsivežė tėvukas sulūžo kažkas jiem o vienas jau nevalioja verysad.gif O aš pomidorynan inlindau nusiskyniau raudonus atidalinau mamai sau visus savose sultyse darysiu. Dar džiovintus reikia sudoroti gal sviesta pasidarysiu žolelinį,matysiu kažkaip galvą skauda bet neleidžiu niūriom mintim slankioti. Vakar ant telefono prakabėjau visą dieną niekaip advokatų kontora nesutaria su auditore o ką man daryti verysad.gif Labai tikiuosi ras kompromisą o dar ir LRT tyrimų centras aplink suka ratus verysad.gif
Turiu vakumatorių man jis patiko,kiti gal įmantresni bet man užtenka ir tokio nesunku nukirpti maišiuką ax.gif
Oho kokios jūs šaunuolės tongue.gif aš gal tik žuvies iškepsiu su dražovėm. Tiesa MB moliūgus jau nuskynė mažiukai tokie dailūs bus troškiniam keli tikdidesni o kiti wub.gif Pomidorų dar busbet ne prūdai kada žadate jau lupti iš šiltnamio, aš milsinu kitą savaitę tai būtinai nes paskui per dvi savaites numirs tai tikrai. Tiesa katinas jau lašinius auginasi 4u.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 09 17, 14:41)
Muka , gal Lidle pirkai vakumatorių ? geras ? verta? Nes mačiau kad pigiau  tris kartus negu kitur ...
Ingrida tu naudoji karšto oro gruzdintuvę ? geras dalykas ? Kokia turi ?

Luety, kad tas planas pavyko jau su tavimi - nevalgai mėsos smile.gif Metei valgyti mėsa per pirmą karantiną ?   O kas nors galvoja kad viskas vyks prievartos būdu ? Uždraudimu valgyti mėsą ? ne pamažu užaugins kartą žmonių kurie nebežinos kas yra natūralus maistas ir tt.  O vyresnius pamažu galima perprogramuoti ... Kai klausau žinias dažnai girdžiu linvistinį programavimą smile.gif Tarybų valdžia išmokė  biggrin.gif Paguoda ta , kad tarybinis buvo geresnis . Ir rusų ar bulbašų dažnai geresnis smile.gif  Musiškiai bukalaurai primityvoki ...

Labutes,
nugara taip pat,jauciu ilgam.Plius nera gymo,kyris man labai buvo...Namie sunku taip prisiverst daryt,o teks,nes su kuolu nugaroj ne gyvenimas.
Visa ziema kepem migdolu miltu duona,bet valgydavom kepaliuka savaite,vos viena riekele ryte prie kiausinio.Riesutu kitur nebuvo,o nuo pavasario nei duoneles nei riesutu nevartojam.Riesutus pakeicia uogos,o migdolu miltu duona,speltos miltų duona.Dabar toks periodas.
Nieko man tas BG itakos neturejo,as neziuriu nei jo,nei tv,tad manes lingvistinis programavimas nepasieke.Tiesiog matyt atsivalgem mesos,o dabar savu darzoviu valgiai,varske,jos produktai .Zinau apie lingvistini,apie penktą ir dvidesimt penkta kadra,overtono langus,programuojant zmoniu samone.Turbut ziema vel noresis mėsos,nes bus salta.Pas mus elektra ir dujos irgi pabrango stipriai.Kai atsikelem i ta buta,metams buvo daugiau nei 700,dabar virš 1000.,siemet 1100.Cia dujos ur elektra kartu is vieno tiekejo .Grazu.Pencija uk kyla vos 5£ i savaite,t y £20 kazkur i 4 sav,nes anglišką pensija moka kas 4 sav.

QUOTE(Dusia37 @ 2021 09 17, 14:58)
Luety kiek žinau UK labai propaguojama akupunktūrą . Manau tikrai padėtų dėl nugaros .
Pabandyk paieškoti savo kaimuke ...

Nenoriu kol kas akupunkturos.Siaip reikia rast tikra specialusta tam,o kinieciai cia daro daug kur,bet as jais ne labai pasitikiu.
Zodziu sudukas,darbu rudeni daug,o as darbinga 30% Nervas ima.
Paskaitysiu,ka idejai,duomiuosi viskuo,bet ne visada pritaikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 rugsėjo 2021 - 10:40
Ingridos mes nė viena nepavysim , nei su kvietkom , nei su grybavimu , nei su šeimininkavimu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Apie jaunimą ui kaip suprantu Ingridą 4u.gif Taip būna gera ir kartu graudu ant dūšios ... graudu , kad pasijauti toks senas šalia tos jaunatviškos energijos .Bet toks džiaugsmingas graudulys smile.gif
Muka , kažkaip išsispes... Laikau špygas , kad išsispręstų taip kaip palankiau TAU rolleyes.gif Laikykis saulele . Taip visada nebus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Luety taip gražiai ir moteriškai moka atsikalbinėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Linkiu Tau rasti būdą pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bėgu į pardę krienų parsinešti , kokia šaltiena be krienų ? Ir duonos pasirodo senai namie nėra ... Aš nevalgau , MB labai retai . O vaikui tai žinau kad reikės smile.gif
Atsakyti
Na,o as ikaliau savo teblete smile.gif ir isvaziavom i soda.Ir radom....keturis kiausinukus ir viena vistele lizde.Paruosem valgyt,o ji vis tupi,nelenda lauk.MB sako negaus skanumynu,kitos viska sules. biggrin.gif Laukiam,laukiam,kitos vistos jau nerimsta,nebesigano,sukasi apie kojas,sakau einam siltnamin
dar padirbekim,reik pomikus israut,katrie nebeturi vaisiu,nugara geresne po vaisto,isrovem,susmulkinom kamblius,ner kas beveikt,sakau einu paziuret ka ji tam lizde daro.Ieinu,o vistuke stovi lizde kiausio jokio,as su kartono juostele per uzpakaliuka jai plast,kiausinis sast,toks dregnas ir iskrito biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pirma kart maciau procesa biggrin.gif biggrin.gif Siandien 5 kiausiniai is 6 vistu,valio...O vienas toks didelis,kad net duzute neuzsidaro nuo kiausiniu.Reiskia atsigavo ta,kur dedavo tokius XXL kiausinius.Labai smagu.
Pas mus smagiai silta,saulyte ne skaudi,vaziuosim prie juros ant kalnu pasedet ant zoles,pavaiksciot zole basiems truputi.Jei niekas nesumaisys,atrodo bus grazus sestadienis.
Dusia,TB su gimtadieniu,daug svaikatos jam,sekmes bizni,tik misku nebekirskit 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Laba diena.Netvarka?
Niekas neužeina?
Sėdame bent prie mano vakarykščio stalo.Kugelio,plovo,sriubytės nėra dar paduota.Gėrimas vyšnių vynas,visai skanus gavosi. ax.gif
Jaunimas patenkintas.Nustebo,grįžę,klausė gal kieno gimtadienis? biggrin.gif

Sakiau šiandien ilsėsiuosi.Nu jo svečiai išvažinėjo jau ryte.Aš Depe pilną vežimą užsigrūzinau.Pavasarį už geltonuogį šermukšnį mokėjau 15,šiandien už 3 nusipirkau.Geltonuogį putiną,gervuogę,šilaugių po 0,99.Raudoną serbentą atsinaujinti 0.24,kaip nepirkti?Kai žemės sočiai.Ir krūvą gėlių.Tuo labau kai kurios durpės,žemės nukainuotos.Tai apačią vežimo žemių prisikroviau. mirksiukas.gif
Jei lis,prisivežiau gėlių vėlynėms tokie dygliuoti dideli burbulai(pamiršau pavadinimą),tai prispirkau dažų,purkšiu. mirksiukas.gif
Atsakyti